lol

Zaczęty przez perfecT, Lipiec 19, 2010, 08:17:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

perfecT

CytatPowodem przedłużającego się podłączenia do sql systemów glosowania oraz Donate jest to ze trafiła nam się maszynka której nie możemy w pełni konfigurować z poziomu Linuxa (konfiguracja portów na płycie głównej zworkami) czekamy az technik z OVH zrobi potrzebna nam konfiguracje portów
Gdy to się już stanie odpalimy System glosowania i Donate , RB na stronie , Statystyki rozdzielimy pomiędzy serwery. (mam nadzieje ze jeszcze dziś)
Jutro powinny się już skończyć problemy z lagami (ogarną routery)

mpxx24

niech naprawią maszynę, QUESTY... (epic quest 3 plzzzz...)
chociaż trochę zmniejszą szanse na cryta u magów i będzie 'cud miód i orzeszki' xD
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

jh0ri

server jest ogólnie fajny , posiada ustawienia z którymi sie nigdzie nie spotkałem naprawde fajnie to wygląda .
Lecz te ich problemy ... Ale niby nie tylko oni je maja .Czytaj post PerfecT
Тихий!!! Тихий!!!

Brianoc

Nie dzialaja questy, loakcje, skille. Masa bugow. Idac dostajemy fall damage znikad. Sewer co chwile sie wylacza. Administracja nie wchodzi an serwer, ludzie jada na 3+ boxach... dlugo by to wszystko wymieniac. Bylo 1,5k online, teraz dochodzi max do 900.
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

jh0ri

Paranoja stawiaja server a sie nawet nim porządnie zająć nie potrafią , jeden wielki śmiech na sali .........
Ludzie mu z servera spier... bo dziadek w pracy siedzi i nie ma czasu.
Gm-Hel.. nie ufa bo mu coś tam wcześniej z itemami na x10 odwalili .
Masakra...
Server fajny ale mało o niego dbają ...   :x :x :x
Тихий!!! Тихий!!!

Aras9

Cytat: jh0ri w Lipiec 29, 2010, 03:41:30 PM
Paranoja stawiaja server a sie nawet nim porządnie zająć nie potrafią , jeden wielki śmiech na sali .........
Ludzie mu z servera spier... bo dziadek w pracy siedzi i nie ma czasu.
Gm-Hel.. nie ufa bo mu coś tam wcześniej z itemami na x10 odwalili .
Masakra...
Server fajny ale mało o niego dbają ...   :x :x :x

True imo ja chce grac !!!

haran

Niestety serwer nie ma wiele do zaoferowania...
Nie działają podstawowe lokacje jak DoE (moby z c5!) i PI (staty mobów z Interlude). Chyba jeszcze nie było dnia, żeby serwer im nie padł. Ogólnie żadna rewelacja, a nie wygląda na to, by admin się interesował. Co do geodaty: gorszej nie widziałem.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

jh0ri

Same problemy a online i tak sie utrzymuje w granicach 1400.
Тихий!!! Тихий!!!

mpxx24

Cytat: jh0ri w Lipiec 29, 2010, 06:32:10 PM
Same problemy a online i tak sie utrzymuje w granicach 1400.
gdzie graczy jest około 500-600 xD reszta to shopy + boxy (a ludzi wcale nie przybywa... online się utrzymuje, a nowych graczy jest niewielu)
mnóstwo rzeczy nie działa, a żadnych prac nie widać...

ja na razie daje sobie z tym serwerem spokój.
ale życzę powodzenia :)

perfecT

ja tak samo wbilismy z mpx 80lvl  i patrzac na te bugi .

Smiech na sali
quit

Aras9

Dużo osób zawitało ze względu na x10 i reklamę oraz swoją własną głupotę :) Są serwery 100x lepsze no ale cóż reklama robi swoje ^^ Imo. zostaje na serwie zobaczę jak się to dalej potoczy

jh0ri

Ja również zostaje ,gdyż nie ma servera z podobnymi ustawieniami , lecz irytuje mnie ta bezczynność Gm'ów (że niby to praca) poczekamy do niedzieli jak nic sie nie zmieni to pół servera stamtąd wypierdzieli  :P!!

Тихий!!! Тихий!!!

jyqx

Ten server spadl juz na psy ... Dobrze radze odejdzcie, praktycznie nic nie dziala, duuuuzo bugow, magowie sa op, ludzie biegaja z 4 boxami, i po przeliczeniu jest okolo 600 ppl online wiec glhf na takim "serverze"
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

perfecT

Mniej więcej to teraz wygląda tak
Jest już 1,1k online
Większość biega z 3 boxami na plecach (ja latałem z 5 ,a GM i tak nic )
Offline shop z 400 .

Gra z 350 osób max..

briann1974

Zniechęcili by mnie od razu swoją bezczynnością... Brak GM na serwerze to wielki mimus. Zastanawiam się jak będą poprawki wygladać i kto będzie je robił. Dobrze, że nie muszę uczestniczyć w tej farsie.

Generalnie zaskoczyli mnie jak już wcześniej pisałęm swoim brakiem profesjonalizmu, nie dość, że stracą graczy na tym low rate serwerze to ludzie też odejdą z tego High rate.

KaeriN

zal server login co chwila pada, barakiel up aureus leje jak 100 osob na serverze a reszta sie lognac nie moze, hhieieh

haran

Barakiel się zrespił i login im padł... To jest przegięcie, czas się pożegnać z serwem.
Doszedłem do wniosku, że na większym gównie nie grałem.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

mpxx24

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Brianoc

MOUAXAXAXAXAXAXA

15 dc na baraku i login off ^^^^^

Epic fail. Serwer nie wytrzymuje 400 online

Cudowne lekarstwo na DC:
Aureus nie moze wejsc, remedy dobija. Jednak sila wyzsza chciala, aby bezklanowiec dobil ^^
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Linthar

Kur * czaisz, że znowu dobił je** rusek? Dziwne, że kiedy My i Aureusi biliśmy baraka to czy wczoraj czy dzisiaj były cały czas dc.. kiedy ruski dobiły 0 dc , 0 laga.. mi się wydaje, że oni crashowali, ale to tylko moja opinia.. zawsze jest tak, gdy ma ktoś baraka bić ..

Powiem tak.. Je** rusków!

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Bicz

Ten serwer to jedna wielka porażka..mówią że to Epilog jak tam nie działa praktycznie nic z Epiloga...Admin zrobił dote na hop zone i tylko dlatego tylu ludzi tam chyba przyszło. Śmiechu warte to wszystko co na tym servie jest, admin stawia serwer bez zabezpieczeń i co chwila są jakieś ataki a on oznajmia że przynajmniej ma co w pracy robić O.o Jeśli szukacie dobrego servera to na pewno nie ten. Dota straszna.

OneGeer

Duzyy fail, ale i tak nie ma innego serwa z takimi ratami, wiec sobie pogram na tym na razie.
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!