Gladiator [Glad]

Zaczęty przez Dohid, Listopad 27, 2006, 06:48:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jyqx

Wedlug mnie to jednak jest uzyteczne do pvp. do 78 lvl nie mamy rage wiec zamiast stunowac i sie ladowac mozemy bic dualkami zeby zrobic kombo
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

ractail

Już bardziej to się chyba nadaje do koksu - jak ktoś Cię przyjdzie zgankować to jesteś naładowany i możesz natychmiast trzasnąc mu combo :P Ten skill bardziej się chyba przyda tyrkowi do pvp (mass) niż gladowi.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

jyqx

Nie jestem pewnien czy tyrek go dostaje ale raczej sprawdzi sie we wszyskim :P poczawszy od lvl'owania konczywszy na mass pvp i oly
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Alarion

Cytat: jyqx w Sierpień 24, 2010, 07:08:03 PM
Nie jestem pewnien czy tyrek go dostaje ale raczej sprawdzi sie we wszyskim :P poczawszy od lvl'owania konczywszy na mass pvp i oly

dostaje też tyrek tego skilla.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Scorpion

W pvp bezuzyteczny crap imo, i tak sie paluje z aoe a nie sra sie w bicie z regularow.
...

Alarion

nie powiedziałem nigdzie, że ten skill jest użyteczny ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Scorpion

Ale reszta cos tam pisala, ze moze byc uzyteczny. O ile dla tyra moze miec jakies zastosowanie(bo bijesz z regularow dla cancela), tak dla glada nijak tego nie widze.
...

Ryltar

Cytat: Scorpion w Sierpień 25, 2010, 02:44:36 PM
Ale reszta cos tam pisala, ze moze byc uzyteczny. O ile dla tyra moze miec jakies zastosowanie(bo bijesz z regularow dla cancela), tak dla glada nijak tego nie widze.

Chyba ze jestes taki super jak vaginas i na oly z duali zabijasz tankow lol.

jyqx

Ja widze zastosowanie tego skilla :P wy nie musicie :D a poza tym wszysko wyjdzie w praniu
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Scorpion

CytatChyba ze jestes taki super jak vaginas i na oly z duali zabijasz tankow lol.
Dawno blaha nie odwiedzalem, pierdolil takie smuty?xD
...

Kwadrat

Ryltar

Tak gadal bo jeden glad sie pytal jak walczyc z tankami.Potem rozmowa sie rozkrecila i ktos powiedzial ze jak glad wylapie slama to jest gg to diego sie argumentowal ze on dualami ze +150 earth takiego tanka jedzie ostro.

W sumie skoro Yude twierdzi ze nigdy nie ma problemow z tankami to moge powiedziec ze zaczynaja siedziec w swoich lala landach.

jyqx

Jezeli juz mowa o oly z tankami to ja nie mam zadnych problemow z sk ale tk i pal to juz gorzej
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Ryltar

Wiekszosc ludzi sie nie fatyguje zeby dawac jakis gear dla da/sk bo i tak lepiej pal/tk farmia.

Scorpion

Na l2j mozesz nie miec problemow z sk, na offie po todzie lapiesz basha i all debuffy bez przerwy, do tego dosc fajny cancel i jestesmy w dupie.
...

jyqx

DA jest lepszy w debuffowaniu. Tod + ten jego crusher = pogrom. + cancel pantery. Ale gdy tod nie wejdzie i cancel ma pozamiantane
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

x3nomorph

hi l2j
CANCEL NIE MOŻE NIE WEJŚĆ.
new future.

jyqx

Mozna tez zabic panterke wczesniej (o to chodzilo bardziej, zle sformulowalem posta sry)
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Azella

co mnie obchodzą buffy glada na da

tod slam i koniec z nartami stasiu
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Itherus

Cytat: jyqx w Sierpień 27, 2010, 02:03:48 PM
Mozna tez zabic panterke wczesniej (o to chodzilo bardziej, zle sformulowalem posta sry)

gf z zabiciem pantery.   Szczegolnie ze na freya panera przejmuje buffy tanka.

Ryltar

Cytathi l2j
CANCEL NIE MOŻE NIE WEJŚĆ.

Lionheart nie dawal cancel ressist?

CytatMozna tez zabic panterke wczesniej (o to chodzilo bardziej, zle sformulowalem posta sry)

Dajesz DAW i jest ok pre freya.

Cytatgf z zabiciem pantery.   Szczegolnie ze na freya panera przejmuje buffy tanka.

Ta teraz uwalenie kurczaka PK bedzie jeszcze smieszniejesze.

jyqx

Panterka pada na storma a na freyi to moze na 2.
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

x3nomorph

Cytat: jyqx w Sierpień 27, 2010, 06:47:19 PM

Nom, szczegolnie na sof'ie.
new future.

Azella

hm... to ty koks glad jesteś○ jak coś z 5k p defa na oly buffie ściągasz na 2 masówki
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Drah

Cytat: jyqx w Sierpień 27, 2010, 06:47:19 PM
moar l2j knowledge plox