Dział Bugi!

Zaczęty przez Rickert, Lipiec 03, 2010, 08:23:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Cytat: Xaxunio w Wrzesień 05, 2010, 06:04:19 PM
Palioka 61-67 lv. Przy próbie przejścia przez bramę po wskoczeniu do wody  http://stratics.com/files/u150414/31.jpg  postać za każdym razem wypie***a na góry. /loc 86909  -2113618  -359

Nie jest to bug, by tam się dostać wpływasz pod takim jak by wrakiem, też się na to dałem i na tej górze wyleciałem potem zauważyłem .
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Xaxunio

Cytat: Polopiryn w Wrzesień 05, 2010, 09:51:50 PM
Cytat: Xaxunio w Wrzesień 05, 2010, 06:04:19 PM
Palioka 61-67 lv. Przy próbie przejścia przez bramę po wskoczeniu do wody  http://stratics.com/files/u150414/31.jpg  postać za każdym razem wypie***a na góry. /loc 86909  -2113618  -359

Nie jest to bug, by tam się dostać wpływasz pod takim jak by wrakiem, też się na to dałem i na tej górze wyleciałem potem zauważyłem .

Jezeli twierdzisz, ze przejscie przez brame = auto tp poza teren instancji i nie jest to bugiem to  hahaha

Ale dzięki za info gdzie trzeba dalej iść.
+ dla tego pana, bo przynajmniej powiedział co robić dalej.
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

sakaszli

Pytanie: Czy jeśli mam 2 skille aktywne z argumentacji i chce rzucić obydwa to 1 powinien kasować 2?
Chodzi o buffy. Mam vr i m.def.

Drah

bufy z agu się nie zastępują i nie znikają jak ściągasz broń

sakaszli

No czyli jest coś nie tak.... jak wrzucam sobie m.def i potem vr 10 to m.def znika.
Może ktos spr na offie?

Lokocz

Cytat: sakaszli w Wrzesień 05, 2010, 11:28:00 PM
Pytanie: Czy jeśli mam 2 skille aktywne z argumentacji i chce rzucić obydwa to 1 powinien kasować 2?
Chodzi o buffy. Mam vr i m.def.
tak

Drah

Lokocz ma racje zaspany jestem, mój błąd ;p

sakaszli

Dobra teraz coś denerwującego... będzie kiedys naprawione oly?? Oglądając walkę nie widać buffów przeciwnika (czasami). Raz zdarzyło mi się podczas walki że nie widziałem ani cp ani hp przeciwnika lol....

Provvokator

Musisz mieć coś z systemem bo ja zawsze widzę, aczkolwiek nie oglądam często więc mogło mi się nie przytrafić

rexl

Drah

Cytat: sakaszli w Wrzesień 06, 2010, 07:20:55 PM
Dobra teraz coś denerwującego... będzie kiedys naprawione oly?? Oglądając walkę nie widać buffów przeciwnika (czasami). Raz zdarzyło mi się podczas walki że nie widziałem ani cp ani hp przeciwnika lol....

nowy system bądź update gry ;p

InsOmnia-

Cytat: Drah w Wrzesień 07, 2010, 03:07:41 AM
Cytat: sakaszli w Wrzesień 06, 2010, 07:20:55 PM

nowy system bądź update gry ;p

Dokładnie, najnowszy system Epi ma zmieniony pakiet do updatowania statusu oly, usunięto jeden bit.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

sakaszli

Mogę prosić o takowy system? Link na pm thx wielkie.
chodzi mi o czysty system... czyściutki jak łza xD

rexl

no chyba zaraz czegoś dostane , czy to normalne że tank na full buffie z bizu top a grade level 71 , a przeciwnik ol 72 na buffie swoim tylko potrafil za kazdym razem zrobić tak że wszystkie klątwy wchodziły za pierwszym razem ... no bez jaj ludzie , tak samo fear u innych o którym wcześniej mówiłem ...

Polopiryn

^nie wiem co mam powiedzieć, grałem ol-em i na pvp nie zawsze mi seal wchodził, winter z reguły w 90% przypadkach tak root tak 70 a silence 60. Oczywiście mówię na oko, biłem się z nukiem dziś to mu cf wszedł 2 x na 5 castów, a różnica lvl 2 albo 3 było.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

sakaszli

Powiem tak..
tts set: fear 1/3
np. paraliż od sk? 3/3

A i licz że możesz przyjąć debuff na tarczę i na dodatek go odbić.

Drah

do odbijania debufów to masz psychical mirror

rexl

No jakbym nie wiedział ale nie na tym levlu ;) , a po za tym co z tym fearem
ostatnio mi kumpel rzucał sorcer 59 a ja paladin 71 w a top grade bizu i wchodzily srednio 1/2 ...

sakaszli

Cytat: Drah w Wrzesień 10, 2010, 12:14:32 AM
do odbijania debufów to masz psychical mirror

to przesada...chciałeś być lepszy? robisz z ludzi idiotów?

No co z tego ze fear tak wchodzi... jak mówiłem paraliż wchodzi nawet lpiej. Na oly masz gf od razu.

InsOmnia-

Niedługo będę poprawiał formuły od land rate blow/fear/para/silence.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Lokocz

Cytat: InsOmnia- w Wrzesień 10, 2010, 12:43:16 PM
Niedługo będę poprawiał formuły od land rate blow/fear/para/silence.
tak sie zawsze zastanawialem... skad wy bierzecie te formuly  ??

ugh

Przecież mówił, że siedzą na PTS. Sprawdzają np. szanse fear na 1000 prób  :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Lokocz

Cytat: ugh w Wrzesień 10, 2010, 01:33:12 PM
Przecież mówił, że siedzą na PTS. Sprawdzają np. szanse fear na 1000 prób  :P
ale i tak z tego formuly nie wyciagniesz, to nie jest tak ze rzucasz debuff i to ma jakas tam szanse
wszystko zalezy od matk, mdef, lvl twoj, przeciwnika, skilla, int, men, resisty na debuffy, bonusy do debuffow no i do tego wszystkiego dochodza stale modyfikatory
wiec tak mnie zastanawia skad oni to biora, nie majac wgladu do oficjalnych plikow :)

sakaszli

rexl

Na każdym serwie gdzie byłem na privie (wieeele servow ) i na oficialu (europejskim 60 dni ^^ ) to wszędzie było inaczej . Jedynie można przybliżyć staty do oficiala ale nigdy nei będzie tak samo ; ) , no jedynie na próbach chyba że się bawią w hakerów :D