Hantling.... Strider... I dalej

Zaczęty przez Menelutor, Styczeń 24, 2006, 12:58:51 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Menelutor

Mam takie pytanie
Mam Hantlinga na 50 lvlu i czytalem gdzies ze na 55 mozna go przemienic w stridera tylko ze nie wiem czy to trzeba jakiego questa przechodzic czy cos. Jesli tak to prosilbym o napisanie jaki i opis tego questa bo ja szukalem ale nic takiego nie znalazlem.
Druga czesc pytania polega na tym ze nie wiem co jest po Striderze i co trzeba zrobic aby to miec.
Prosze o opisy questow jesli sa a jak nie to co trzeba miec na kolejna forme jesli sie da.

Aha. Gdzie sie kupuje skille dla hantlinga i dalszych jego form?

Luno

Hachlinga (jak ma odpowiedni level) to za 20kk wymieniasz u Fairy Mymyu (jest na Enchanted Valley) na Stridera.
Po striderze jest Wyverna, ktora moze miec tylko lider klanu, ktory (w dodatku) posiada zamek.

Nie kupuje sie skilli dla hatchlinga. Wiem ze w c4 mozna cos kupic za SP ale nie znam szczegolow, wiec nie napisze.

GlooM

Uhm a to nie jest przypadkiem tak ze aby miec stridera to Clan w ktorym jestes musi posiadac Clan Hall?
poza tym wszystko jest uzaleznione od tego jak sobie admin serva gdzie on gra wymyslil...
A w C4 pety beda mogly urzywac ss...

xs1nx

Stridery na prv servach sa roznie rozwiazane, czasem dostajesz za kase, na retail sa 2 mozliwosci: albo wykonujesz specjalnego questa ktory zaczyna sie w HV, albo dajesz smoczka swojemu CL'owi (jesli klan posiada swoj hall)
i on zmienia ci go w  specjalnej maszynie :P  (trzeba wykupic wczesniej opcje w clan hall)

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.