[Zapowiedź] L2Maivery - 15x- Gracia Epilogue- 20.08.2010

Zaczęty przez Valkyrie, Lipiec 22, 2010, 02:22:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Valkyrie

Jak najbardziej, postawimy Buffera i GM shop.

Co do main serwera, czy dodanie questa z poprzednich kronik na a grade recki będzie ok?
Bo w sumie nad tym się zastanawiamy, czy dopisać recki jeszcze do spoila czy po prostu quest na nie.

Kamal

Cytat: Valkyrie w Lipiec 31, 2010, 09:16:12 AM
Nie ta sama osoba, tak szczerze. A teraz chcę wiedzieć dlaczego :P

Pani admin była tak ogarnięta, że za vote rozdawała np. 1000 cry/gemów S. Eventy też były rulz...

MYLFF

Znowu lolgracia ;d postawiliście by jakiegoś interluda :/

A recki a do spoila jak cos :)

/seken nie graj w lolLOLa ; x przecież ta gra to porażka jak już to hon/dota o/

twoja zawiść twoją własną głupotą

seken

Cytat: MYLFF w Sierpień 01, 2010, 12:12:55 PM
Znowu lolgracia ;d postawiliście by jakiegoś interluda :/

A recki a do spoila jak cos :)

/seken nie graj w lolLOLa ; x przecież ta gra to porażka jak już to hon/dota o/
Jak chcesz interlude to graj na czechamers.
LoL>Hon=DotA
Najlepsza grafika jak dla mnie.Fajnie, ze postacie sie kupuje, sa masteries i runy.Taka DotA bardziej rozbudowana.

Valkyrie

@Seken, LoL z DotA ma wspólnego tylko Blizzarda ;) A HoNa pomagał robić IceFrog.
I lol ssie, bo mi na viście nie chciał się uruchomić :P
Graj w HoN'a!

@MYLFF, no lolgracia, lolgracia, Interlud taki mało rozbudowany ;)
A recki A w sumie, gdzieś tam w nowych mobach po usunięciu zadania z gc przez NCsoft, ale chyba tylko drop ;x

@kamalagi, to ja tez tak chcę! ;o 1k gemów S O.o Długo ten serw stoi/stał?

seken

Cytat: Valkyrie w Sierpień 01, 2010, 06:02:52 PM
@Seken, LoL z DotA ma wspólnego tylko Blizzarda ;) A HoNa pomagał robić IceFrog.
I lol ssie, bo mi na viście nie chciał się uruchomić :P
Graj w HoN'a!

@MYLFF, no lolgracia, lolgracia, Interlud taki mało rozbudowany ;)
A recki A w sumie, gdzieś tam w nowych mobach po usunięciu zadania z gc przez NCsoft, ale chyba tylko drop ;x

HoN-platny,slaby balans,brzydki wyglad.
Wracajac do topicu to juz niema sensu stawiac interlude i nizszych kronik, bo po 2 miesiacach 3/4 serva maja full EQ i server sie znudzi.

Kamal

Cytat: Valkyrie w Sierpień 01, 2010, 06:02:52 PM
Nie wiem czy stoi, po 2 tyg. quit.

Mam nadzieję, że pani admin jest rozsądna i nie wyłączy serwera "bo chłopak ją rzucił".

Życzę powodzenia i braku faila :D

yeahu

Cytat: kamalgi w Sierpień 01, 2010, 06:55:25 PM
Mam nadzieję, że pani admin jest rozsądna i nie wyłączy serwera "bo chłopak ją rzucił".
lol :o A co juz tak raz zrobila ? :beksa:
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Valkyrie

Głównym adminem serwera jest Myzreal, więc dary z dziewic przesyłać jemu to nie wyłączy serwa :P

dstill

Cytat: Nobis w Lipiec 28, 2010, 02:01:48 PM
Zanim zaczniecie grać zapytajcie kogokolwiek z Alka o opinie na temat przyszlej Pani Admin  hahaha

Z tego co wiem, to ta sama ktora grala na Dementi ay?  Niezle walki tam wychodzily. Ogolnie server ma duuuzo wspolnego z dementia, lacznie z gm/dev i nie tylko. Jak wiecie (albo i nie) dementia stala nieco ponad 2 miechy xD. Adminowi nawet nie chcialo sie wrzucic kiedy zamkniety bedzie server i w ogóle. W sumie to nie chcialo mu sie lognac przez ostatni miesiac xD. Juz na dementi byly walki ze "znajomoscia" pewnych ludzi z GM'ami, a na Maivery przechodzi klan w ktorym grala obecna pani Gm. No coz, szkoda mi kolejnych 2 miechow na ogladanie korupcji i innych walkow - hf & gl.

Kamal

Cytat: Valkyrie w Sierpień 01, 2010, 07:50:39 PM
Głównym adminem serwera jest Myzreal, więc dary z dziewic przesyłać jemu to nie wyłączy serwa :P

Z czego? :roll:

Cytat: dstill w Sierpień 05, 2010, 05:20:42 PM
Cytat: Nobis w Lipiec 28, 2010, 02:01:48 PM
Zanim zaczniecie grać zapytajcie kogokolwiek z Alka o opinie na temat przyszlej Pani Admin  hahaha

Z tego co wiem, to ta sama ktora grala na Dementi ay?  Niezle walki tam wychodzily. Ogolnie server ma duuuzo wspolnego z dementia, lacznie z gm/dev i nie tylko. Jak wiecie (albo i nie) dementia stala nieco ponad 2 miechy xD. Adminowi nawet nie chcialo sie wrzucic kiedy zamkniety bedzie server i w ogóle. W sumie to nie chcialo mu sie lognac przez ostatni miesiac xD. Juz na dementi byly walki ze "znajomoscia" pewnych ludzi z GM'ami, a na Maivery przechodzi klan w ktorym grala obecna pani Gm. No coz, szkoda mi kolejnych 2 miechow na ogladanie korupcji i innych walkow - hf & gl.

Any proofs?

Valkyrie

To jest jeszcze gdzieś tu ktoś kto nie zna Suspendeda? Zdziwiłoby mnie to :P

Maivery ma tyle wspólnego z Dementią co... mnie i Myzreala ;x przepraszam, że grałam na Dementii, to się więcej nie powtórzy! Powinnam także przeprosić za całą resztę innych serwerów na których grałam, czy mi już wybaczyłeś?

CytatAdminowi nawet nie chcialo sie wrzucic kiedy zamkniety bedzie server i w ogóle. W sumie to nie chcialo mu sie lognac przez ostatni miesiac xD. Juz na dementi byly walki ze "znajomoscia" pewnych ludzi z GM'ami
A co poczynania Susa mają do Maivery?;P

CytatZ czego? :roll:
To te z błoną :P

Fat4lity

Cytat: Valkyrie w Sierpień 06, 2010, 03:47:40 AM

Pomaga Ci, w końcu brat i siostra nieprawdaż? ;)

Myzreal

Na Dementii devowałem przez tydzień i jedyne co za to dostałem to Assassin's Bamboo Hat. W ogóle trudno nazwać mnie devem tamtego serwera, bo tydzień devowania z ponad dwóch miesięcy istnienia serwera to jakieś 12% tego okresu, więc...

CytatAdminowi nawet nie chcialo sie wrzucic kiedy zamkniety bedzie server i w ogóle.
Admin Dementii sam podejmował swoje decyzje, więc rzutowanie takich faktów na opinię o naszym serwerze jest niesprawiedliwe. I głupie.

Serwer dedykowany Maivery będzie miał w kij przestrzeni dyskowej - 4 Terabajty (~4000 GB), wobec czego tzw. "logi" będą włączone "na max", przynajmniej w stosunku do postaci GM. KAŻDA wykonana z jakiejkolwiek postaci GM akcja zostanie zapisana. Nie jestem co prawda robotem żeby codziennie przeglądać takie ogromne ilości informacji, ale w przypadku jakichkolwiek podejrzeń wszystko będzie można łatwo sprawdzić (wystarczy przecież odpalić log, wcisnąć ctrl+F i wyszukać słowa klucze, jak choćby CREATE_ITEM, DROP, TRADE etc.). Żadne lewe summonowanie itemów, dodawanie skilli lub leveli nie będzie miało miejsca, ani za moją zgodą, ani za plecami.

Maivery z Dementią ma tyle wspólnego, że tam ostatnio graliśmy. Ale to chyba nie jest zbrodnia?

I przy rzucaniu oskarżeń proszę przedstawiać jakiekolwiek dowody. Powtarzanie pustych plotek niestety pokazuje tych, który to robią, jako nie bardziej rozwiniętych umysłowo od starych moherów z pod krzyża.

Valkyrie

Cytat: Fat4lity w Sierpień 06, 2010, 10:24:39 AM
Cytat: Valkyrie w Sierpień 06, 2010, 03:47:40 AM

Pomaga Ci, w końcu brat i siostra nieprawdaż? ;)

Eee...Suspended jest moim bratem? O.o
Myślę, że mnie z kimś jednak pomyliłeś.

Nie mniej jednak.
Dodaliśmy regulamin na forum.  http://l2maivery.ownbb.com/viewtopic.php?f=2&t=11

dstill

Jestem leniwy dzis wieczor, wiec nie bede quote'owal, mam nadzieje ze ogarniecie :].
Zacznniemy od tego, ze ja nigdzie nie napisalem ze jestescie Dementia itp. Znajdzcie mi to plx. Napisalem, ze za duzo WSPOLNEGO jest. To chyba inna sprawa ay? Chcecie proofs? Nie dam Wam screenow, nie dam Wam filmikow, nawet nie myslalem o tym w danych momentach gry zeby je robic i komus pokazywac pozniej jaki zal tam panowal. Ja tu moim postem przekazuje MOJA opinie. Nie mozecie mi powiedziec, ze  moge, lub nie. To sa moje doswiadczenia z serverem dementia i ludzmi napotkanymi tam. Komu sie nie podobaja, niech je oleje, ale ktos moze zastanowic sie nad nimi i moze cos pozytywnego z tego wyjsc. Sami widzicie, ze teraz macie cos do udowodnienia na Maivery. To nie byl flame! Te "zle" rzeczy jakie pisalem byly o dementii, wiec dlaczego sie tak obruszyliscie. Nic nie mowilem o zadnych itemach przekazywanych z nikad itp. Jezeli chodzi o pomoc GM'a dla gracza ktora moze byc bardzo niesprawiedliwa jest mnostwo jej rodzajow, od mowienia o respie czegokolwiek po braniu stronnosci najzwyczajnej w roznych sytuacjach. Jak juz pisalem nie dam Wam zadnego dowodu, ale moje slowo, ktore mozecie przyjac do swiadomosci lub puscic mimo uszu/oczu. Sytuacja ktora mi przychodzi do glowy od razu to moment kiedy zdobylismy zamek Gludio od boxow klanu Whatever(gdzie gral m.in Haran i obecna pani gm na Maivery). Haran nie mogac pogodzic sie z tym ze przeoczyl mnie przy resztce crestowaniu i wywalilo go z zamku  zaraz po siege 'zgarnal' 2 gmow do tego zeby szukali bug'a dzieki ktoremu wlazlem w sciany i stamtad crestowalem nie bedac widocznym dla innych. Dodam tylko ze bylem u podstawy statuly do crestowania w rogu i GM'owie logowali sie na serverze 1 na tydzien w tym caly czas bedac 'afk'. 2 gmow nie bylo sposob znalezc a jednak gdy zaszla potrzeba zalogowali sie i szukali bugow. JAk sie okazalo nie bylo zadnego bug'a, wiec Haran zaczal plakac ze nie mozna z dolu crestowac. Po tym jak zostal wysmiany przez neutralnych ludzi bedacych przy tym (chcial zeby mnie ukarac za moj niecny uczynek xD) admini zyczyli mi milego dnia i sie zwineli. To jeden z przykladow. Zreszta szkoda ze juz usunieto forum servera Dementia, bo milo byloby poczytac o tym, ze nie tylko ja mialem mieszane uczucia co do znajomosci tego wlasnie klanu z GM'ami, a w szczegolnosci pani obecnej GM na serverze Maivery. W niektorych postach nawet czasem sie mylila i pisala ze jakis bug "naprawiamy", a nie GM'owie napawiaja go. I co do tych 'niezwyklych' znajomosci z Gm'ami mieli watpliwosci nie tylko gracze w innych klanach, ale rowniez wspolklanowicze owej pani, uwczesnego gracza(?) i obecnego GM'a na Maivery.
I tak jak juz wczesniej pisalem, ja sie na ten server nie pisze, poniewaz jest ryzyko roznych akcji, ktorego ja nie chce probowac. Reszta sadzi wg siebie, ale zycze serverowi Maivery jak najlepiej, oby nie powtorzyla sie historia Dementii, bo to smutna historia zbierania dotacji i po 2 tyg prowadzenia servera olanie go totalne.

Hmm... Strasznie dlugi wywod mi wyszedl, ale no nic, komu sie bedzie chcialo niech czyta, komu nie to nie :P.

PS.Tak jak juz wczesniej pisalem, to jest MOJA opinia i kazdy moze sie z nia zgodzic, lub nie, ale plx plox bez flame kolejnego, bo jak sami widzicie o serverze Maivery nie pisze nic zlego, ba! oprocz wspomnienia pani GM z tegoz servera nie ma o samym serverze nic.

PS2. Myzreal = Maithel? I pytanie, mianowicie ile lat ma Sus?

Valkyrie

Coś mi się wydaje, że mnie z kimś mylisz ^^'

CytatZacznniemy od tego, ze ja nigdzie nie napisalem ze jestescie Dementia itp. Znajdzcie mi to plx. Napisalem, ze za duzo WSPOLNEGO jest.
CytatZ tego co wiem, to ta sama ktora grala na Dementi ay?  Niezle walki tam wychodzily. Ogolnie server ma duuuzo wspolnego z dementia, lacznie z gm/dev i nie tylko.
Teraz proszę pokaż mi gdzie napisaliśmy, że Ty napisałeś, że jesteśmy Dementii ;)
Serwer z Dementią nie ma nic wspólnego.

I to chyba tyle w tym temacie.
To, że wykorzystywałeś buga, to, że Haran zwołał GMów, to, że Dementia się rozpadła, to nie jest nasza sprawa i nie jest związana z Maivery, ani nawet z nami, więc po co to piszesz?

To, że piszesz, że odpisywałam na jakieś posty na forum, kiedy, gdzie? Jesteś pewny, że mnie z kimś nie mylisz? Tak jak pan z postów wcześniej? Nie, nie jestem siostrą Suspendeda, skąd pomysł.

Znajomość z gm'ami? No fakt, gramy razem w HoN'a, to jest zabronione? Jeśli tak, trzeba było mówić wcześniej ;)

Napiszesz mi coś więcej o tych "niezwykłych" znajomościach z gm'ami?

I po raz kolejny. Nie opisuj tego co się działo na Dementii, bo Maivery z Dementią wspólnego nie ma nic.

A, btw, użyj proszę czasem worda, albo innego programu który by Ci poprawił błędy, bo aż ciężko się czyta kiedy ktoś pisze "uwczesny".

Miłej nocki ^^

wlador

Zaręczam iż nie mam nic wspólnego z serwerem maivery - z ich adminem/gm gram tylko w HoN i gadam na skype

ps. Lamią w HoN!

dstill

Cytat: Myzreal w Sierpień 06, 2010, 12:37:32 PM
Admin Dementii sam podejmował swoje decyzje, więc rzutowanie takich faktów na opinię o naszym serwerze jest niesprawiedliwe. I głupie.

Pisalem o Dementii, nie o Maivery, wiec tu masz jak wol Val. ze jednak wydalem takowa opinie (niby). Nigdzie nie napisalem ze bedziecie dawac itemy i przywilejowac innych.
Co do "uwczesny", tak, maj bed przyznaje, zjechany bylem po pracy i dosc pozna pora pomogly mi wpasc w otchlan czelusci bledu ortograficznego. Jezeli tak bardzo cie urazilem tym bledem to najszczersze przeprosiny xD. Bardzo czula jestes, musze przyznac, skoro jeden wyraz moze tak ranic :]. Ja jednak mysle, ze to wszystko czym moglas sie bronic xD.
Co do tego ze pisalem o walkach na Dementii, chcieliscie "proofs", wiec przytoczylem pierwsza lepsza historyjke.
Szkoda zeby suspended/wlador mial cos wspolnego z tym serverem... Wtedy to juz bym pomyslal, ze jestescie glupi xD.

Co do tego, ze pisalem ze jestescie Dementia. LOL dalej nie widze gdzie to napisalem. Miec cos wspolnego, a byc to troche roznica co? Cos ci nie idzie. Gralas tam, Myz tam devoval, mam rozumiec ze przez to myslicie ze nazywam Maivery Dementia? Rozjasnij mi swoj tok myslenia bo nie czaje xD. Chyba ze ten twoj argument to zapchaj dziura zwykla.

Czytaj plx ze zrozumieniem, jak wyjasnilem NIE uzywalem bug'a i zostalo to udowodnione.
To ze ktos inny cie pomylil to nie znaczy ze ja to robie... A do wszystkiego co o tobie pisalem sie przyznalas, oprocz postow, bo na to wymowki nie masz, ciezko wymyslec cos rozsadnego w tak lipnej sytuacji xD.
Gdybym wiedzial, ze gracie z GM'ami w inne gry, znacie sie i w ogóle, to zastanowilbym sie 2x czy zaczalbym tam grac.
Wiecej o znajomosciach z GM'ami wiesz sama, w koncu to o Tobie glownie :D.

I powiedz (napisz) mi jedno, czy jakbys miala zaczynac gre na serverze gdzie GM'uje ktos kto gral w klanie, ktory bedzie obecny na serverze, nie miala bys podejrzen? Nie przeszkadzaloby ci to? Podejrzewam, ze odpowiesz: nie, bo tak ci na reke, ale nie wiem ani ja, ani nikt inny, czy tak naprawde myslisz i czy inni tak mysla. Ja wiem, ze bylbym czujny :].
Jezeli naprawde bedziecie uczciwie pracowac na Maivery i nie bedziecie nikogo faworyzowac, to bedziecie juz calkiem wporzo. Ale  wtedy nie daj Bog, zeby byla sytuacja gdzie moze zajsc takie podejrzenie.

Co do reczenia wlador ze nie ma nic wspolnego z dementia... Brak mi slow xD. A ja myslalem, ze umarles na zawal i dlatego nie bylo Admina na serverze! Coz wiec innego sie stalo?! Tesknilem ! QQ

Valkyrie

CytatCzytaj plx ze zrozumieniem, jak wyjasnilem NIE uzywalem bug'a i zostalo to udowodnione.

To kiedy idziesz na offa, żeby mi pokazać, że tak się da?;>

CytatCo do tego ze pisalem o walkach na Dementii, chcieliscie "proofs"

Chcieliśmy "proofs", no dobra, niby chcieliśmy, ale, nadal nie podałeś żadnego "proofsa".
Twoim zdaniem, to, że Haran rozmawiam z GM'ami serwera, bo uważał odebranie przez Ciebie zamku za użycie buga, to jest jakiś rpzekręt i faworyzowanie jego klanu? Aha...

Potrzebujesz odrobinę logicznego myślenia, pomyśl czasem jak coś piszesz, a nie smaruj wszystko co Ci "ślina na język przyniesie", bo to wszystko nie trzyma się kupy.

CytatCo do "uwczesny", tak, maj bed przyznaje, zjechany bylem po pracy i dosc pozna pora pomogly mi wpasc w otchlan czelusci bledu ortograficznego. Jezeli tak bardzo cie urazilem tym bledem to najszczersze przeprosiny xD. Bardzo czula jestes, musze przyznac, skoro jeden wyraz moze tak ranic :]. Ja jednak mysle, ze to wszystko czym moglas sie bronic xD.
Masz jakieś problemy ze sobą?

I po raz kolejny, jeśli podasz mi jakiekolwiek przykłady pomocy gm'ów, czy czegoś tam, to z chęcią Ci na to odpiszę, jak na razie to nie napisałeś nic prócz tego co robił Haran i jaki był Sus.

Rozumiem, że to, że poznaliśmy Sus'a na samej Dementii i to że gramy  HoNa, ma od razu znaczyć gratisowe itemki w l2?
Fajnie masz.

haran

Co do zamku Gludio...
Mieliśmy full party w crest roomie, nasz dwarf crestował. Dziwnym trafem NIKT cię nie widział, to samo było z zamkiem Aden, który został przejęty w dziwny sposób w ostatnich minutach. Więc używałeś buga, lub wpadłeś w geodatę, która była dość dziurawa... Poza tym to nie ja wołałem GMów, jak wszedłem na TSa to lider Fantastico już z nimi rozmawiał.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

dstill

Val, kontynuowanie tej rozmowy jest bezsensu... Chyba ze nauczysz sie czytac ze ZROZUMIENIEM. Co do proofs pisalem. Zerknij sobie. Poczytaj kilka razy moze dotrze. Co do bug'a... ZAL. Musisz sie wysilic i uzyc mozgu! Tak jak i haran zreszta xD. Buga nie znaleziono. Wiecie dlaczeogo? Bo go NIE BYLO. A Haran Twoja gadka to tylko "QQ bo nam zamki zabrali  :beksa:". W tej histori  nie wazne jest QQ harana, tam wazne jest to ze admini sie nie logowali przez tydzien na serva (nie zaliczam logniecia postaci Rioskaia i byciu non-stop afk nawet z takim title), a jak tylko stracone zamki, to pojawilo sie 2 GM'ow!! NARAZ!! Ogarniasz, czy jeszcze raz mam to napisac i jeszcze bardziej uproscic? xD. Nie rozumiem co mi sie kupy nie trzyma... Co do logiki to chyba raczej ty musisz nad nia popracowac... I nie zapomnij o czytaniu ze zrozumieniem! Nie wiem o co chodzi z tym smarowaniem. Domyslam sie, ze masz mi za zle, ze pradopodobnie wg ciebie oczerniam Maivery. Coz, nie oczerniam, ale ostrzegam ludzi, sam tez chcialbym byc tak ostrzezony kiedys, po to w koncu sa te fora, zeby nie tylko znalezc jakis server ale cos sie o nim dowiedziec. To ze jest cos do zarzucenia, to trudno, musicie przebolec. Sprobuj teraz cos udowodnic jako GM.
Po raz kolejny prosze o czytanie ze zrozumieniem, bo faworyzowanie przez Gm'a to nie tylko dawanie itemow...

PS. Problemy ze soba, to mozesz miec ty, skoro nie mozesz czytac wyrazu z bledem. Zrob QQ i emoquita, bo nie wnosisz nic sensownego i logicznego swoimi wypowiedziami. poza tym wypadaloby odpowiedziec na pytanie, skoro mialas zadane, a nie odpowiadac tylko na wybrane zagadnienia z posta, ktore uznajesz za "mozliwe do odparowania".

Haran - nastepnym razem ogarnij i sprawdz czy ktos nie jest na tyle glupi zeby crestowac w najbardziej widocznym i oczywistym miejscu. Twoj kras crestowal sporo mniej niz minute, bo ja konczylem jak przyszliscie. A aden pewnie wam zabrali bo przyszliscie na gludio w osttatnich minutach? Zreszta nie bylem na sieg'u aden, nie obchodzi mnie to, ale napewno straciliscie zamki bugami. Powinni nas byli pobanowac za to, bo jak moglismy odebrac wam zamki... :(:(:(

hastour

Cytat: dstill w Sierpień 09, 2010, 10:09:33 PM
Val, kontynuowanie tej rozmowy jest bezsensu... Chyba ze nauczysz sie czytac ze ZROZUMIENIEM. Co do proofs pisalem. Zerknij sobie. Poczytaj kilka razy moze dotrze. Co do bug'a... ZAL. Musisz sie wysilic i uzyc mozgu! Tak jak i haran zreszta xD. Buga nie znaleziono. Wiecie dlaczeogo? Bo go NIE BYLO. A Haran Twoja gadka to tylko "QQ bo nam zamki zabrali  :beksa:". W tej histori  nie wazne jest QQ harana, tam wazne jest to ze admini sie nie logowali przez tydzien na serva (nie zaliczam logniecia postaci Rioskaia i byciu non-stop afk nawet z takim title), a jak tylko stracone zamki, to pojawilo sie 2 GM'ow!! NARAZ!! Ogarniasz, czy jeszcze raz mam to napisac i jeszcze bardziej uproscic? xD. Nie rozumiem co mi sie kupy nie trzyma... Co do logiki to chyba raczej ty musisz nad nia popracowac... I nie zapomnij o czytaniu ze zrozumieniem! Nie wiem o co chodzi z tym smarowaniem. Domyslam sie, ze masz mi za zle, ze pradopodobnie wg ciebie oczerniam Maivery. Coz, nie oczerniam, ale ostrzegam ludzi, sam tez chcialbym byc tak ostrzezony kiedys, po to w koncu sa te fora, zeby nie tylko znalezc jakis server ale cos sie o nim dowiedziec. To ze jest cos do zarzucenia, to trudno, musicie przebolec. Sprobuj teraz cos udowodnic jako GM.
Po raz kolejny prosze o czytanie ze zrozumieniem, bo faworyzowanie przez Gm'a to nie tylko dawanie itemow...

PS. Problemy ze soba, to mozesz miec ty, skoro nie mozesz czytac wyrazu z bledem. Zrob QQ i emoquita, bo nie wnosisz nic sensownego i logicznego swoimi wypowiedziami. poza tym wypadaloby odpowiedziec na pytanie, skoro mialas zadane, a nie odpowiadac tylko na wybrane zagadnienia z posta, ktore uznajesz za "mozliwe do odparowania".

Haran - nastepnym razem ogarnij i sprawdz czy ktos nie jest na tyle glupi zeby crestowac w najbardziej widocznym i oczywistym miejscu. Twoj kras crestowal sporo mniej niz minute, bo ja konczylem jak przyszliscie. A aden pewnie wam zabrali bo przyszliscie na gludio w osttatnich minutach? Zreszta nie bylem na sieg'u aden, nie obchodzi mnie to, ale napewno straciliscie zamki bugami. Powinni nas byli pobanowac za to, bo jak moglismy odebrac wam zamki... :(:(:(

Co Ty bredzisz trollu? Wracaj do podstawówki, na naukę pisania i czytania, oraz wiązania myśli w słowa. Chociaż może to nie w tym tkwi problem, skoro nawet jak się człowiek wgłębi ze zrozumieniem, to nadal dochodzi do wniosku, ze piszesz tylko brednie. :?

Ale ułatwię Ci myślenie. To co zawarłeś w postach powyżej, to głównie bezwartościowy spam, na temat nie związany w żaden sposób z tym serwerkiem.

Pisz o tym w temacie bezpośrednio związanym z Twoimi frustracjami "pl0x". Bo tu to wszyscy mają, nigdy nie zgadniesz gdzie...

Tak.. To co jest na korze powyżej, to oczywiście dwa urocze grzybki. To wszyscy to mają między kapelutkami. :]
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

haran

Dstill każdy widzi na jakim poziomie są twoje wypowiedzi. Co do zamków już napisałem jak było (btw my nie straciliśmy). Nie wiem też co ma do rzeczy na jakich serwerach grał admin. Jak czytam twoje posty to widzę spam w czystej postaci.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane