Problem z logowaniem

Zaczęty przez szkot80, Wrzesień 16, 2010, 05:15:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

szkot80

Witam ! czy rowniez dzisiaj macie problem z zalogowaniem sie na dn ? tzn wpisuje login haslo wiskam enter i jest ta taka informacja "cos tam cos tam please wait a moment " i nic dlej nie idzie , nie pojawia sie lista serverow ani nic . Sam juz nie wiem czy to tylko u mnie wystepuje taki problem?

Calmodi

update robia i caly wrzesien tak bedzie, nie ma sie czym przejmowac

szkot80

kurcze a juz AM probowalem crafcic.... ; (
czyli juz do konca wrzesnia nie da sie pograc na dn?

Margrit

Kolega ci staral sie tylko powiedziec ze do konca wrzesnia beda robione updaty i ze serwer w kazdej chwili moze wstac i w kazdej chwili moze znowu pasc (czytaj wyzej np w momencie kiedy bedziesz sobie crafcil wymazona am  :D)

szkot80

juz rozumiem ; ) btw to nie taka wymarzona am-ka xd wiadomo na handel chce puscic xD a noz widelec cos z tego wyjdzie

szkot80

o losie i znowu pisze ze jest blad systemu ; D ja nie wiem jak to ma byc przez caly wrzesien ale az odechciewa sie grac..

Margrit

To masz ostatnia okazje zeby wyjsc na dwor

szkot80

jak czlowiek chory w domu siedzi to na dwor wyjsc nie moze ; p

seken

Cytat: szkot80 w Wrzesień 17, 2010, 08:46:21 PM
jak czlowiek chory w domu siedzi to na dwor wyjsc nie moze ; p
No tak wszyscy ludzie, ktorzy pisza tego typu posty sa chorzy...

...Oh w8....

szkot80

nie bede udowadnial czy jestem chory czy nie, moja sprawa a tak poza tym co mozna robic po 20 na dworze ? rozumiem w miescie ale ja niestety zyje w malej miejscowosci , jedyny plus to to ze mieszkam nad morzem ale ile raz mozna chodzic na plaze?

Margrit

Nikt nie bedzie wnikal czy jestes czy tez nie :D wsumie to u mnie w pracy i w domu polowa chora takze jestem sklonny w to uwierzyc.  :P  Tak czy siak to swierze powietrze w tym stanie jest wskazane hahaha

bloow

Serwer lezy??? bo mi wyskakuje ze System error... (ale na statusie http://www.dragon-network.net/status/ sa wszystkie na zielono)

MisQl

| Trzeba się śmiać | Wariata grać | Wesołym być | Z życia drwić |

Piszę poprawnie po polsku.

ViveN

Margrit

ViveN

szkot80

Margrit nie lepiej wyjsc na dwor albo cos ?  :afro:

Margrit

Pewnie ze lepiej, a tak poza tematem ma ktos ps3 i gra w cos po sieci?

szkot80

kiedys grywalem troszke w COD'a i tekkena ; D

Margrit

szkot80

nie mam zbytnio na to czasu, nawet Cod'a juz nie mam , nie grywalem to oddalem kuzynowi bo co sie bedzie marnowac u mnie

Thorns

Spam się zaczął więc temat  zamykam

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.