help!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez paczaja, Grudzień 20, 2005, 06:57:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

paczaja

mam problem...tzn 2 problemy...juz wszystko dziala ainstalowalem update itp...ale on chce jakies sterowniki nvidi...i nie wiem jaki jest link tego...a drugi problem to to jezeli sciagne juz sobie te sterowniki do nvidi to i tak nie moge ich zainstalowac bo nie jestem adminem a brat pojechal z klasa w gory...co w takim razie mam zrobic zeby to zainstalowac??

Luno

DziewojaPL(JaBoL)

Nom luno dobrze mówi dzwo do brata i pytaj sie o hasło admina a potem sciągni najnowsze stry odpowidnie do twojej karty graficznej i Jazda:)

Pozdrawiam
][JaBoL][
PoLeCam SeRwer eXistence:
www.eXistence.oz.pl

Bujaka JaMaJka Miłośc w 100% Jaraj Jaraj jAraj O.S.T.R Na PreZydenta

paczaja

ale on ma administratorstwo i ma haslo na koncie a mi  napewno go nie poda...wiec jest jakis inny sposob??chyba będę musail czekac az on to zainstluje...

P.S. a moze jest jakis program ktory odczytuje haslo???tylko nie kay logger bo on odczytuje tylko wtedy gdy ktos sie zaloguje a ja bym chcial cos takiego do czego nie trza sie logowac i znac haslo

DziewojaPL(JaBoL)

Nie ma poniewaz jeżeli sterów nie możesz zaistalwoac to lipa chyba zebys załtwił aistlowae Sterwoniki na płycie i se wgrał odrau na kompa ale nie wiem czy wypali:)

PoZdrawiam

][JaBoL][
www.eXistence.oz.pl

paczaja

watpie zeby to wypalilo...chciaz podajcie link...będę musial tydzien czekac zanim zczne grac w L2...jaki ten swait jest okrutny...a ostatnio mnie w kalonline shckowali wiec juz nie gram w kal i chcialem cos nowego a po screenach zobaczylem ze to prawdopodobnie fajna gierka tylko te glupie sterowniki

DziewojaPL(JaBoL)

www.eXistence.oz.pl

paczaja

DziewojaPL(JaBoL)

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp tu sobie wybierz bo ja nie wiem jaką masz karte graficzną!!:)
www.eXistence.oz.pl

paczaja

a ja na tym linku mam wziąć beta driver czy poprostu sobie wybrac z tej tabelki??

DziewojaPL(JaBoL)

www.eXistence.oz.pl

KLOC

albo sprobuj tak jezeli twoj brat nie jest zabardzo rozgarniety mogl niewpisac hasla na admina w trybie awaryjnym podzczas startu systemu daj reset i wejdz w tryb awaryjny i sobie sam przydziel uprawnienia admina.
++++++++++++++++
NICK: KLOC
RASA: DARK ELF
KLASA: ABYSS WALKER
LVL:6x
KLAN:BRAK
ALLY:BRAK
SERWER: nOObwars
++++++++++++++++

"TAKIE MALE BRAZOWE I SMIERDZI :P"
Nie Klikaj tego linku :P

mateuszek32

Mam problem z serwerem.Zrobilem wszystko wedlug waszej instrukcji ze stron www.lineage.prv.pl i gra sie wlancza.A problem tkwi w tym ze ci z serwera na ktorym powinienem grac nie podali mi kodu ID.Mam fersje lineage c3 prosze mi podac jakis link za free i zeby bylo na nim duzo polakow.