PR w gracia Epilogue

Zaczęty przez kusmi19, Wrzesień 06, 2010, 03:06:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kusmi19

Witam, jak sprawuje sie PR w epilogue? Jaki mniej wiecej zada dmg z draco na +4 z focusem, z tts setem w poszczegolne klasy? Lepszy bedzie PR czy AW?

jac0l

Rzecz jasna w pvp lepszy AW można łatwo i przyjemnie zdejmować ludzi na backa;p
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

kusmi19

Generalnie chodzi mi o postać na mass i siege. Wiem ze AW kosi ale czy czasami PR nie ma wiekszego dmg z krytow? Jak to wyglada na epilogue?

bula

taaaaa, z draco +4 jakies 1.5k z kryta moze zrobisz, chociaz to PR, wiec na dead eye moze 1.6k

kusmi19

Tyrek bedzie lepszy na ta kronike?

ractail

Jak chcesz zrobić łucznika to już lepiej HE/SR. Moim zdaniem PR jest najgorszym łucznikiem. Ludzie mówią, że ma największy power (ma aż 1 pkt STR więcej od HE - normalnie szał...), ale za to słabe countery, bardzo mało cp/hp (jak ktoś jeszcze odejmie od con to już w ogóle), na dead eye ma mniejszy dps niż bez tego (te 20% crt dmg szału nie robi kosztem 20% atk speeda). Dye też ciężko u niego zrobić, bo nie ma właściwie od czego odjąć (taki HE sobie spokojnie robi +5 STR - 5CON i dalej ma sporo hp/cp).

Z tych dwóch postaci zrób lepiej AW, żebyś nie żałował ;)
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

hrypek

HE jest najlepszy ale PR ma to co coś i jak masz głowe na karku nie masz jazd, nie klniesz bo Cie zabił przedszkolak to jest to klasa dla Ciebie po prostu w tym wypadku decydujesz się na zabawę w pełnym tego słowa znaczeniu musisz przeboleć i wyrzec się wielu statystyk ale jeżeli ta rozrywka ma być tą długoterminową PR>HE
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Kazuya

Cytat: kusmi19 w Wrzesień 06, 2010, 03:06:15 PM
Witam, jak sprawuje sie PR w epilogue? Jaki mniej wiecej zada dmg z draco na +4 z focusem, z tts setem w poszczegolne klasy? Lepszy bedzie PR czy AW?
na l2j pr > aw
l2off aw > pr
rpg x5 [gh85]

Kamal

Cytat: Kazuya w Wrzesień 14, 2010, 01:04:15 AM
na l2j pr > aw
l2off aw > pr

toś wymyślił...

Rickert

na l2j pr > aw
l2off aw > pr
Strateg! Nie sugeruj się Berkiem kazu!
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Azella

jak można porównywać łuka do noża.....

bądź mądry pisz wiersze to jak zadać pytanie co lepsze?

SE czy SK
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Kamal

Kazuya

Cytat: Rickert w Wrzesień 14, 2010, 11:42:44 AM
na l2j pr > aw
l2off aw > pr
Strateg! Nie sugeruj się Berkiem kazu!
nie sugerowałem się w ogole high rate... i mówie jak jest na l2j skille u daggerów nie działaja tak jak powinny natomiast dmg łuka jest wysoko zawyżony z 2x crt dmg jewels, db+8+300 biłem maga w dynasty na pr po 6k -5k watpie czy taki dmg jest osiągalny na plikach off przez łuka ;]
rpg x5 [gh85]

Azella

na full bufie obie postacie? to crity na poziomie 2k max

Kazuya

full buff łącznie z copem i resistami
rpg x5 [gh85]

Azella

bez disco to jakieś 3,5k by wyciągnął ale nie więcej.

przy takim samym buffie taki aw ściąga na 2 max 3 staby taką piżame :(

Russe

PR na epilogu sprawuje sie dobrze. A czy jest lepszy, to zalezy do czego,  oly, mass pvp, pt vs pt, 1 vs 1. Ja jesli myslalbym glownie o malym pvp bralbym AW.
A może by wrócić na oficjal :)