kto jest najlepszy??

Zaczęty przez hyrrican, Styczeń 19, 2006, 06:41:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hyrrican

hmm tak sobie myśle jaka postac jest najlepsza na expienie i pvp mi sie wydaje z na pvp to Daggernik i expienie tez a jakie jest wasze zdanie??

Rake

Do expienia mag,najlepiej SH.PvP overlord na wysokim lvlu,necromancer.
[

sebeq

Moje zdanie: do expa i pvp Spell Singer

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Jancia

do pvp może i ten wasz sps... ale na expienie o niebo lepszy jest SH- mocniejsze nuki= mniej many na każdego moba :P
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Magnatos

nie wiem na jakich serwerach gracie ale dla mnie najlepszy do pvp jest Hawkeye :)
Stun, snipe i kosisz wszystko co się rusza :) Do expienia oczywiście jak najbardziej magowie ale i również dobry jest ork tyrant jeśli się zna drobny bug :P
Zakładasz firsty włanczasz First Furry(nie jestem pewien czy to ten skill ale dodaje on atk.spd gdy ma się firsty założone) zakładzasz sztylet i kosisz wszystkie moby.
Ork Overlord jeśli się nie myle ma dobrego reflecta, więc na pvp też jest niezły, a jeśli gracie na high rate serwie to kosicie wszystkich samym reflectem :)
Oczywiście warto wspomnieć o Bladedancer, który ma również niezłe skille i jeśli potrafi się prowadzić tą postać to w pvp bliski kontakt jest bardzo groźny dla przeciwnika :)
Tylko high rate servy :). Low rate już mi się znudziły :P

GlooM

A ja napisze ze WarCryer  :P
(nie wazna jest postac... wazne kto nia gra :o )

Gniewny

Do xpienia ten kto gra duzo:D Na pvp najlepszy ten kto mysli i wykorzystuje atuty swojej postaci :)

hyrrican

ja na razie gram sps'em i nie żałuje :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: