Craft - Sposoby

Zaczęty przez Sochar, Lipiec 27, 2010, 11:31:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sochar

Jako iz gramy juz troszke w l2 napewno spotkalismy sie z sytuacja krafcenia ..... sety bronie na wszystko mamy 60% szansy

i Teraz moje pytanie , czy moze macie jakiś swój sposób na craft? Jakieś Kłanianie sie kraftowi recowanie , zamykanie i otwieranie PC. Czy poprostu podchodzicie  i klikacie ?

Piszcie Prosze xF
Kropla drąży skałę nie siłą, lecz częstym padaniem.
Gariopontus

seken

Byly juz setki takich tematow, proponuje uzyc opcje szukaj, bo nie chce mi sie poraz kolejny odpowiadac na takie tematy...

Ryane

Podchodzimy i klikamy, ale zawsze mozesz zrobic 10 okrazen wokol Giran na /walk, potem 3 x relog i dac po 5 reco craftowi z 3 roznych postaci, moze podziala :D

Widel

Podchodzę i klikam, po prostu.
Pzdr, Widel

Kamal

Wyłączam kompa, staję na głowie, dotykam nosa opuszkiem małego palca u stopy, w międzyczasie recytuję Księgę Rodzaju, przygrywając sobie "Baby" Justina Biebera na flecie.

lukasz09091

Cytat: kamalgi w Lipiec 27, 2010, 12:44:40 PM
Wyłączam kompa, staję na głowie, dotykam nosa opuszkiem małego palca u stopy, w międzyczasie recytuję Księgę Rodzaju, przygrywając sobie "Baby" Justina Biebera na flecie.

to działa naprawdę  :)

Arariel

ja zamykam oczy i klikam, pozniej paczka papierosów idzie :)

Rival

podchodze bez napinki, na totalnym lajcie i klikam. wiesz, jak się denerwujesz to negatywna karma i te sprawy, im wiecej myslisz o porazce tym szybciej ją na siebie ściągniesz. xd

jeszcze nigdy w życiu zadnego itema nie sfailowałem

lukasz09091

Cytat: Rival w Listopad 22, 2010, 03:15:54 PM
jeszcze nigdy w życiu zadnego itema nie sfailowałem

to chyba mało krafciłeś:P

Infin

Ja zawsze czekam na powiew wiatru tropikalnego spowodowanego machnięciem skrzydła Ornithoptera meridionalis (motyl tropikalny), wtedy otwieram PC, podchodze do okna, otwieram słoik z ogórków, dotykam największego palcem lewej nogi, naciskam recke, daje reca craftowi, drapie się pod lewym uchem palcem z ogórka i klikam. O dziwo w 60% wychodzi :)

Jegred

Jak się boisz klikać to możesz ustawić delay w klikaczu jakimś na 1 min, wyjść z pokoju i wrócić chwilkę potem.
Ja generalnie zawsze klikam bez namysłu, że istnieje możliwość zwiększenia rate crafta, dopiero później przychodzą przemyślenia: "Aj mogłem nie klikać 10 pod rząd " (zazwyczaj wtedy gdy skuteczność mojego krafta jest niższa niż 60%).
Najlepiej podejść do tego, że to tylko głupia pixela która i tak kiedyś zostanie zniszczona, no chyba, że grasz na OFFIe, ale zakładając że w 2012 będzie koniec świata to i one muszą paść.
Tak więc nie ma się co przejmować, klikać na luzie, bez żadnych ceregieli.

lukasz09091

Cytat: Jegred w Grudzień 05, 2010, 10:01:24 PM
Jak się boisz klikać to możesz ustawić delay w klikaczu jakimś na 1 min, wyjść z pokoju i wrócić chwilkę potem.
Ja generalnie zawsze klikam bez namysłu, że istnieje możliwość zwiększenia rate crafta, dopiero później przychodzą przemyślenia: "Aj mogłem nie klikać 10 pod rząd " (zazwyczaj wtedy gdy skuteczność mojego krafta jest niższa niż 60%).
Najlepiej podejść do tego, że to tylko głupia pixela która i tak kiedyś zostanie zniszczona, no chyba, że grasz na OFFIe, ale zakładając że w 2012 będzie koniec świata to i one muszą paść.

nie wyskakuj mi z 2012 dobrze radzę...

pamiętam gdy nolifowałem na vos dropiąc recki tallum gauntles i czasem klikałem po 6 na raz zazwyczaj wchodziło 70-80% ale raz na 5 tylko jedna więc raczej nie radzę craft,craft,craft,craft  :D potem się złościsz tylko nie potrzebnie  :)

Jegred

Cytat: lukasz09091 w Grudzień 06, 2010, 12:49:14 PM
Cytat: Jegred w Grudzień 05, 2010, 10:01:24 PM

nie wyskakuj mi z 2012 dobrze radzę...

Nie zrozumiałeś mojego żartu. Ja nie należę do grona osób które w to wierzą.  :shock: