[Gracia EP] Server-Lineage.com (x7) - start 15.09

Zaczęty przez Ayden, Wrzesień 09, 2010, 08:39:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EverlasT

Cytat: Szopen w Wrzesień 11, 2010, 11:41:15 PM
Jakiś porządniejszy polski clan się wybiera (i rekrutuje? ;>)?

Na razie zadeklarowali się tylko "Elders" ale radził bym się wstrzymać jeszcze koło 2ch dni.

Ayden

Polskich klanów będzie wiele, po statystykach widać, że trochę ich tutaj będzie grało. Myślę, że 200 się znajdzie :) prznajmniej taką liczbę mogą podać jak na razie.

re up: wyjmij juz tego kija z dupy, bo twoje wypowiedzi są wielce irytujące, tutaj i na forum serwera; mędrkowanie zostaw dla kolegów z podwórka a do osób, których nie znasz odnoś się z należytym szacunkiem, bo nie zawsze jest to kilkunastoletni gówniarz

Pozdrawiam

Sauromir

scibi1989

Ja rowniez, bo na rusku grac sie nie da przez lagi:)

Kepos

Jakaś mało przejrzysta ta prezentacja dla mnie qq Więc prosił bym jakiegoś dobrego człowieka o odp ;p

1.Jest quest na profy? Sube? Nobla?

2.Jak jest z boxem? Wiele serwerów dopuszcza tylko dualbox do użytku, a jest to żałosne posunięcie. Ludzie mający trochę oleju w głowie i tak grają w const, a jeśli ktoś chce grać sam z boxami jego wybór. Multibox zazwyczaj jest blokowany przez cry polaczków z wooden pc.

3. (tylko jeśli 3 profe można kupić/zmienić za free)
Jeśli q na 3 profe będzie do kupienia/za free, oczywiście GMi pomyśleli o tym by EE/SE/BISH otrzymywali Holy Pomandera/SE 4 Holy Pomandery przy wykupieniu/darmowej zmianie?

Ayden

1/ Pierwsza zmiana profesji - FREE
Druga zmiana profesji - 1,000,000
Trzecia zmiana profesji - 20,000,000
Suba - bez questa, zmiana u każdego mastera
Nobless - quest

2/ Dualbox dozwolony, multibox nie

3/ Chwilowo jest ustawione tak, że przy wykupieniu 3 profy nie dostajesz nic, czyli ani kasy, xp,sp ani GC ani owego Pomandera, aczkolwiek jako że wiele osób się oto dopytuje, być może ulegnie to zmianie

Prezentacja uzupełniona o brakujące rzeczy, dzięki

Rickert

Cytat: Ayden w Wrzesień 12, 2010, 10:42:52 AM
3/ Chwilowo jest ustawione tak, że przy wykupieniu 3 profy nie dostajesz nic, czyli ani kasy, xp,sp ani GC ani owego Pomandera, aczkolwiek jako że wiele osób się oto dopytuje, być może ulegnie to zmianie
To po co stawiacie GE? ;d
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kepos

Dzięki za szybką odp.

No niech ulegnie zmianie ;p Promandery to MUS dla tych klas. GC też by był dobrym dodatkiem, a adena właśnie nie, jak zrobili zmianę za 20kk bez sensu było by zwracanie tego po wybraniu 3 profy.

Rickert

Brianoc

Mnie tylko boli hb lvl 1 i 3x hb trust... spamujcie na forum zeby ustawili albo max lvl albo 20x trust
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Ayden

re Soprano: możesz zarobić 20kk i zyskać nagrody, albo stracić 20kk, decyzja należy do Ciebie, ja osobiście wybiorę Quest
re Rickert: rozwiń proszę skrót GE a co do HB, na razie jest x3 ale jest to za mało, jeżeli ujrzymy jaki będze online, wtedy zostanie to dostosowane, żeby było jeszcze więcej

Rickert

Lulz, to co oni myślą, że te 300 ludzi przez rok będzie im farmić HB? :d

A jaki QI w IT jest? Ile molarów leci za moobka?

@Ayden
uff, już myślałem że palniecie selfowned i ustawicie 3x HB.

Kepos

Cytat: Ayden w Wrzesień 12, 2010, 11:00:26 AM
re Soprano: możesz zarobić 20kk i zyskać nagrody, albo stracić 20kk, decyzja należy do Ciebie, ja osobiście wybiorę Quest
re Rickert: rozwiń proszę skrót GE a co do HB, na razie jest x3 ale jest to za mało, jeżeli ujrzymy jaki będze online, wtedy zostanie to dostosowane, żeby było jeszcze więcej
Oo ? Jeśli promanderów nie będzie przy zmianie klasy za te 20kk to gf EE/Bish/SE będą musieli zrobić q na 3 profe, a każda inna klasa nie, więc jest to bez sensu i tyle w tym temacie.

Ayden

re up: jest to twoja subiektywna opinia, u mnie większość osób będzie robiło quest, jest różnica pomiędzy zyskaniem 20kk+gc a ich utraceniem myślę :)
re Rickert: na 99% będzie to zmienione, aczkolwiek server będzie długoterminowy, ludzie na offie nadal leveluja HB, więc wiesz :)

Będzie dobrze, kilka ustawień na pewno jeszcze ulegnie zmianie, mniej lub większej.

Rickert

drezyna

kolejny lol serwer, kolejny "wizjoner" typu Kard - smutne..

Ayden

Niech zgadnę, masz swój własny serwer ?:) skąd te negatywne nastawienie :) serwer tworzą ludzie dorośli, znający się przede wszystkim na L2 i kodowaniu posiadający własne pliki. Zbędne są tutaj komentarze twojego pokroju, których motto życiowe sprowadza się do "nie bo nie". Zargumentuj swoją wypowiedź, jeżeli chcesz porozmawiać.

drezyna

Nie, nie mam własnego serwera.

Mój komentarz nie sprowadzał się do "nie bo nie" tylko odnosił się do kilku ostatnich postów w tym temacie. Co do tego, że serwer tworzą ludzie dorośli, którzy teoretycznie znają się na L2 oraz 'kodowaniu' plików - co to ma do rzeczy? Ostatni serwer z dojrzałym [podobno średnia wieku ~30] zespołem [chyba większość osób wie o czym mowa] też zaliczył twardego faila, a dlaczego? Tacy sami wizjonerzy jak Ty.

Jednym klasom utrudnić grę, drugim nie.. wierz mi, że to się nigdy jeszcze nie sprawdziło.

Rickert

To już jakiś argument. Fakt, niektóre posunięcia są dziwne...

Ayden

Przeduskutujemy to jeszcze i zobaczymy co z tego wyniknie. Nie będę ukrywał, że supportem nie gram, ale zawsze ich ceniłem i z pewnością jest to dla nich kolejne utrudnienie. Co wyniknie z naszej rozmowy i czy zostanie coś zmienionego dowiecie się do wieczora.

Szopen

EverlasT

Cytat: Szopen w Wrzesień 12, 2010, 01:04:59 PM
Jaki przewidywany online?

Zapowiada się fajnie. Miejmy nadzieję, że przebije kilka setek ;)

Szopen

MYLFF

Co do 3rd to albo zrobić tak żeby przy zmianie npc dawał te gc i promandery, albo usunąć ta opcje całkowicie z npc i niech każdy tyra qest nie tylko suport. Co to dla nuka jest 20kk :D

I brak qesta na sube tez mnie trochę boli ;/ zawsze w toi było przy tym pvp a tak będzie sama farma :d

twoja zawiść twoją własną głupotą

EverlasT

Cytat: MYLFF w Wrzesień 12, 2010, 01:43:16 PM
Co do 3rd to albo zrobić tak żeby przy zmianie npc dawał te gc i promandery, albo usunąć ta opcje całkowicie z npc i niech każdy tyra qest nie tylko suport. Co to dla nuka jest 20kk :D

I brak qesta na sube tez mnie trochę boli ;/ zawsze w toi było przy tym pvp a tak będzie sama farma :d

Przy dużym online ludzie odpuszczają te questy i czekają na TW.