Jaki kryształ do Demon's Dagger, żeby było SA Mortal Strike

Zaczęty przez djk_25, Kwiecień 11, 2010, 01:18:51 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

djk_25

widziałem na rynku w Aden Demon's Dagger B +2 SA Mortal Strike [+40% szansy na wejście Deadly Blow i Backstab], niestety z tego co czytałem, to do tego daggera można dodać SA Critical Poison, Critical Bleed lub Critical Damage (Blue 10) [http://lineage2.stratics.com/content/library/sas/]. na innej stronie wyczytałem, że dodanie Blue 10 doda do DD SA Mortal Strike. Niestety mi dodało Critical Damage. O co w tym chodzi?

Boomer

O to w tym chodzi, ze opcje Might Mortal można było wbić w broń w starszych kronikach ( C3 i wcześniej) i obecnie bronie z tą opcją są reliktami przeszłości. Dlatego jest ich mało na serwerach i są przez to drogie i ciężko dostępne.

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

djk_25

dzięki za szybką odpowiedź. dlatego gościu chciał 1,2kkk. mogłem kupić  :x

kabacik

mam takie cos do sprzedania na +6 tzn Demon Dagger+6+Mortal Strike jakos sie dogadamy jezeli grasz na infinity :)

thedtsug

Cytat: Boomer w Kwiecień 11, 2010, 01:34:11 AM
O to w tym chodzi, ze opcje Might Mortal można było wbić w broń w starszych kronikach ( C3 i wcześniej) i obecnie bronie z tą opcją są reliktami przeszłości. Dlatego jest ich mało na serwerach i są przez to drogie i ciężko dostępne.

ee nie, nie c3 i wczesniej. w c4 na pewno mozna bylo wbic to sa, w c5 nie pamietam, ale chyba takze. w interlude juz net.
Abyss x7 - Archmage 80/WL80/TH80/HE79 [sold]

coshoo

Cytat: thedtsug w Sierpień 22, 2010, 04:57:49 PM
Cytat: Boomer w Kwiecień 11, 2010, 01:34:11 AM

ee nie, nie c3 i wczesniej. w c4 na pewno mozna bylo wbic to sa, w c5 nie pamietam, ale chyba takze. w interlude juz net.

Might Mortal jako SA został wycofany w C3, czyli w C3 już go nie można było wsadzić do broni.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

thedtsug

:o  jednak nie mozna ufac za bardzo temu, co jak działa na privach qq
Abyss x7 - Archmage 80/WL80/TH80/HE79 [sold]

kabacik

ViveN

Ja tylko pytałem o cene bo takie cacko raczej juz sie nie widuje wiec pewnie cena tez nie bdzie mała.

kabacik

sam nie wiem ale czystego za 1dc kupilem i wbilem go na +6, jak nie bedzie kupcow to +++++++++ sie zrobi :P :D najwyzej spale i bedzie po dagerze

kabacik