Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000006)

Zaczęty przez DjLethal, Sierpień 04, 2010, 08:34:41 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DjLethal

Witam, ostatnio po sformatowaniu komputera L2 nie chce mi się włączyć wyskakuje "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000006)".
Mógł by mi ktoś napisać co może być powodem tego błędu? Bardzo proszę o odpowiedz!!!

//Soulern: Nie zauważyłem nazwy...

GenesiZ

zrób full check albo reinstall l2
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

br2yd4l

Problem z plikiem l2.exe - jest uszkodzony, albo jakies dziwne ustawienia systemu :P
I tak jak foxy napisał wyżej

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

DjLethal

to niestety nie pomogło, a może to być przyczyną starej wersji .NET Framework (posiadam wersie 1.1)?

gustd

juz nawet nie dla l2, ale zainstaluj najnowszą. ale to prawdopodobnie to

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

DjLethal

błędu się pozbyłem teraz :
ReadFile failed: Count=0 BufferCount=816 Error=Błąd danych (CRC).

History: LoadObject <- (ColorModifier L2_Skies.Shaders.SkybackgroundColor 9467060==9467060/11041680 9467060 1323) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel SkyLevel) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngi

;/

//Soulern: Warn za dualposta.

gustd

sciagnij jak najnowsza wersje klienta (bo off update zrobi ci up do freyi) + uruchamiaj l2 jako administrator

btw. jaki windows i 32 czy 64x

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

DjLethal

gustd

Cytat: DjLethal w Sierpień 17, 2010, 04:24:50 PM
Windows  32

no fajnie, 32 bitowy, ale jaki? xp czy vista czy 7?

DjLethal

gustd

hmm service pack v1 2 3 ?

po odpaleniu w trybie zgodnosci z sp2 i jako admin powinno ci grać O_o

DjLethal

Cytat: gustd w Sierpień 17, 2010, 05:07:44 PM
hmm service pack v1 2 3 ?

2

Cytat: gustd w Sierpień 17, 2010, 05:07:44 PMpo odpaleniu w trybie zgodnosci z sp2 i jako admin powinno ci grać O_o

jak to zrobić ?

ok ok juz wiem tylko tam jest service pack 5, a mam na 1000% 2 ^^

gustd

gdzie service pack 5 jest? O_o co ty pieprzysz synek

PPM - wybierasz własciwości > uruchom jako administrator + uruchom w trybie zgodności "Windows XP SP 2 "

Kamal

Cytat
Error=Błąd danych (CRC).
Jak dla mnie nic więcej nie trzeba QQ

Zrób ScanDisk, włącznie z odzyskiwaniem uszkodzonych sektorów.

BTW to jest chyba do errorsów :P