[Gracia EP] Server-Lineage.com (x7) - start 15.09

Zaczęty przez Ayden, Wrzesień 09, 2010, 08:39:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wodzu3000

Twoje zdanie to mnie tyle obchodzi co zeszło roczny śnieg a jak myślisz że będziesz fajny jak mnie wyśmiejesz to się mylisz
i będę wdzięczny jak ktoś odp na moje pytanie  :)

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

woskey

wbijajcie na ich forum i dochodzcie do clanow, stworzy sie dobry online.

P0G0

ktos moze cos powiedziec o tych plikach l2j Infiniti? co tam dziala, a co nie itp.

GenesiZ

Cytat: P0G0 w Wrzesień 13, 2010, 09:06:49 PM
ktos moze cos powiedziec o tych plikach l2j Infiniti? co tam dziala, a co nie itp.

bardzo dużo działa, przykład L2 Victoria, L2Games, L2Stars, tyle że na tym serwerze pewnie będzie więcej działało bo Adminem jest twórca projektu.

woskey

zeby online dopisal, ustawienia sa fajne, wbijac nie gadac ;d hehe. mysle kim bede gral hmm

GenesiZ

Ayden

Działa prawie cała Gracia Epilogue, są dopracowywane ostatnie już questy w samej Gracii, ale ponad 50% jest już zrobione. Gdy wszystko będzie już dopięte na ostatni guziczek, będą robione prace nad Freya

P0G0

Cytat: Ayden w Wrzesień 13, 2010, 09:57:56 PM
Działa prawie cała Gracia Epilogue, są dopracowywane ostatnie już questy w samej Gracii, ale ponad 50% jest już zrobione. Gdy wszystko będzie już dopięte na ostatni guziczek, będą robione prace nad Freya

gracia tzn co? dzialajacy w pelni chociaz break throught the hall of suffering? retailowe farmienie elemental crystali ? Tiat z odpowiednimi statami?(bo o skillach chyba nawet nie ma co marzyc)

Ayden

Twojego marzenia się ziściły, Tiat działa wraz ze skillami, farmienie kryształów od 150 do 300 także. Co do Hall of Surrering - działa, ale brakuje jeszcze 1 roomu :)

Pytasz jednak o rzeczy, do których dostęp będzie gdzieś za 2 miechy, zgadza się:) nie wszystko jeszcze skończone, brakuje tu czegoś, tam czegoś, jednak są to tylko jakiegoś pojedyncze rzeczy, poboczne. Wszystko główne działa, jest ciągle testowane, także na prawdziwych serwerach - innych projektach L2j Infinity

Drah

Cytat: GenesiZ w Wrzesień 13, 2010, 09:10:14 PM
Cytat: P0G0 w Wrzesień 13, 2010, 09:06:49 PM

bardzo dużo działa, przykład L2 Victoria, L2Games, L2Stars, tyle że na tym serwerze pewnie będzie więcej działało bo Adminem jest twórca projektu.

mówiąc victoria masz na myśli ten x25 ?

przed wipe nie działała tam żaden seed na Gracii, do tego hunting groundy z epiloga były uber bugged

yeahu

To o której ten serwer startuje godzinie jeśli można się dowiedzieć szanowni Bracia i Siostry ?

OK juz nie trzeba :F
Odp: open tomorrow 15.09.2010 at  17:00 GMT +2.
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Kormag

We are one day away till server opening. The server will be open tomorrow 15.09.2010 at  17:00 GMT +2.  In order to avoid  problems  the account creation will be open  from  13:00 GMT +2 /15.09.2010. Remember you need email confirmation in order to create account.

woskey

bedziemy pykac xD TH szuka const, lub utworzy z chetnych dd/support.

DoD0

Wbijam, mam dość szukania dobrego HR, takowy chyba nigdy nie powstanie. Brak mi klimatu ze starych czasów na low ratach :P

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Kepos

Ktoś na becie pisał, że ma być shop z shotami Oo Prawda czy fałsz?;P

Ayden

Jeszcze 1 dzień do startu !!

Jutro o godzinie 16:00 zostanie uruchomiony serwer, zaś konta tworzyć już będziemy mogli od godziny 12:00. Zaznaczam, że po utworzeniu konta, będziemy dodatkowo jeszcze musieli aktywować je poprzez skrzynkę pocztową. Jak dotychczas było wiadomo, dotacji nie uwzględnianio, jednak bez niej w gruncie rzeczy nie byłoby naszych ulubionych czapeczek. Postanowiono, że będzie można je kupić za niewielką cenę 1 lub 2 dolarów. Wybór czapek będzie obejmował wszystkie znane nam akcesoria, od najstarszych aż do najnowszych. Dodatkowo, przetesowano i zatwierdzono poprawne działanie Community Managera (alt+B), który nie będzie powodował żadnych lagów i wreszcie będziemy mogli się cieszyć tą w pełni działającą funkcją, którą rzadko kiedy i gdzie widujemy.

Nightmare997

Cytat: DoD0 w Wrzesień 14, 2010, 04:21:21 PM
Wbijam, mam dość szukania dobrego HR, takowy chyba nigdy nie powstanie. Brak mi klimatu ze starych czasów na low ratach :P
Powodzonka w szukaniu klimatu na gracii :D

Ayden

re Soprano: fałsz, nie będzie żadnego Custom shopa, wszystko jest jak niemal jak na retailu, oczywiście są lekkie modyfikacje ;-)

scibi1989

Ayden

Szczerze czy myślenie tak naprawdę boli? Przeczytaj 3 posty wyżej. Pogrubiłem dla Ciebie specjalnie, przeczytaj jeszcze raz i zacznij się z siebie śmiać.

scibi1989

Wiesz nie bede sie smial, sprawdzilem na stonce serwera, i 1 poscie, nie bede kazdego czytal bo zmeczony jestem po ciezkich treningach .
Ale dzieki