JAK Z SUB KLASĄ?

Zaczęty przez Fisher, Styczeń 21, 2006, 12:01:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fisher

mam jedno pytanko. Jak i gdzie można zrobić subklase? Wiem że trzeba mieć 76 lvl i nic poza tym.Z góry thx.

Luno

Na przyklad u glownego kaplana w swiatyni.

Jancia

Wszystko zależy od weny twórczej wielkiego admina na Twoim servie... zakładając że grasz na piracie, to poszukaj na forum Twojego servera, lub popytaj ludzi, jeżeli jesteś szczęśliwcem i grasz na oficjalnych serverach, to musisz mieć bodajże 75+ i zrobić questa
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Fisher

Gram na www.idragon3d.com więc nie mam pojęcia czy musze mieć 76lvl i gdzie subklase zrobic  :oops:

Sengaia

jak grasz na idragon proste:
masz 76 lvl teleportujesz sie do Aden idziesz do sir Erica Rodemaina czy jak on tam ma i bierzesz od niego questa na subklase
w tym quescie musisz pokonac Golkonde (raid boss 75 lvl nie wiem gdzie sie respawnuje)
jak on dropnie quest itema to idziesz z nim do sir erica i bierzesz subklase (subklasy mozesz brac tylko ze swojej rasy i tu jak wybierzesz subklase cofasz sie do 40 levelu i dostajesz skille danej klasy ktora wybrales jako subklase,ale skille ze starej klasy ci zostaja):D
i to tyle na temat subklas na idragonie
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Tyr

milego zabijania tego bosa :D bo z tego co wiem to ma duuuuzo HP :D ale nie wiem jak na dragonie :P
Lineage 2 Classic EU

Fisher

FReemen

Lol, jak raid boss ma 75 lvl, to chyba w 10 trzeba isc. Ma obstawe? Jaki dmg zadaje? Bez pomocy klanu raczej sie go nie zabije? Opiszcie go:D

Tyr

wielki :D nosi "pole" więc kosi wszystkich równo ;D resp ma w TOI(chyba) jeśli pujdze tam 10noobów to nie macie szans... nie wiem czy cały klan styknie :D nie no moze na dragonie ejst osłabiony bo ma duuzo HP i szybko nawala... i w ogóle jest trudny... na swoim serwie:
Ja - 80+
Kolega HE - 80+
Topy S i A bron +999
Zbroje +999
Biliśmy go 25minut :lol: nieźle :D
Lineage 2 Classic EU

GlooM

Na IDragon3D TH 74lv moze solowac Longhorna aczkolwiek zajmie mu to jakies 15-20 min...