Chest/box Patch

Zaczęty przez orri, Sierpień 22, 2008, 07:59:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daab

Cytat: Kotlet w Sierpień 28, 2008, 07:49:23 PM
po prostu w loaderze zaznaczasz opcję zoom :D, masz na samym dole

nie trzeba żadnego patcha

Lol zomfg ! 0.o (czyt. "Dzięki, nie wiedziałem :D ")
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

mata

no i po problemie :) dzieki wielkie tez o tym, nie wiedziałem ;p
PR/BD: ON
TH/PAL: OFF
PR/SK: SOLD

Slomek

SZUKAM PATCH POD HELLBOUND :D
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Daab

Cytat: Slomek w Marzec 06, 2009, 01:16:22 AM
SZUKAM PATCH POD HELLBOUND :D

Trzymaj stary :D TAKE ME

100% working on l2 reloaded HELLBOUND

fifiak

wszystko spoko fajnie ...

tylko mam taki problem że jak używam np. potki na m.atak itp. to w pasku buffów ta potka wygląda jak wcześniejszy buff albo potka :o...miał może ktoś podobny problem? jak tak to proszę napisać co z tym zrobić:)

Daab

Cytat: fifiak w Marzec 14, 2009, 11:49:04 AM
wszystko spoko fajnie ...

tylko mam taki problem że jak używam np. potki na m.atak itp. to w pasku buffów ta potka wygląda jak wcześniejszy buff albo potka :o...miał może ktoś podobny problem? jak tak to proszę napisać co z tym zrobić:)

A no tak już jeste.....

borys666

Moze ktos powiedziec, jak to wgrac ??
Robie tak jak napisane w tej instrukcji i dupa :/

ScovY

Nie używam tego obecnie, ale jak testowałem to po prostu zgrywasz pliki do folderu system tak jak pisze na 1 stronie i musi działać.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

borys666

Tez tak probowalem i nie dziala :(

Mam prosbe, jesli masz te pliki z modem moglbys wstawic, bo obszukalem google i na ct 1.5 nie moge znalesc, tylko na c6 znajduje :(

KubaVpl

Ej a macie cos takiego na hellbounda?? tylko zeby byly nazwy potkow i npc'tow. ja mam takie  ze npc w kamael village nazywaja sie NoNameNPC :)
Yhym

ScovY

Spróbuj tego
http://www.lineage2media.com/DROP%20PATCH%20SPOIL%20HELLBOUND%20LIneage%202.html
Nie testowałem wiec nie gwarantuje sukcesu. Jak przetestujesz daj znać jak się spisuje.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Aknelo

http://rapidshare.com/files/139317034/DropSpoil_for_Interlude.rar.html
wszystko bylo by piekne lecz....
po "kliknieciu na ikonke z l2" wszystko znika i nie da sie odpalic gry w ogóle...
co moze byc przyczyna?

Aknelo

Panowie z tego co sie dowiedzialam to sa jakies botowskie pliczki<w ogóle sie na botach nie znam i jestem max nobem w tym dziale>
czy ma ktos " cos " co bedzie mi pokazywalo lvl mobow itp?
bardzo prosze o jakas wskazowke bo zalezy mi akurat na tym najbardziej...

OverMorda

Tutaj macie drop/spoil patch do hellbounda. Pliki testowałem na serwerach dn i red dragon. Działa dobrze tylko staty dropu i spoilu pokazuje jak na ratach x1 ;/.
http://rapidshare.com/files/244866385/hellbound_drop_spoil_mobs_aggresion_lvl_Patch.rar.html

NIE KOPIOWAĆ PLIKU itemname !!!!!!!!!!!

Aknelo

Dziekuje, dziala :) z tym ze bufy sa x 3 i na hellbount isle nie dziala w ogóle

RazorMan

Czy mogłby ktos ponownie zaupac tego patcha drop/spoil do hellbounda?? bo linki juz nie dzialaja a bardzo by mi sie to przydalo. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

hellknight

.S.T.A.L.K.E.R.

a ja bym poprosił do interlude :)

kabacik

Cytat: RazorMan w Sierpień 20, 2009, 02:23:18 PM
Czy mogłby ktos ponownie zaupac tego patcha drop/spoil do hellbounda?? bo linki juz nie dzialaja a bardzo by mi sie to przydalo. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
ponawiam

traczowaty

Wiem, że się bawię w archeologa, ale czy mógł by ktoś jeszcze raz wstawić tego patcha na boxy i chesty dla dragona :)? Proszę.
Pozdr. traczowaty

djk_25

sciagnąłem z ciekawości, podmieniłem w systemie i powiem wam, że albo coś się zmieniło, albo patch źle pokazuje lvl chestów i boxów. na ol mahum, pokazuje mi 84 - s grade i przy próbie otwarcia thief keyem skrzynka znika. w google na mapach skrzynek, pokazuje że na ol mahum powinny być 51 lvl.

KubaVpl

HeHe nic Ci się nie zepsuło :)
Po prostu na OF zmienione są skrzynki i mają  81 i 84 lvl :)
Yhym

djk_25

no ale otwieram je np kluczami lvl5, i widziałem jakiegoś fagasa ubranego w c grade jak biegał i je otwierał. ale podsumowując, programik i tak dobry, bo pokazuje inne przydatne rzeczy :D szkoda tylko, że nie które skile pokazuje jako noname, oraz nie pokazuje potek na pasku buffuf.

Margrit

Jeśli masz tam parę plików to nie wrzucaj "item name" "skill name" tylko pozostaw orginalne to ci nie będzie pokazywał takich pierdół tzn będą normalne nazwy skilli