Dział Bugi!

Zaczęty przez Rickert, Lipiec 03, 2010, 08:23:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lokocz

Cytat: Fanuel w Sierpień 16, 2010, 06:02:18 PM
To ja też chciałem coś zgłosić chociaż sam do końca nie jestem pewien czy to jest bug:
- w momencie kiedy jest się z kimś w pt i nie otrzymuje się samemu expa np w sytuacji gdy ma sie pt 78 z 20 lvlową postacia to vot tak czy siak spada
- w momencie zmiany setu wilk ktory jest zastopowany biegnie do właściciela (mowa o zmianie setu poprzez makro)
a wiec chcesz zglosic bug ale nie wiesz czy to jest bug? a moze chcesz zglosic bug ale nie wiesz czy chcesz go zglosic?

sakaszli

Wiec tak: (takie drobnostki)
1. Skill Vengeance użyty  w otoczeniu mobow sprawia że dostaje sie flage. (nie...nie wciskam ctrl , w pobliżu niema graczy )
2. Shield of Faith oraz Iron Shield (zatrzymuje postać podczas użycia a nie powinno 'sprawdzałem na becie freya'i') w razie czego mogę wstawić filmik jak testowałem all skille. (postac kastuje to w 'locie')
3. Aura of Hate czasem nie agruje mobów (na pewno przez geodate)
4. Jest też problem z herbem vitality który nie wskakuje na pasek buffów a po prostu znika... (ale to sporadycznie)
5. Siedzenie postaci na tronie.... gdzie one siedzą?? W powietrzu?

Jesli było to już gdzies wspomniane to sry.

Fanuel

Lokocz spamuj dalej :) napisałem że nie jestem do końca pewny. Grałem na innych serverach lecz nie w gf i tam czegoś takiego nie było więc nie mam pewności,że coś się nie zmieniło. Poza tym nie wygląda to normalnie jak vit spada a exp nie leci prawda?

sakul

Cytat
2. Shield of Faith oraz Iron Shield (zatrzymuje postać podczas użycia a nie powinno 'sprawdzałem na becie freya'i') w razie czego mogę wstawić filmik jak testowałem all skille. (postac kastuje to w 'locie')
Po którymś update takie dziwne zatrzymania postaci się porobiły po użyciu niektórych skilli. Takze skille mobów potrafią zatrzymać postać co jest irytujące gdy się trainy robi :/ (i to nie jest stun !)

Cytat
4. Jest też problem z herbem vitality który nie wskakuje na pasek buffów a po prostu znika... (ale to sporadycznie)
Pisalem kiedys o tym w tym temacie :P

Lokocz

Cytat: Fanuel w Sierpień 17, 2010, 06:17:55 AM
Lokocz spamuj dalej :) napisałem że nie jestem do końca pewny. Grałem na innych serverach lecz nie w gf i tam czegoś takiego nie było więc nie mam pewności,że coś się nie zmieniło. Poza tym nie wygląda to normalnie jak vit spada a exp nie leci prawda?
zdrowy rozsadek mowi, ze tak nie powinno byc :D

Siepet

Manor system został zmieniony od Graci Final? Jeśli nie, no to powinno być tak, że "manor busy - mainteance" powinno wyskakiwać po "edit sales" i "sell" a tutaj dostajemy to info przy wyborze czegokolwiek.
waiting for new dex 7x

M4juS

Drop protect ma działać do samego końca?

Wybiliśmy pt wroga, zabiliśmy RBka z mniej niż połową HP i nie możemy podnieść dropa :P

xXxFelekxXx

Cytat: M4juS w Sierpień 18, 2010, 11:44:53 AM
Drop protect ma działać do samego końca?

Wybiliśmy pt wroga, zabiliśmy RBka z mniej niż połową HP i nie możemy podnieść dropa :P

5 min wg. offa

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

M4juS

Drop zniknął, a my ni chuja nie mogliśmy podnieść :P

Lokocz

Cytat: M4juS w Sierpień 18, 2010, 12:17:37 PM
Drop zniknął, a my ni -_-'a nie mogliśmy podnieść :P
czyli drop protection do samego konca :D

xXxFelekxXx

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

ARCYK

Jak to jest z tymi epic questami 7 signs? Pierwszy zrobiłem, próbuje drugi i nie dostałem jakiegoś itemka. Nie działają wszystkie?

Polopiryn

Arcyk, nie wiem jak to z nimi jest, ale wiem że na pewno pierwsze trzy działają, to mogę zagwarantować.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Fabienne

działają na pewno do 4, reszta nie wiem

sakaszli

Denerwuje mnie 1 rzecz....
Podczas buffowania się w zamku pokazuje mi sie komunikat ze za szybko klikam...omg co to serwer dla dziadków?

InsOmnia-

możesz podać jakie info dostajesz?
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

M4juS

Co z tym drop protection? Bo to jest śmieszne, że zabijamy wara, jego rbka i nie możemy dropu podnieść :P

kactuzz

Ten bug z odłączeniem od klanu dalej jest.
Byłem już normalnie w klanie nie w akademi a po wyjściu nadal mam zakładke klanu w czacie.

M4juS

Zakładka z klanu cały czas jest z tego co zauważyłem. I tak nie możesz na nim pisać, więc nie wiem po co ten płacz :P

kactuzz

A czy ja płącze?
Mówie tylko że bug.

sakaszli

Cytat: InsOmnia- w Sierpień 20, 2010, 08:49:51 PM
możesz podać jakie info dostajesz?

You cannot use multisell that fast.

Biorę buff i przez ten komunikat musze czekać 5 lat zanim wezmę następny....

M4juS

Cytat: kactuzz w Sierpień 20, 2010, 09:51:15 PM
A czy ja płącze?
Mówie tylko że bug.
Duży wpływ na rozgrywkę ma ten bug

sakaszli

Cytat: kactuzz w Sierpień 20, 2010, 09:32:39 PM
Ten bug z odłączeniem od klanu dalej jest.
Byłem już normalnie w klanie nie w akademi a po wyjściu nadal mam zakładke klanu w czacie.

ja pie... sry ale nie moge... przeczytajcie zmiany które zaszły w każdych kronikach.
Zakładka np. clan jest aktywna po to by mozna było zmienić autokodowanie na np. % lub coś innego
Jak to zrobić?? młoteczek po lewej

Kokiruka

W common duale s grade da się wkładać atrybut  :shock: :P

sakaszli

Cytat: Kokiruka w Sierpień 21, 2010, 12:38:18 AM
W common duale s grade da się wkładać atrybut  :shock: :P

lol zaraz to spr