magowie vs lucznicy

Zaczęty przez Laprathus, Grudzień 23, 2005, 10:52:41 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Laprathus

Sprawa jest taka:
gram necromanta i prosil bym o rady dotyczace pvp
czy ejst jakas mozliwsc wygrania pvp z lucznikiem,
mianowicie problem moj polega na tym ze wystarczy stun i leze a z racji ze stun ma dalszy zasieg od sleepa,anchora i innych klatw to nawet nie dojde
plz help

sebeq

Hehe, ja powiem tak: kazdy mag poza SpellSingerem ma nikłe szanse z lucznikiem. Ale mozesz spróbowac Sleep'a potem jakis czar , sleep , i znowu. A moze lucznikowi stun nie wyjdzie :twisted:

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Laprathus

sleeme nie dojde predzej stuna docstane,a stun wchodzi zawsze...
nie wiem jak by bylo na majestic secie-+50 stun resistence
a czemu sps ma szanse?

GlooM

sebeq

SPS ma duze szanse poniewarz ma najwiekszy Cast Speed, poprostu sleepa szybciej rzuca  :roll:

Laprathus

ale przeciez nawet nie dojdzie na zasieg sleepa a juz bedzie mial stuna

THC

T    H   C

System

sps mozliwe ze ma szanse bo stun dlugo sie laduje zanim strzeli a sps moze szybko to powtrzymac ale to nikle szanse :)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Dymek69

Mam HE i stoczylem kilkanascie walk z magami. I jestem raczej na plusie. Najtrudniej bylo mi z Spellhowler zewzgledu na silance. I tak jak THC napisal 1 krytyk i mag sie nogami nakrywa ;] Najciekawsza walka byla z SPS zostalo mi 140 HP na koniec walki, przez to ze stun napoczatku nie wszedl. Za to z tankami nie ma co zawsze sie przegrywa:)
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

sebeq

Dymek69 ale nie walisz do tanka z ss prawda :twisted:  :?:

kremsi

CytatNajtrudniej bylo mi z Spellhowler zewzgledu na silance.
Akurat, se spellholwerem najłatwiej wygrywa łuczników. Po 1. ma najgorszy cast.speed i do tego nie ma aury flare. Co ma silcence, to hawkeye ??
Hawkeye nie ma żadnych czarów.

Walcząc z sps, najpierw powinien zostać rzucony sleep, dopiero później stun shot leci. I żaden krytyk i po magu, bo jak jesteś zasleepowany to sps rzuca cancel, zdejmuje buffy i trzeba się troche namęczyć. Sps podchodzi do ciebie i spamuje aura flare i po łuczniku.

Ryltar

SpS podchodzi a ty walisz mu z dynki on ma stunta walisz kopa w (on je ma?)jaja ma bole brzucha i kaldzie sie na glebe odpalasz skila "boots of fury" i butujesz gnoja zabierasz telefon i jestesz pare set aden do przodu.

Cytat z L2 C4 tak ma byc nie wiem czemu?

Rake

Ryltar  mów zaraz co chlałeś?! :lol:  :wink:
[

Ryltar

C4 ma byc inne NCSoft oszukuje ludzi.Teraz tam pracuje to L2 bedzie inny.Myslicie ze SK to bedzie jakis tam Shillien Templar hah smiechu warte to bedzie gazeciarz a Warlock ma byc Taksowkarzem ale nie bede wam psul zabawy.

Skrzat

o_O !? to ty zes sie ladnie musial najebac jak ci od 24 grudnia jeszcze zostalo  :shock:
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Ryltar

Nie wiem jakies gowno ale bylo na butelce napisane "Skszat kompany h4x0r"