Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

A tak bajerancko te anime zaczelo juz wygladac,lepsza animacja itp. a tu wywalaja z takimi failowymi rzeczami jak twarz paina jakby mial downa  :_delf_3:

impos89

Jestem przekonania, że takie odcinki powinni jednak trochę odłożyć w czasie. Swoją drogą dzięki prostym fillerom, potem pojawia się lepiej dopracowana główna fabuła.

Coś czuje, że mieli za mało czasu na realizację (w mojej opinii) jednego z najważniejszych odcinków serii shipuunden, który do tej pory miał okazję się pojawić.
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Ryltar

Powiem tobie ze walka z painem i naruto jako kyubi dla mnie powinny wygladac lapiej.Jak na razie to ja widzialem tylko "im firering my lazor" ze strony kyubiego.

Szczerze bym poczekal i 2 tygodnie na odcinek gdybym wiedzial ze bedzie wygladac normalnie bo twarz paina jak dostal gong od naruto sni mi sie do dzisiaj.

Kamal

Mi się niedobrze zrobiło  :shock:

Solar

Ten odcinek to jakaś parodia animacji była XD Z szefostwa nikt tego wcześniej nie obejżał czy coś, że wyemitowali takie dziadostwo  ?

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Shen

CytatWidzę, że niektórzy nie rozróżniają tutaj QUALITY od zamierzonego stylu graficznego.

To był jeden z odcinków budżetowych, gdzie pracował inny animator, niż zwykle i to widać po płynności animacji. Kreska normalnego widza zapewne zabolała, ale ja bawiłem się wyśmienicie, bo wiem, że zaplanowali sobie zrobić to z jajem i wykręconą wizją artystyczną
takie wytlumaczenie znalazlem na jednym forum

kaganpwnz

ten odcinek to jakas parodia tego co bylo wczesniej, w niektorych  momentach wydawalo mi sie ze ogladam jakies pokemony lol

Cytatspecjalnie zalozylem konto aby wypowiedziec sie o tym odcinku. to co pokazali graficy to profanacja dorobku dotychczasowych epizodow! animacja postaci to totalne dno! wszyscy wygladali jak ulepieni z plasteliny i do tego ich styl byl inny niz dotychczas. Pain do tej pory byl majestatyczna postacia nie okazujaca emocji a teraz wykrzywial morde co chwila, usmiechal sie, gibal jak jakas malpa a dostajac od Kyuubiego latal jak kauczukowa pileczka i nic mu nie bylo! wbijanie go w ziemie jak gwozdz  hahaha to szczyt idiotyzmu i tandety! nagle na polu bitwy zjawila sie woda nie wiadomo skad i jakies platformy skalne z pnaczami lataly :/ JEDYNE CO URATOWALO TEN EPIZOD OD TOTALNEJ KLAPY TO KONCOWKA GDY NARUTO ROZMAWIA Z LISEM I ZJAWIA SIE CZWARTY. NA SZCZESCIE BYL TO CHYBA JEDYNY TAKI WYSKOK BO NA KONCU W ZAPOWIEDZI NASTEPNEGO ODCINKA JEST JUZ STARY IDEALNY STYL...
i w pelni sie z tym zgadzam

Ryltar

Ta dokladnie.Najbardziej co mnie w tym odcinku zawiodlo to:

1)Motywy z kreskówek pokroju bugs bunny(czyli wbijanie go wziemie jak gwozdz itp. ale juz sie powtarzam).
2)W walce z orichimaru jak naruto tylko go drasnal to on od razu obumieral/rozpadal sie.A tutaj pain dostaje kilka kokosow i nic mu sie nie dzieje tylko wstaje dalej jak rasowy tank i sie usmiecha.To nie Aizen ktory blokuje palcem bankaie(moze Konan buffnela go dark ressist kto wie).
3)Mimika twarzy ale tez sie powtarzam.
4)Kyubii nie wiadomo skad nagle zaczal walic laserami z geby jakbym ogladal gwiezdne wojny.
5)W mandze bili sie na suchej ziemi a tutaj nagle wywalila woda,glazy i cholera wie co jeszcze.Dobrze ze nie bylo tam wulkanu bo pewnie by wybuch w tle bysmy zobaczyli dinozaury jak uciekaja.

Dlatego ogladam One Piece bo tam przynajmniej jak jest jakis filler to jest na temat a nie akcje w stylu:"No robimy zajebiscie wazna misje ale ktos nas zawolal i mamy taka pipe pilnowac to przerywamy misje i idziemy jej pomoc".

Kamal

Mnie rozwalił kreskówkowy rozpęd, a la Looney Tunes

Mina Paina rodem z Soul Eater (jest taka jedna scena)

Duczi

Słaba kreska odwracała uwagę od odcinka a był spoko.
L2Classic RU: Assassin lv 22

kaganpwnz

przypomina mi komorczaka z DB xDD

Ryltar

CytatMnie rozwalił kreskówkowy rozpęd, a la Looney Tunes

Ten motyw z wbijaniem tez czesto tam wystepuje.

CytatMina Paina rodem z Soul Eater (jest taka jedna scena)

Ta teraz ogladam SE powiem ze Blair,Kid i Black Star mnie rozpierdalaja :D

Cytatprzypomina mi komorczaka z DB xDD

Mi wkurwionego borsuka z okresem z wscieklizna macicy ktory byl glodzony przez tydzien a potem wrzucony do worka i obijany o sciany zeby na koncu wrzucic go komus w gacie.

Pheonix

Shen

Straszne wyciskacze łez z tych ostatnich chapterów.

perfecT

no;)Czekamy na jutrzejszy odcinek ;D

PuFF

Cytat: Shen w Sierpień 04, 2010, 08:44:34 PM
ty przy tym placzesz?

KaeriN

Cytat: PuFF w Sierpień 04, 2010, 09:20:20 PM
ty przy tym placzesz?

nie kazdy ma serce z kamienia i che w avku . Oo  :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: hahaha

Shen

I malo kto jest lewacka $%^$%^.

Solar

Cytat: PuFF w Sierpień 04, 2010, 09:20:20 PM
ty przy tym placzesz?
Może coś jara przed przeczytaniem każdego odcinka i dla tego :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Ryltar

Teraz to w anime fillery nie leca czasem? Jak tak to o czym sa?

Kamal

Dzisiaj obejrzę i dam znać :) 2tyg temu było przed paplaniną Pain und Naruto

Diablator

od 176 epizodu są fillery
ST85/Destro75/BD75/STS79 lolpriv (Raid Fightx4)

Kamal

Cytat: Diablator w Sierpień 05, 2010, 12:21:40 PM
od 176 epizodu są fillery
170-171 też

perfecT

Duczi

171-172  to jakas żenada
L2Classic RU: Assassin lv 22