Kim grac??

Zaczęty przez Halvir, Styczeń 23, 2006, 04:30:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Halvir

Dzis ściągnąłem gre i mam juz serwer , ale nadal nie wiem kim grac. Wiem napewno ze warriorem ( bo magów w RPG nie trawie) ,lecz nie wiem jaką rase wybrac i jak rozwijac daną postac ,wiec prosze o rady bardziej doświadzczonych graczy czyli Was.                                          

ps. Jeśli napisałem temat w złym dziale to prosze o przeniesienie.

Z góry thx za pomoc.

eSkel

Napisz mniej wiecej jaki styl gry preferujesz, lubisz zadawac duze obrazenia, pomagac kolegom z party/klanu buffami, moze wolisz tankowac (zbierac wszystkie potwory na siebie zeby inni je mogli zabic) etc. Tak to trudno powiedziec ;P

harnas

Bierz kogo cchesz, najlepszy wybór.A jak kompletnie nie wiesz kogo wziąć no to musisz wybrać jaką bronią chcesz bić, łukiem, sztyletem, toporem, mieczem, dualamia włócznią czy mieczem dwuręcznym.
Na początek dobry by był, prawda jakiś tank... polecam Shilien Knight
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Halvir

Zazwyczaj jak gram warkiem to lubie miec sporo hp ,defa i attacku a bron to preferuje miecz . Nie lubie bawic sie w jakies dawanie aur czy buffów czy wspomaganie reszty tylko byc główną siłą walczącą ze sie tak wyraze.

eSkel

Hmm w L2 mozesz miec duzo defa i hp, ale wtedy zazwyczaj masz malo ataku :P IMO jedna z tych: Paladyn, Dark Avenger, Shilien Knight, Gladiator, Warlord, Temple Knight, przeczytaj opisy na stronie glownej...

Xavierr

Najlepszą profesją dla początkujących jest bez wątpienia destroyer. Dużo hp, niezły def sporo p. atack ----> bez większych problemów się expi :) A i później gdy już nauczysz się grać profesja ta sprawia dużo radości i dobrze radzi sobie w PvP :mrgreen: Jedynym minusem jest to, że wolno biega i dla mnie osobiście także to, że destro nie ma ŻADNYCH czarów :?
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Jugulator

Ja osobiscie uwielbiam grać Abyss Walkerem szybki mocny ale niestety ma mało HP ale to nie stanowi dlamnie problemu :D

sebeq

Szkoda ze nie preferujesz luku;) Jako lucznik moglbys byc naprawde
Cytatgłówną siłą walczącą
:twisted:  :twisted:

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Ameno

Mam ja tez pytanie kto lepszy w PvP: Sorc, Destro czy Necro czy tez WC :?:  :D

Tyr

ja myślę ze jednak łazienka najlepsza w pvp a nie wc :D (kibelek) :D
Lineage 2 Classic EU

Ameno

Jaki kibelek.... 8) ...masz cos z pecherzem :?:  :mrgreen:

Tyr

Lineage 2 Classic EU

em

ja bym ci polecil dark anavgera (i wcale nie dlatego ze sam nim gram :D ) ta postac jes tdobra dla poczatkujacych bo ma pantere, ktora tez sie przydaje dla poczatkujacych, w pvp DA daje sobie rade ;) ogolem bardzo przyjemnie sie nia gra douz HP, p.defa oraz m.defa jednym slowem DA RULEZ ;)
em powrócił na forum ;D

Ryltar

Ten znowu zaczyna...

Magnatos

Kilka  słów.... Tyrant, Warcryer, a jeśli strawisz łuk to HawkEye :)
Tyrant+Sztylet+First Fury(przy założonych Firstach) - Niezła wymiotka.
Warcryer+Sztylet lub Duale+własne buffy - vampirek rulez :)
Hawkeye+Łuk+potiony - stun + snipe = niema wroga :)
Tylko high rate servy :). Low rate już mi się znudziły :P

Ameno

Cytat: MagnatosKilka  słów.... Tyrant, Warcryer, a jeśli strawisz łuk to HawkEye :)
Tyrant+Sztylet+First Fury(przy założonych Firstach) - Niezła wymiotka.
Warcryer+Sztylet lub Duale+własne buffy - vampirek rulez :)
Hawkeye+Łuk+potiony - stun + snipe = niema wroga :)

Moze i tak..u mnie na servku tez tak wymiataja, ale dla mnie to bez sensu bo z tym Fist Fury to jest bug, ktory bedzie niedlugo u mnie naprawiony :evil:

Cytat: embym ci polecil dark anavgera (i wcale nie dlatego ze sam nim gram Very Happy ) ta postac jes tdobra dla poczatkujacych bo ma pantere, ktora tez sie przydaje dla poczatkujacych, w pvp DA daje sobie rade Wink ogolem bardzo przyjemnie sie nia gra douz HP, p.defa oraz m.defa jednym slowem DA RULEZ Wink

Gralem DA ponad pol roku i znudzil mi sie, ale napewno jeszcze do niego wroce....kiedys :D