Soul Hound vs Hell Knight

Zaczęty przez mały_głód, Luty 13, 2010, 10:09:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Haseo

Póki co rozprawiamy o Epilogu bo zanim Freya wejdzie w 90% na privy minie trochę czasu. Swoją drogą Steal Divinity w Freyi ma reuse 15 sekund, a już w Epilogu nie można okradać buffa summona.

Kamal

Czy my rozmawiamy o privach?

CytatOdświeżam temat po zebraniu doświadczenia w pvp SB z uwzględnieniem aktualnych kronik.

Zaprzeczasz sam sobie  :P

HumanitarnaŚmierć

Haseo

W GF jeszcze można bo wtedy pojawił się Steal Divinity o reuse 12 sekund, ale widocznie panowie z NCsoft uważali, że to przesada więc osłabili...no i od Freyi kolejny nerf do 15 sekund reuse. 

@Kamal

Jestem pewien, że grasz na offie i czerpiesz z tego forum informacje jak wygrać dane pvp, ale w Freyi nie zmienia się wiele w SB poza +3 sekundy do reuse Steala więc mówiąc o Epilogu mówimy automatycznie o Freyi dodając 3 sekundy (osobiście nie grałem na Freyi jeszcze).

Alarion

We Freyi zmienia się diametralnie system atrybutów...

Nie dosyć, że w każdą część armora możesz mieć 2 dodatkowe resisty, to bazowy damage z atrybutu na broni jest mocno osłabiony. Koniec końców, zazwyczaj resisty zniosą się z twoim atri całkowicie + EE ma +80% CP i bijesz go w cholerę słabiej. Nie możesz mówić o GE ani GF w zestawieniu z Freyą.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kamal

Cytat: Haseo w Wrzesień 04, 2010, 04:12:09 PM
Jestem pewien, że grasz na offie i czerpiesz z tego forum informacje jak wygrać dane pvp.
Nie i nie (niezły sarkazm btw).

Wprowadzasz innych w błąd :)

HumanitarnaŚmierć

Cytat: Haseo w Wrzesień 04, 2010, 04:12:09 PM
W GF jeszcze można bo wtedy pojawił się Steal Divinity o reuse 12 sekund, ale widocznie panowie z NCsoft uważali, że to przesada więc osłabili...no i od Freyi kolejny nerf do 15 sekund reuse. 

@Kamal

Jestem pewien, że grasz na offie i czerpiesz z tego forum informacje jak wygrać dane pvp, ale w Freyi nie zmienia się wiele w SB poza +3 sekundy do reuse Steala więc mówiąc o Epilogu mówimy automatycznie o Freyi dodając 3 sekundy (osobiście nie grałem na Freyi jeszcze).

Nigdy nie dało się ukraść buffa summona w sensie całości mechaniki działania skilla. Co najwyżej chyba się da zrobić "cancel" summonowi, ale na pewno nie dostaje się jego buffa. Sprawdzę na RPG.

Haseo

Sprawdź też jestem ciekaw... zawsze działało na privach aż po epiloga gdzie przestało... szczerze mówiąc na zwykłą logikę skoro da się ukraść final forma lub inkwizytora to i kotczy/koński buff jest do podpieprzenia ;) jednak przyda nam się wiedza na ten temat z zaufanego źródła.

Alarion

da się final forma i inqi kraść? Fajny priv...

Cat Drama Maker

DonK.

jaaaaaaa chceeeeeeeeeeeee naaaaa privaaaaaaaaaaaaaaa
orczyca na final formie yuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmi!!!!!!1
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Kommodus

to jak to wreszcie jest z Steal Divinity? Kradnie noblessa czy nie? bo sluchajcie mam frapsa z RuOffa [Waytrel] - Gracia Epilogue. No i w tym frapsie jednak kradnie. No a obejrzałem ostatnio 2 inne frapsy z  Graci Final i tam jednak nie kradnie.
Wszystkie z RUoffa,Offa. Może to zalezy od kroniki?

Haseo

Zależne od kroniki. Info z Ru offa: SD kradnie przemiany więc możecie się zamknąć i nie wypowiadać skoro nie macie nic do dodania w temacie poza nieustannym QQ ;)

DonK.

90% twoich postow to bzdury totalne wiec twoje slowa/zrodla malo warte sa, udowodnij, screen/fraps or it never happened.
Hapszasin

HumanitarnaŚmierć

Cytat: Haseo w Wrzesień 06, 2010, 03:55:52 PM
Zależne od kroniki. Info z Ru offa: SD kradnie przemiany więc możecie się zamknąć i nie wypowiadać skoro nie macie nic do dodania w temacie poza nieustannym QQ ;)

Czyżby Raziel miał brata?  :oops:

Alarion

Stary, skumaj, że twój priv poza ew. jakiś dobrym privem GF to tylko L2 wannabe...

Cat Drama Maker

HumanitarnaŚmierć

Sprawdzałem. Nie da się ukraść summonowi ani buffa dla summona, ani zwykłego. To samo się tyczy fenrira.

Azella

wychodzi na to że na złym ruoffie gram :( bo u mnie się nie da
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Alarion

Cytat: Azella w Wrzesień 07, 2010, 09:04:59 AM

wychodzi na to że na złym ruoffie gram :( bo u mnie się nie da

Jak to Azex? Nie widziałeś jeszcze azex SB-ków na inqi lub vanguardzie? no co ty...

Cat Drama Maker

DonK.

to pikus, buffsteal z talizmanu FF i deska na limitach :D
Hapszasin

aeriN

hk z subowanym retailem ee I  sb niema szans, przyanjmniej u nas na lancerze.
"MEDIUM, MEDIUM na 100%
FIRMA, MEDIUM na 100%
ZAPAMIETAJ TO na 100%"

FIRMA - popiera MEDIUMA.

aeriN

Cytat: Haseo w Wrzesień 06, 2010, 01:19:14 PM
Sprawdź też jestem ciekaw... zawsze działało na privach aż po epiloga gdzie przestało... szczerze mówiąc na zwykłą logikę skoro da się ukraść final forma lub inkwizytora to i kotczy/koński buff jest do podpieprzenia ;) jednak przyda nam się wiedza na ten temat z zaufanego źródła.

tak to prawda u nas na lancerze kiedys podobno sb na evencie ukradl status gma gmowi. zwala hehe
"MEDIUM, MEDIUM na 100%
FIRMA, MEDIUM na 100%
ZAPAMIETAJ TO na 100%"

FIRMA - popiera MEDIUMA.