Na czym najszybciej, najwiecej można zarobić Adeny?

Zaczęty przez FReemen, Grudzień 20, 2005, 10:40:11 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

FReemen

Mam problem, całe 7 k k poszlo sie ***** bo źle ustawiłem sprzedaż (bez szczegółów :() Musze kupić dauale katany. Ol mahum fur w abanadom camp już w ogóle sie nie pojawiaja nawet po i ubiciu 40-60 mobow. Mam 42 lvl BD. Czym handlowac gdzie iść żeby jak naszybiej "odzyskać" 7 kk adeny? Może jestes coś bardziej opłacalnego niż mahum. Proszę o pomoc.

Cyceron

ta to sie ciesz mi brakuje 60kk do dual damascusow ;] mialbym gdybym nie zgubil dragon slayera

DziewojaPL(JaBoL)

Powiem ci tak zależy na jakich grasz ratach jest qesta na rzecz która moze byc warta  7kk ale możesz isc  do ct tam idzie duża kasa a oto strona gdzie są qesty potrebne:) http://www.polish-legions.com.pl/  

PoZdRaWiAm ][JaBoL][:)
PoLeCam SeRwer eXistence:
www.eXistence.oz.pl

Bujaka JaMaJka Miłośc w 100% Jaraj Jaraj jAraj O.S.T.R Na PreZydenta

Abramek

Zrób sobie drugą postać, najlepiej szybko zabijającą mobki i po 18 lvl leć quest Grim Collector, nie bij zombie tylko szkielety w ROA (można na nich na niskim levelu zarobić kupę kasy). Na Zenicie przy ratach razy 5 30k adena za komplet kości. Na wyższym levelu bij znowu mahumy dla furek (u nas chodzą po 7k adena za jedną). A potem kase przeżuć na główną postać :)

Majdan

egh martwisz sie o 7kk(LOL) ja potrzebuje 160kk na damascusy:P  Jesli gracie na l2World mozecie mi dac:) moj nick UnnamedPL