Lineage II

Zaczęty przez KasiaPL, Styczeń 21, 2006, 03:24:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KasiaPL

hejka gram w Lineage II :) jestem w niej j Spojlerka ale jest jeden problem nie mam pojęcia o tej postaci i nie  wiem czego ma sie ona uczyc i jak ???słyszałąm że ona koks robi ale jak??? jeśli macie jakieś info  napiszcie z góry dzieki pozdro:)

sebeq

Spoiler to postac ktora z zabitych przeciwnikow wyciaga dodatkowe itemy, moge to byc materialy , recepty lub tez czesci. Podstawowa umiejetnoscia jaka musisz sie uczyc jest Spoil. Technika spoilowania (jesli mozna tak to nazwac :P) jest dosc latwa, podchodzis do mobka dajesz spoila...zabijasz go a potem swaper, jesli swieci sie na niebiesko znaczy to ze cos jest "w srodku" :P

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Xrow

Mogłaś najpierw zajrzeć  do tego działu http://www.lineage2.gry-fantasy.info/forum/viewforum.php?f=9

Jak napisał sebeq spojler "wyciaga" dodatkowe rzeczy z mobów używając skili Spoil i Sweaper .  W przeciwieeństwie do artistana scavenger może zwiększyć level spojla . Scaveger sluzy do spojlowania a nie do robienie itemków - od tego jest artistan. Spojlerem też mozna zrobic całkiem niezła kase , trzeba tylko wiedzieć co i jak :]

KasiaPL

No włąśnie jak to zrobic powinnam robić koks tylko jak nei wiem nic o tym :(

Ryltar

Uzywasz spoil a jak potworek swieci na niebiesko uzywasz sweeper i tyle z filozofi.