[How To...] Propozycja nowego poddziału.

Zaczęty przez Rickert, Wrzesień 11, 2010, 08:33:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Jak w temacie - dużo ludzi ma problem ze "dokończeniem" filmiku. Zazwyczaj wiąrzę się to z brakiem umiejętnośći rendeningu, czy też braku odpowiednich programów.

Uważam, że na forum przydałby się nowy poddział w którym znajdowały by się linki z odpowiednimi programami. Mod który by chciał poprowadzić ten dział mógłby zrobić konkurs na napisanie po POLSKU jak dobrze zrendenować[?] filmik. Użytkownicy by mogli zapytać tych bardziej doświadczonych jak zrobić dany efekt itp....

Ile można czytać w kółko te same pytania w dziale help typu "CRITICAL ERROR CO ZROBIĆ?!?!?!?!" lub nie kończące się pytania która klasa lepsza, jakie certy etc.

Nie wiem, jakby przeszło z chęcią bym sam poszukał wiele przydatnych linków i w miare możliwości przetłumaczył.

Jeżeli pomysł zostanie zaakceptowany - to od czego zależy, by wszedł w życie?

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

br2yd4l

O..  fajne..

można od razu zrobić tutorial o kolorkach etc

ale to do help bardziej :P

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

bula

nie wiem czy byloby tego AZ tyle zeby robic nowy poddzial; jezeli chodzi o same szczegoly odnosnie ustawien renderowania to mozna to sprowadzic do 1-2 postow napisanych na innych forach do ktorych gdzies tutaj sa linki, a w razie czego zawsze ktos usluzny je poda; a problem z "wyskoczyl mi error w vegasie!@^!(&@^( wtf?" moze byc rozwiazywany na biezaco w nowych tematach

podsumowujac, ja sam nie widze sensu tworzenia nowego poddzialu, ktory bylby martwy szybciej niz ewentualny poddzial asteriosa(zaiste, nadswietlna predkosc!), jezeli uwazacie inaczej, przekonajcie mnie

Rickert

Obawiam się, że masz racje - co jednak nie znaczy, że takie informacje się nie przydadzą... Tylko musiało to by być na jakieś zasadzie, bo od samej prośby użytkownika mało kto pomoże - co najwyżej dadzą linki.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted