Outcasters - pytania, odpowiedzni, opinie

Zaczęty przez Sebal, Grudzień 01, 2009, 07:54:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lempartus

Zangielszczenie działające pod Freye:

http://www.speedyshare.com/files/23670036/zangielszczenie.rar

Zapraszamy do klanu i academii.
Oto wykaz szczegolnie poszukiwanych klas:
1 x bishop
1 x sws
2 x BD
1 x OL
Szczegóły u nas na forum: www.outcasters.info
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

lempartus

Kończą się wakacje i trza było zrobić pewne porządki w klanie. W związku z tym zwolnilo się kilka miejsc.
Planujemy utworzenie kolejnego nuker party. Na ten moment nie mamy nikogo :)
Dlatego poszukujemy

1. x  BP
1 x EE
1 x BD
1 x Sws
1 x OL
1 x SH
1 x Sorc/sps
1 x Necro

Zgłoś się już dziś czekamy na ciebie. Więcej informacji na naszym forum
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

TheMyth

Cos powoli wam ludzie z wysokim levelem uciekaja :P hahaha  czyli to samo co na poprzednim serwie byle sie wyfarmic i spadac z oc :P
Hiawatha (Swords) Lancer

Eido

Zawsze można robić za statystę w lepszym klanie :P

lempartus

To nie jest serwer dla każdego  i część osób po jakimś czasie sama się wykrusza to raz a dwa statystów i osób mało aktywnych też nie trzymamy w klanie.

Zapraszamy do klanu i academii
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Drah

Cytat: TheMyth w Sierpień 29, 2010, 11:09:41 AM
Cos powoli wam ludzie z wysokim levelem uciekaja :P hahaha  czyli to samo co na poprzednim serwie byle sie wyfarmic i spadac z oc :P

raczej uciekają z serwa ;p

Delios

Cytat: lempartus w Sierpień 29, 2010, 11:25:32 AM
To nie jest serwer dla każdego  i część osób po jakimś czasie sama się wykrusza to raz a dwa statystów i osób mało aktywnych też nie trzymamy w klanie.

Osób nadto aktywnych też nie ;-)
Archeage <3

TheMyth

Cytat: lempartus w Sierpień 29, 2010, 11:25:32 AM

Zapraszamy do klanu i academii

widzialem ze ostatnio 2 const uciekly :D ale nie wnikam:D Szkoda tylko ze powtarza sie sytuacja z dexa
Hiawatha (Swords) Lancer

Eido

bo 1 const przechodzi reorganizacje, a 2 odbywa ćwiczenia wojskowe w fortecy :P pod komenda generała  Alariona wydającego komendy "jak Ty bijesz prawego NPC to ja wtedy lewego" i pamiętajcie żołnierze ja wiem jaki skład ma być do czego!!!! Forteca to wasz drugi dom, tu się expi, tu się walczy, tu się zarabia, a świat poza nią jest beee. Zrozumiano żołnierze!!!! Tak jest cesarze, Ave Cezar, ave Cezar... Ze mną nie zginiecie i pamiętajcie ja wiem najlepiej....

DarthMyth

Eido dobre dobre , czekam na frapsa z waszego party zeby zobaczyc jak robicie pvp z mobami w fogu bo nie sadze zebyscie sie z kims bili od dluzszego czasu - u nas z okresu kiedy jestesmy poza OC mamy wiecej pvp niz w OC - zreszta kolejny frapsik incoming.
StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]

Delios

No ostatnio zakończyliśmy manewry obronne w fortecy przeciwko 3 różnym klanom.

Tak w ogóle Eido to o czym my tu mówimy jak Twoje party znowu ma migracje bo nic się u was nie dzieje =)
Archeage <3

TheMyth

Cytat: Eido w Sierpień 29, 2010, 11:50:29 AM
bo 1 const przechodzi reorganizacje, a 2 odbywa ćwiczenia wojskowe w fortecy :P pod komenda generała  Alariona wydającego komendy "jak Ty bijesz prawego NPC to ja wtedy lewego" i pamiętajcie żołnierze ja wiem jaki skład ma być do czego!!!! Forteca to wasz drugi dom, tu się expi, tu się walczy, tu się zarabia, a świat poza nią jest beee. Zrozumiano żołnierze!!!! Tak jest cesarze, Ave Cezar, ave Cezar... Ze mną nie zginiecie i pamiętajcie ja wiem najlepiej....

jak zawal tak zwal ale dlugo juz OC nie pociagnie pewnie:D
Hiawatha (Swords) Lancer

lempartus

Cytat: TheMyth w Sierpień 29, 2010, 03:27:04 PM

Hehe, mieliśmy miesiąca nie przetrwać. Klan ma się bardzo dobrze, cały czas powoli rozwija się do przodu.
Dziękuję za "ciepłe" słowa byłych klanowiczów, też Was serdecznie pozdrawiam
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Redbox

lepsze 3 party ktore cos robi z innymi niz 10 ktore lata uj wie gdzie.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Compeed

Oddajcie nam wojne bo te q na pk juz sie nudne powoli robia :P

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Cytat: Eido w Sierpień 29, 2010, 11:50:29 AM
pod komenda generała  Alariona wydającego komendy "jak Ty bijesz prawego NPC to ja wtedy lewego" i pamiętajcie żołnierze ja wiem jaki skład ma być do czego!!!! Forteca to wasz drugi dom, tu się expi, tu się walczy, tu się zarabia, a świat poza nią jest beee. Zrozumiano żołnierze!!!! Tak jest cesarze, Ave Cezar, ave Cezar... Ze mną nie zginiecie i pamiętajcie ja wiem najlepiej....

Hi hater

Eido, trochę się kompromitujesz tym tekstem. Pieprzysz głupoty, kiedy nie wiesz jak jest naprawdę (na frapsie zobaczysz, że 80% scenek albo i więcej będzie będąc poza klanem). Wiesz co jest ciekawą kwestią? Że zarówno przeciwnicy jak i my padamy za full %. Na całe szczęście więcej glebi się enemy niż nam póki co.

Z tego co pamiętam na forum pisałeś, że nie pozwolisz nam wyzyskiwać innych osób i osobiście odbierzesz nam fortę, byśmy nie mogli robić instancji (btw ile x dziennie/w tygodniu robisz/robicie ją w OC?). Czekamy tyle czasu na ciebie i jeszcze nie wpadłeś? 5 party 4Fun się nie udało, ale może pokażesz/pokażecie większego skilla od nich?

Ile PvP i czasu spędzonego w constans wspólnie masz od dłuższego czasu? Wiesz, nie piszę tego by szydzić specjalnie na siłę z ciebie, bo nie robi mi to przyjemności, tak jak obrażenie jakiegokolwiek Polaka grającego na Ru ofie, ale jeżeli (tak jak Quentim) plujesz mi w twarz, to nie będę udawał, że pada deszczyk i kulił ogonka przed Tobą. Także nim zaczniesz nawalać takimi tekstami, zastanów się, co możesz zaprezentować ty?

Każdy z OC kto mnie trochę zna, wie, że nigdy temu klanowi źle nei życzyłem i nigdy tego robić nie będę. Skoro Lempartus twierdzi, że nasze party jest niepotrzebne, to ja jako decyzję mojego byłego CL-a będę traktował ją poważnie i ją uszanuję. Wiele osób też zdaje sobie sprawę, że włożyłem w ten klan sporo zaangażowania (nie ujmując nic innym ludziom, którzy również starali się mniej lub bardziej ode mnie)  i dalej nie kumam do czego dążysz takimi tekstami?

Także albo dowiesz się Eido jak wygląda obecnie sytuacja (chociaż bardziej polecam ci zająć się jednak swoją, bo zaraz będziesz musiał kupić całe swoje constans i szukać na nich driverów) i dopiero komentuj/rzucaj wyzwania, albo zamilknij proszę.

-------------------------------------------------------------------------------

Cytat: lempartus w Sierpień 29, 2010, 06:20:28 PM
Cytat: TheMyth w Sierpień 29, 2010, 03:27:04 PM

Hehe, mieliśmy miesiąca nie przetrwać. Klan ma się bardzo dobrze, cały czas powoli rozwija się do przodu.
Dziękuję za "ciepłe" słowa byłych klanowiczów, też Was serdecznie pozdrawiam

Jak mniemam skierowane do nas? Nie bardzo tylko rozumiem o co chodzi, bo to co pisaliśmy było skierowane bezpośrednio do Eida, który komentuje pewne sprawy zupełnie nie wiedząc jak one się toczą.

Cieszę się, że OC przetrwało tyle czasu i dalej mam nadzieję, że będzie szło mimo nawet niepowodzeń do przodu. Mam tam wielu naprawdę dobrych znajomych (mimo tego, co niektórzy próbują na siłe udowodnić swoje z dupy teorie) i nie zamierzam nigdy prowadzić polityki "Ze skrajności w skrajność" jak być może co niektórzy ode mnie oczekiwali.

Pisałem Lempowi, że jeżeli będzie nas do czegoś potrzebować, a nas będzie tylko więcej niż 5 osób na VC to przyjdziemy i chętnie pomożemy nawet bez klanu. Skoro do tej pory Lemp uważa, że radzi sobie doskonale bez nas, to chwała za to, że klan jest na tyle silny i daje radę. To świadczy o tym, że dla nas pora poszukać za niedługo miejsca gdzie indziej.

Także go go haters, więcej waszych zajebistych teorii spiskowych i ofc czekam na najbardziej konstruktywne ze wszystkich osób komentarze QQuentima
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

tytusDeZoo

Cytat: Alarion w Sierpień 30, 2010, 01:42:39 AM

. Czekamy tyle czasu na ciebie i jeszcze nie wpadłeś? 5 party 4Fun się nie udało, ale może pokażesz/pokażecie większego skilla od nich?

Nie to zebym sie czepial ale klan 4Fun ma tylko 37 klanowiczow takze zrobienie przez nich 5 party jest niemozliwe .
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

lempartus

Alarion pisać długie piękne posty, pełne różnych frazesów to zawsze potrafiłeś.
Powodzenia w LR. Naprawdę przez większość czasu fajnie się z wami grało, do czasu aż złapała Was "gorączka złota"
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Alarion

Cytat: tytusDeZoo w Sierpień 30, 2010, 02:18:19 AM
Cytat: Alarion w Sierpień 30, 2010, 01:42:39 AM

. Czekamy tyle czasu na ciebie i jeszcze nie wpadłeś? 5 party 4Fun się nie udało, ale może pokażesz/pokażecie większego skilla od nich?

Nie to zebym sie czepial ale klan 4Fun ma tylko 37 klanowiczow takze zrobienie przez nich 5 party jest niemozliwe .

Z tego co kojarzę, to jest to czyjś alt klan/pet klan, więc ilość członków może ulegać zmianie z dnia na dzień, a akcja odbyła się tydzień temu (w OC też było 120 osób jakiś czas temu, ale akurat teraz jest ~100). Zresztą ten fragment PvP o którym piszesz mamy akurat na frapsie, więc sam się będziesz miał okazję przekonać wkrótce (2-4 tyg bo chcemy mieć więcej materiału innego niż BD), żeby nie było, że ściema jakaś tak jak posądzałeś mnie z wieloma innymi teoriami spiskowymi ; )

[/quote]
Cytat: lempartus w Sierpień 30, 2010, 04:06:20 AM
Alarion pisać długie piękne posty, pełne różnych frazesów to zawsze potrafiłeś.
Powodzenia w LR. Naprawdę przez większość czasu fajnie się z wami grało, do czasu aż złapała Was "gorączka złota"

Ja napisałem jedynie nasze stanowisko w sprawie OC (z czymś się nie zgadzasz?) i odparłem hipokryzję Eida. "Gorączka złota" ? No cóż, po to wprowadziłeś nowe reguły insty, żeby uniknąć dalszych dram. Mimo wprowadzenia tych reguł zaczęliście z częścią klanu robić krucjatę przeciw nam, chociaż insta jest robiona  4-5 x w ciągu tygodnia. Nie, nie piszę tego, by pokazać, że -_-'owo, że nie robicie insty czy coś. Piszę jedynie, aby wskazać tą grupę największych krzykaczy co płakała o inste, a teraz co? Nie ma złych amberów i kto im dalej broni ją robić? ; p

Ahh, btw Tytus, nikt nie mówi o "proszeniu nas by wrócić" tak jak to skwitowałeś (cynk od brata/Dantego zanim zaczniesz nowych teoriispiskowych), także czytaj dokładniej posty ; )

Dobra, czuję, że jak z roboty wrócę, będzie co czytać ; >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Eido

Aż nie chce mi się tych Twoich głupot czytać, tyle się człowieku napiszesz, pewnie z 3h tekst układasz a i tak nikt tego czytać nie chce. Co do forty doszliśmy do wniosku ze szkoda nawet 1 shota na Was, a wracając jeszcze do twojego frapsa pvp, to raczej nie zobaczę bo mnie on nie interesuje, walki na nisko lewelowych spotach jakim jest FoG, chyba ze masz frapsa z HB, cytadeli, stakato tam gdzie chodzą party na Waszym lvlu, no chyba ze chcecie do emoqita bić ciągle moby na niebiesko

Itherus

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

lempartus

Alarion chłopie jaką krucjatę ?

Po prostu ludzie Was nie lubią za to , że braliście ich za debili i tyle. Wyszliście  z klanu to sobie wyszliście, ja nie widzę konieczności błagania się Was o powrót. Jakbyście chcieli wrócić, przez ten miesiąc byś się odezwał, nie zrobiłeś tego więc sprawa jasna.
Nie dorabiaj sobie żadnej ideologii, sprawa jest prosta czyn --> konsekwencje.
Oczywiście nie będę popadał w hipokryzję, że nie brakuje nam tak wysoko lvl party jak Wasze, ale nie ma ludzi niezastąpionych.
Tak jak napisałem powodzenia  w LR, albo tam gdzie sobie wymyslicie iść.

Z góry mówię że nie będzie mi się chciało czytać kolejnych 2-3 godzinnych wypracowań i nie będę ich komentował
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

tytusDeZoo

Nie wiem alarion dlaczego prostujesz moje subiektywne zdanie wyrazone na innym forum lol .

Klan 4Fun od 3 miesiecy ma mniej niz 40 klanowiczy takze czekam z niecierpliwoscia na frapsa z ich 5 party . Czyzby zabrali cala akademie ?? Duzo bylo ludzi w d grade ?  :o
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server