Critical....

Zaczęty przez Ameno, Styczeń 25, 2006, 11:23:54 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ameno

Witam :!:
Ostatnio mialem taki blad....wiec gram sobie gram, nagle cale l2 mi zwislo, czekam z 5 min. nic sie nie dzieje, wiec restartuje kompa. Komp sie wlaczyl laduje l2, robi sie czarny obraz i nagle wyskakuje blad:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class @ 1824 MHz with 511 MB

Error setting display mode: CreativeDevice failed [D3DERR_OUTOFVIDEOMEMORY]. Please delete your Option.ini file if this error prevents you from starting the game.

History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreativeDevince <- UD3dRenderDevice::SerRes <-UWindowsViewport:: TryRenderDevince <- UWindowsViewport:: OpenWindow <- UGameEngine::lnit <- InitEnigne

Ale z tym bledem sie uporalem, wiec wlaczam i wyskakuje blad :(:
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class @ 1824 MHz with 511 MB

Assertion failed: SavedStalelnIndex == 0 [File: D3DRenderInterface.cpp][Line: 153]

Histori nie pisze bo po co ;P[/u]

KLOC

prawdopodobnie reinstalacja sterownikow i durecta powinna pomudz
++++++++++++++++
NICK: KLOC
RASA: DARK ELF
KLASA: ABYSS WALKER
LVL:6x
KLAN:BRAK
ALLY:BRAK
SERWER: nOObwars
++++++++++++++++

"TAKIE MALE BRAZOWE I SMIERDZI :P"
Nie Klikaj tego linku :P

Tyr

ludze co wy nam dajecie takie cos :? jak by ktos miał wiedzec o co w tym chodzi... nie jestesmy programistami :D tylko zwyklymi graczami ;P... nasz porada zawsze będze brzmiała :D
NOWE STERY-DIRECTX 9.0c  :arrow: REINSTALKA KLIJENTA ;)  :arrow: FORMAT SYSTEMU ;)
Lineage 2 Classic EU

KLOC

:arrow: na koniec jak nie pomoze  juz nic pamietaj nic na sile wszystko mlotkiem. A tak na powaznie z opisu bledu winika ze to problem z grafika, przynajmiej ja tak to odczytuje :D.
++++++++++++++++
++++++++++++++++

em

sprobuj zainstalowac SP1 bo mialem podobny problem ale po instalacji sp1 wszystko bylo dobrze. powodzenia
em powrócił na forum ;D

tensai

Ja mam to samo... tylko w takiej formie:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2011 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5200  (5656)

General protection fault!

History: FCollisionOctree::ActorLineCheck <- SWCheckWithActors <- CheckWithActors <- ULevel::MultiLineCheck <- ULevel::SingleLineCheck <- APawn::physWalking <- zombie 17_25.zombie10 Loc.X=-20558.923828 Y=140694.468750 Z=-3899.808350 Acc.X-775.248596 Y=1895.598389 Z=0.000000 Vel.X=-4.379385 Y=10.708249 Z=0.000000 Delta.X=-0.243269 Y=0.594829 Z=0.000000 <- APawn::performPhysics <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

co jakiś czas wywala mnie z gry bez niczego, po prostu pojawia się pulpit i jest wesoło  :cry:
A czasami mam coś takiego.
Może coś ktoś poradzi, będę wdzięczny (przeinstalowywałem wszystko i nic)
Allseron
Lian - Biskup 6X
Allain - BH 4x

Rominek

WSZYSTKIE CRITICI CO SIE ZADZARZAJA SA SPOWODOWANE ALBO BLEDEM SERWERA albo BLEDEM STEROWNIKOW w KOMPUTERZE ...

co do bledow SERWERA to nalezy patrzyc na forum danego serwera bo duzo informacji mozna tam znalezc na dane bledy itp itd

a co do bledow sterownikow itp ;) to tak jak napisal:
CytatNOWE STERY-DIRECTX 9.0c Arrow REINSTALKA KLIJENTA Wink Arrow FORMAT SYSTEMU Wink

i do tego trzeba dodac jeszcze :arrow: REINSTALKA STEROWNIKOW GRAFIKI
PLAY:

WATCH:

----

KLOC

Niekiedy moze to terz byc malej ilosci pamieci wirtualnej bo Lineage 2 zawsze ja bardziej wolal niz ram
++++++++++++++++
++++++++++++++++