Dział Bugi!

Zaczęty przez Rickert, Lipiec 03, 2010, 08:23:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rexl

Tak bo wszystkie działają :D , ale śłuchaj mnie mi też działa sleep , bo to jest na 1 osobe , wszystkei debuffy na 1 osobe działają ale na obszar już nie ; /

Drah

Cytat: Lokocz w Sierpień 31, 2010, 01:32:24 PM
Cytat: Drah w Sierpień 31, 2010, 04:22:15 AM
Cytat: rexl w Sierpień 30, 2010, 09:36:59 PM
Teraz to się wnerwiłem :D  Jeżeli gra się ol i jest sięw tym samym klanie co jego przeciwnik na duelu to nie seale które rzuca się na obszar nie wchodzą mu .

z tego co pamiętam na offie np trance u bisha nie działa na klanowiczy nie mam pojęcią jak z aoe debuffami ola ale coś w tym może być ;p
z tego co pamietam to w duelu dzialaly wszystkie debuffy na klanowiczy/czlonkow party

ano mogę się mylić pamiętam bishem biegałem z 4 miesiące temu więc nie jestem tego pewien ;p

rexl

Hmm , mam pytanko czy to normalne ze fear level czwarty z 52 levelu , wchodzi tankowi na 70 levelu , ktory ma top piersionki c grade , top naszyjnik a grade , i to b earingi ? . Przeciwnik miał 54 level ...

Średnia ćzestotliwość wchodzenia to jakieś 1 na 5 prób .

Polopiryn

Patrząc na to co podałeś, wydaje się być normalnie :). A przy tym succes 1/5 to raczej pasuje idealnie.

3 top biz C, 1 B, 1A
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

rexl

2 top c , 2 top b i 1 top a

Polopiryn

I tak wydaje mi się w miarę normalnie, jednak mogę się mylić :)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Siepet

waiting for new dex 7x

rexl

nie było , ale jednak nie za duża róznica leveli ? , przecież to aż 16 leveli , a jak ja zgłosiłem że mi stun nie chce wejść na postać która ma 7-8 leveli więcej to mnie wyśmiano ;f

Polopiryn

A ten tank to jaka profa? SK/Da/Tk/Pal? To też ważne, przecie SK ma o wiele mniej Men-a niż taki TK/Da/Pall. Fear Ol-a jest dość mocny :)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

rexl

To był fear soccera w c grade common ;f na 54 levlu , a ja paladin 70

Polopiryn

^To wydaje mi się, że jednak jest bug. Tylko ty na razie składałeś zażalenie na fear ;/ więc ciężko to potwierdzić.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Gandam

Cytat: Polopiryn w Wrzesień 01, 2010, 10:45:36 AM
A ten tank to jaka profa? SK/Da/Tk/Pal? To też ważne, przecie SK ma o wiele mniej Men-a niż taki TK/Da/Pall. Fear Ol-a jest dość mocny :)

co Ty za herezie szerzysz oO SK i tk maja tyle samo, a klasy ludzi maja taki sam jak Kamaele - 25 [ najmniejszy]
musialem obronic swojego tanka <3

a teraz na temat
co do wchodzenia fear, to jakis rok temu czytalem blachu chyba ze lv w -_- znaczenie i 2lvle w plecy to duzo co dopiero miec 16 lvli start i wrzuciac fear'a ....

//Ryane po co cytujesz wlasne posty? :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Kokiruka

InsOmnia jak daleko są prace prowadzone do naprawy Tiata?  :)

InsOmnia-

Z tego co się orientuje to SoD będzie dodany wraz z SoA jak wprowadzimy Freya.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

M4juS

Bulls

rexl

No nie , freya to dla mnie już nie l2 ;) , a tak wgl odnośnie tego feara , miał ktoś jeszcze taką sytuacje ? :D

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

jac0l

Ciekawe po co wam kolejna tona bugów. Juz chyba lepiej dopracować na maxa jedną kronike.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

InsOmnia-

Freya nie wprowadza praktycznie nic nowego, a uniknie setek pytań o "wrong protocol".

szponiasty

Cytat: InsOmnia- w Wrzesień 03, 2010, 09:51:59 PM
Freya nie wprowadza praktycznie nic nowego, a uniknie setek pytań o "wrong protocol".
Hehehe :) Przygotuj instrukcję updatowania klienta, najlepiej z obrazkami. Bo będą inne pytania :)
Oj tam oj tam

potepienie

CytatNo nie , freya to dla mnie już nie l2 ;)

CytatCiekawe po co wam kolejna tona bugów. Juz chyba lepiej dopracować na maxa jedną kronike.

z kazda nowa kroinka to slysze...

ale freya troche jednak wprowadza, zmiany w CP, q na recki moirai, i bodaj q na Atry Crystale w swiecie aden :) (czy to w HV?)

InsOmnia-

Cytat: potepienie w Wrzesień 04, 2010, 03:28:37 AM
ale freya troche jednak wprowadza, zmiany w CP, q na recki moirai, i bodaj q na Atry Crystale w swiecie aden :) (czy to w HV?)

Ale to nie jest nic ciężkiego do wprowadzenia, większość potrzebnych informacja jest w kliencie. To co napisałeś jest już zrobione. No większą zmianą jest też nowy system atrybutów, ale to też już mamy skończone.

Xaxunio

Palioka 61-67 lv. Przy próbie przejścia przez bramę po wskoczeniu do wody  http://stratics.com/files/u150414/31.jpg  postać za każdym razem wypie***a na góry. /loc 86909  -2113618  -359
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Ryane

Ten temat jest od zglaszania bugow... O nowej kronice mozecie pisac w tym temacie:
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,32795.msg447624/boardseen.html#new
Autor kazdego kolejnego zbednego posta bedzie nagradzany minusem.