DNET BOW CZY DRACO ++

Zaczęty przez wuja321, Sierpień 31, 2010, 12:46:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wuja321

Czy oplaca sie kupowac DNET BOW, jest strasznie drogi bo 125dc, czy nie taniej bedzie enchantowac Draco do tego poziomu??? Nie wiem wiec pytam czy nie wyjdzie taniej. Draco +3 ma 611 p atak, a dnet bow 654. Wydac tyle coinow, a bedzie nie wiele lepszy. Cos zauwazylem, ze ludzie nie odp za bardzo na forum, a polowa serva w tym lata.

Calmodi

na jakim serweze grasz kolego, btw nie DNET bow tylko Dynasty bow.

Misiugogo

Jesli draco na +7-10 mozesz kupic taniej to lepiej wez draco. A jesli cie stac to najlepiej icarus bow

wuja321

Gram na x5, poki co na Icarusa nie mam dc, ale do grudnia pewnie go kupie. Teraz chcialem zamienic Draco bow +3 na lepszego lub dnet.

ScovY

Cytat: wuja321 w Sierpień 31, 2010, 03:03:18 PM
Gram na x5, poki co na Icarusa nie mam dc, ale do grudnia pewnie go kupie. Teraz chcialem zamienic Draco bow +3 na lepszego lub dnet.

Dynasty ;]
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

wuja321

Dobra dynasty i tak wiadomo o co chodzi, a wie ktos ile baium chodzi teraz????

Margrit

jak chcesz to ja ci za 50dc sprzedam mojego dynasty bowa + focus +3 :D

wuja321

To go biorę :D dorzucę, jeszcze paczkę fajek. Wiesz, moze ile chodza baium i antek? Moj budzet to na razie 75dc.

Margrit

antka mozna kupic za 35-40dc ,baium to nie wiem ale stanialo rb jewelery teraz za taka kwote 75dc mysle ze kupisz baiuma+antka i dyna bow +f

wuja321

Mowisz powaznie, z tym ze dyna bow kupie za tyle dc??? Czemu mial by staniec skoro tylko u Donny mozna nabyc za 125dc??? Ja czegos nie wiem, a to ze boss jeverly stanialy to mnie nie dziwi akurat.

Margrit

takie rzeczy jak dynasty bow mozna zrobic sobie samemu wiec po co je kupowac od donnego, z drugiej strony mozesz napychac kase kieszenie drakowi zeby ten serwer jeszcze sobie pociupal. Kolega ostatnio sprzedal za 8dc czystego dyna bowa ale za 6-7 tez kupisz jak trafisz na okazje + krysztal jakies 4dc to masz cene 10-12dc, jedyna rzecza ktorej nie mozna jeszcze krafcic to sa icarusy (na razie) bo np blady na to juz mozna wyciagac z questa  :D, nie powiem ktorego)

ViveN

Cytat: wuja321 w Wrzesień 04, 2010, 10:43:07 PM
Mowisz powaznie, z tym ze dyna bow kupie za tyle dc??? Czemu mial by staniec skoro tylko u Donny mozna nabyc za 125dc??? Ja czegos nie wiem, a to ze boss jeverly stanialy to mnie nie dziwi akurat.

U Dony ceny sa zawyzone i to znacznie n p DNET hv 125dc ja kupiłem za 85dc to samo z dyna bow czy dyna sword kosztuja 125dc ale reala cena jest owiele nizsza. Nie daj nabrac komus kto ci bedzie chciał sprzedac cos taniej o kilka dc niz u dony pytaj o ceny w klani albo tu!!

wuja321

Ok kapuje, czyli to ten z crafta to jest taki sam jak ten u donny i w cenie z 12dc. To rzeczywiscie niezla roznica, dzieki za info.

ViveN

Gdy jeszcze nie było tyle broni na serve ich wartosc był duzo wieksza teraz gdy jest ich masa sa o wiele tanisze.

wuja321

Ok poradze sobie z tym q. Jeszcze mialem spytac co do luku, czy cena duzo wzrosnie jak bede wolal dyna+6 +7,  czy moze lepiej samemu wbic enchant i stony.

ViveN

bews 4dc +7= 4x4dc=16dc w najbardziej optymistycznej wersji, równie dobrze moze cie to wyjsc 40dc decyzja nalezy do cb, stony crystale i jewele mozesz sam wbijac

Margrit

a jeszcze w bardziej optymistycznej 6ews po 200kk = 2dc  :o

wuja321

Tak i spalę łuk zwykłymi. Jak się pytałem to 1 bews kosztuje 4dc. Masakra trochę, ale możę się uda chociaż na +5.

Margrit

Orientuje sie ktos jaki krysztal potrzeba zeby wsadzic do dyna bowa focusa i ile dodatkowo trzeba gem s? i czy jakas aa tez trza miec? ??

Calmodi

potrzeba blue 14 na Focus o ile dobrze pamietam to rowniez 144 gemstone S, ale nie jestem pewny