narzadziej spotykane postacie

Zaczęty przez betroth, Styczeń 23, 2006, 02:10:22 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

betroth

ciekawi mnie jak na waszych serwerach wyglada sprawa z ta "szara strefa" postaci., mianowicie, jakich klas postaci jest najmniej., jakie sa najrzadziej spotykane w codziennym pociskaniu po ulicach ??? ;)

Beatronix

najmniej to jest normalnych ludzi a nie noobków, lolków, donatorów, cheaterów, lizodupów gmów i to praktycznie na każdym serwerze, a jaką postacią grasz to już nie jest takie ważne bo każda jest spoko

żeby nie było offtopu: Staris : mało Warlocków, Gladiatorów, Destroyerów (z powodu zabugowania ich )

Gold dragoN

Zenith .... hmmm Duzo Gladów... mało orkow magów.... malo destroyerów...

duzo BD, ES , SR , Warsmith , BG
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Scroller

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

TempleKnightPL

gram na starisie i tam, slowo honoru!, od 3 miesiecy nie widzialem drugiego latajacego jak ja elfa z cubicami...czyli TK. SK owszem ale nie TK. zreszta na tym forum rozgorzała juz dyskusja na temat Tk w dziale efy...lol:)
tak czy siak TK i nestety musze przynac ze Paladyn...choc szkoda,ale jego jest wiecej. pozdraiwiam:)

harnas

Paladyn, Temple Knight... nie przypominam sobie żebym widział kogoś z nich na paradise. Wszędzie pełno SPS, HE i SR
nick Harnas zawsze i wszędzie....

eSkel

SwS.. ale to zalezy.. jak ja robilem sword singera na zenith to byla zadkosc, teraz sie loguje i gdzie nei pojde tam spiewaja :/ Podobnie plains walker, czasami ciezko znalezc elfa ze sztyletem pomiedzy tymi hordami th...

Sengaia

na zenicie zadkosc TK,PW i Paladyn gdzie nie spojrze dark avengerzy,th,bd,glady ale Paladynow to rzadko widze
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

sebeq

Na staris jeszcze malo PlainsWalkerow bo maja slabe blowy, natomiast duzo TH ,SpS , orkow

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Dymek69

Cytat: Scrollernajmniej jest chyba TK, EE

U mnie na servie ( Paradise ) jest wlasnie tego najmnej TK, EE, Phantom Summoner i Paladynów. A tak to srednio.

Najwiecej TH, HE.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Ryltar

Najrzadsze? te najbardziej ch****e.

eSkel

Takie jakie Ryltar lubi najbardziej : )))

Ryltar

No wiesz EE lub TK to ja raczej nei lubie bo moim zdaniem kazdy elf jest dupny.

Tyr

:) ja tam summonerów nie widziałem za dużo :) i tylko to :):)
Lineage 2 Classic EU

Nikczemny

Ryltar ma trochu racji..wiekszość klas ktore wymieniliście są do bani. Klasy takie jak Phantom Summoner czy Temple Knight należą imo do tych najzadszych i najslabszych, wyjątkiem może być Paladyn bo nie jest taki zły w sumie tylko wiele osób psioczy na niego nic praktycznie o nim nie wiedząc. Ale faktem jest jak zrobisz ktorąś z tych klas napewno nikt ci nie powie ze grasz lamerskim charem :wink:
And whats your LastWish ?