Gladiator [Glad]

Zaczęty przez Dohid, Listopad 27, 2006, 06:48:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

te ++ co piszecie są aktualne, pod warunkiem, że przeciwnik nie ma żadnego resistu. Wtedy we Freyi jest te ~~40% a w poprzedniej kronice te ~~70%. W momencie, gdy przeciwnik zdobywa resisty (a we freyi może ich mieć w sumie 3 x więcej) w praktyce bonus do damage łatwo może spaść do ... 0

Tak jak zza czasów IL ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Gatz

Czyli enchant na +duel ftw? ;]

Scorpion

U glada troche lipa, bo poza tssem w przypadku reszty roznica bedzie niezauwazalna/bardzo mala. Przynajmniej banana/obszarowki zostawil bym na ele, ktos musi robic aoe rape na lowach xD
...

AleUrwal

Ponoć słyszałem , że glad ma mieć we frei rush impact , czy to prawda czy może raczej podłe kłamstwo ???? xD  Pytam o to , bo mam co do tego spore wątpliwości :P

wodzu3000

Z tego co mi wiadomo to dostanie to Dreadnought, titan, grand kavatari, duelist, spoiler wszystkie klasy na 83lvl tylko titan na 85lvl

bula

nawet jezeli bedzie mial to nie we freyi, tylko w h5

jyqx

We freyi o ile mi wiadomo to nic ciekawego glad nie dostaje
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Alarion

z tego co wiem, to niektóre skille mają chyba lekko wydłużony coldown (to samo u tyrka) i ofc nerf atribute system, więc z tego automatycznei wynika nerf dla wszystkich bijących opierających skille/suchary  na atri.

Cat Drama Maker

jyqx

na 90% Glad dostaje taki ... Pasyw chyba :P ze jak bijemy dualami to sonic sie zwraca. :P nie musimy ladowac od nowa od freyi tylko po prostu bic przeciwnika :P
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Kwadrat

KaeriN

ciekawe jak to bedzie dzialac w praktyce  , bo wydaje mi sie to raczej usless :O

widelec

pomysły na koks gladem 80 -> 85 w małym pt, najlepiej szarki masówkami, kto ma jakie? Najlepiej sprawdzone

x3nomorph

new future.

Alarion

Cytat: widelec w Sierpień 13, 2010, 10:26:05 PM
pomysły na koks gladem 80 -> 85 w małym pt, najlepiej szarki masówkami, kto ma jakie? Najlepiej sprawdzone

Zależy jaka kronika, ale od G+ to spokojnie mając EE + buffera i SWS lub BD można sobie robić nie za da duże trainy w FoG (1-2 roomy) i/lub GC góra (aoe mobki)

od +81 można też na crypt of coś tam (te piramidy koło shut.) bo to są już aoe spoty dla +80

Cat Drama Maker

sosula

Na tych piramidach to z pole raczej.

Pod Oren jest teraz super dla np. glada
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

ViveN

Moze arcany na hb z polem, ale przydał by sie pp i bd

jyqx

Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Alarion

plains of lizardman. Faktycznei zapomniałem o tym spocie. Najlepiej EE w duo dla ładowania many, bo herby na mane lecą tam bardzo rzadko, a takie na  HP to non stop praktycznie. Na tym lvlu nei masz jużtak dużego penalty do damage'u, na 3-4 obszarówki zjeżdżasz cały odział.

Cat Drama Maker

sosula

Pod/obok Oren czyli Sel Mahum Training Grounds
Plains of Lizardmen jest dla lucznikow.
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Alarion

missclik, dokładnie to miałem na myśli. Tam gdzie wcześniej były te mobki 1/2 HP koło 50 lvla

Cat Drama Maker

ZeeTox

Jakie certy dla glada wziąć?
Mam mozliwosc wziecia 5 subek wiec mozna cos pokombinowac.

wodzu3000

bariere od enchantera/ud od tanka/sprite od summonera/haste i cp od woja

jyqx

Jaki jest najprostszy sposob zeby zrobic q na dynasty (gladem w pt z destro) ? hellbound czy den of evil
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Ryltar

Cytatciekawe jak to bedzie dzialac w praktyce  , bo wydaje mi sie to raczej usless :O

Wiesz patrzac pod katem pvp to nie widze w tym zastosowania zbyt duzego bo nawet jak dostales silence na malee (od tanka np.) to i tak naladowany sonic nic ci nie da.Bardziej to chyba pod kox jest moim zdaniem jak wszystko co robia koreance.