Polskie community

Zaczęty przez Sn4k0r, Wrzesień 13, 2010, 08:48:52 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sn4k0r

Witam,

Wiem, że na Lancerze jest największe community z naszego kraju ale interesuje mnie inna rzecz. Jak duże jest to community na tym najświeższym serverze RUoffa - Airisie? Są jakieś polskie klaniki?

pozdrawiam

sommer

bylo 1 party , ale chyba wrocili juz na lancera:P
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

Arimas

Czytając twojego posta można wywnioskować, że patrzysz na serwery pod względem ilości wyfarmionych graczy  :oops:
------------

Z tego co wiem to tam nikt nie gra( chyba, że się ukrywają w rosyjskich klanach)

Jak sommer napisał, ktoś tam zaczął grać ale szybko wrócili na Lancer'a  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sn4k0r

Cytat: Arimas w Wrzesień 13, 2010, 02:23:18 PM
Czytając twojego posta można wywnioskować, że patrzysz na serwery pod względem ilości wyfarmionych graczy  :oops:

Nie wiem skąd taki zarzut i nie mam pojęcia co dokładnie miałeś na myśli pisząc, że patrzę na serwery pod względem ilości wyfarmionych graczy.

RedHarvester

Prawdopodobnie nikt z Polaków nie gra poza Lancerem.
cashed out

Drah

Lub się nie przyznają że sa polakami :P

mkdir

dobrze ze niektorzy maja PL w title i da sie ich zidentyfikowac

Bubacz

---
ShiningWill - Me haz shield!

Nervoson

Drah

Hahahaha :D dobre dobre szkoda że nie dałeś tego co było dalej :P  Każdy może przyfailować raz na jakiś czas ;D

wątpię żeby 5 osób z jednego pt miało PL jako party lider ;p ale ok niech będzie +1 epic fail po mojej stronie ;P

RedHarvester

Ja też się na tym złapałem jak zaczynałem grac  :noob:
cashed out

Drah

Tylko ja tu gram od kwietnia więc ten fail ma większy wydźwięk ;p

RedHarvester

Anyway Ant Queen w duo = Epic  hahaha
cashed out

Sn4k0r

A może wiecie jak zainstalować zangielszczenie RUoffa?

Klucznik

dołącz do jakiejs akademi outcastersow albo lrow wejdz na ts mumble voice chatera czy co tam teraz oni9 uzywaja ;p xd i sie spytaj :D
POZDRO LOL

Arimas

lul, Klucznik a co się z tobą dzieje, takiego fajnego consta robiłeś  :beksa:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sn4k0r

Cytat: Klucznik w Wrzesień 13, 2010, 07:12:23 PM
dołącz do jakiejs akademi outcastersow albo lrow wejdz na ts mumble voice chatera czy co tam teraz oni9 uzywaja ;p xd i sie spytaj :D

O dzięki za użyteczną odpowiedź, co jeszcze ciekawego powiesz?