Abyss Walker [AW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yoker

ja mysle, ze zdecydowanie wiecej jak 2k. Na TH wyciagam 1500 z samym haste2, dance of fury, cov, great fury. Eh, szkoda, ze jest cap :P

pigulec

1. Jakie dye na interlude? (posiadam aq)
2. As z cd czy haste?

Rickert

Jak masz AQ to nie bardzo się CD opłaca. A w interlude od atk.spd'u zależny reuse blowów więc lepiej Haste. Dye? +4 con - 4 str   |  4+dex -4 str
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

cukier

Ricket co ty opowiadasz CD only !! zaden haste , haste to sobie mozesz na farme sklepac jedynie ,choc i tak polecalym polarma :)

odnosnie dye`s tak zgadza sie takie jak powiedzial.

Itherus

Cytat: cukier w Wrzesień 22, 2010, 07:11:34 PM
Ricket co ty opowiadasz CD only !! zaden haste , haste to sobie mozesz na farme sklepac jedynie ,choc i tak polecalym polarma :)

odnosnie dye`s tak zgadza sie takie jak powiedzial.

200 do koncowej wartosci kazdego blowa? hmm wolalbym haste na IL.

Drah

Alarion

geez, ale po kiego gadac o prehistorii...? :x
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Madith

bo dla niektórych L2 skonczylo sie na IL :( a teraz jest StarWars Q.Q
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

cukier

imo only CD , bo zwazywszy na fakt tego iz aw ma bazowo najwiecej stra to z tego 200 robi sie raczej o wiele wiecej ....

Apocalyptik

Cytat: pigulec w Wrzesień 15, 2010, 10:20:53 PM
2. As z cd czy haste?
1. Ja zawsze nosilem dye +5 dex - 5str i +4 con -4 str. Jak chodzisz na oly to zamiast tego +1 dex mozesz zalozyc +4wit -4int coby miec wieksza szanse na buffy z patykow. Chociaz to sie nie oplaca wg mnie, nieraz jak mialem niefart to zaden buff mi nie wszedl, a czasem wchodzily wszystkie za 1-2 razem.
2. Jeden pies tak na prawde, roznica jest tylko w statystykach, ja uzywalem czesciej CD. + z haste jest taki, ze UE sie troche szybciej odnowi, blowy...na full buffie i chorobami z HSa i tak sie odnawiaja moment wiec bez roznicy, ktore SA. Haste bralem na high rate :P

W Graciach to juz CD, bo argument z reuse dla haste staje sie bezuzyteczny, a dye ludzie zakladaja +4con -4str(lub 5). Dex juz mniej wazny, land rate blow jest zwiekszony, evasion, atk. speed tez traci na wartosci, speed mozesz zwiekszyc kasujac cova. To pisze z obserwacji, bo nie mialem h-lvl daggera na Graciach nie liczac jakis smiesznych serwerow.

Cytat: Madith
bo dla niektórych L2 skonczylo sie na IL  a teraz jest StarWars Q.Q
I troche racji maja jakby nie patrzec.

We ride together, we die together.

Itherus

Cytat: cukier w Wrzesień 23, 2010, 05:06:20 PM
imo only CD , bo zwazywszy na fakt tego iz aw ma bazowo najwiecej stra to z tego 200 robi sie raczej o wiele wiecej ....

Ta wartość sie nie wymnaża jest doliczana na końcu calej formuły dmg mówiąc prosto blablabla+200

Kazuya

Cytat: Apocalyptik w Wrzesień 23, 2010, 05:39:06 PM
Cytat: pigulec w Wrzesień 15, 2010, 10:20:53 PM
2. As z cd czy haste?
1. Ja zawsze nosilem dye +5 dex - 5str i +4 con -4 str. Jak chodzisz na oly to zamiast tego +1 dex mozesz zalozyc +4wit -4int coby miec wieksza szanse na buffy z patykow. Chociaz to sie nie oplaca wg mnie, nieraz jak mialem niefart to zaden buff mi nie wszedl, a czasem wchodzily wszystkie za 1-2 razem.
2. Jeden pies tak na prawde, roznica jest tylko w statystykach, ja uzywalem czesciej CD. + z haste jest taki, ze UE sie troche szybciej odnowi, blowy...na full buffie i chorobami z HSa i tak sie odnawiaja moment wiec bez roznicy, ktore SA. Haste bralem na high rate :P

W Graciach to juz CD, bo argument z reuse dla haste staje sie bezuzyteczny, a dye ludzie zakladaja +4con -4str(lub 5). Dex juz mniej wazny, land rate blow jest zwiekszony, evasion, atk. speed tez traci na wartosci, speed mozesz zwiekszyc kasujac cova. To pisze z obserwacji, bo nie mialem h-lvl daggera na Graciach nie liczac jakis smiesznych serwerow.

Cytat: Madith
bo dla niektórych L2 skonczylo sie na IL  a teraz jest StarWars Q.Q
I troche racji maja jakby nie patrzec.
cov +15 nie zmniejsza speeda..
rpg x5 [gh85]

Apocalyptik

Tym lepiej, kolejny argument za tym, ze mniej oplaca sie dodawac dex.

We ride together, we die together.

naman

Witam mam dla was dzisiaj 3 kwestie:

1. Ktory set lepiej zrobic Moirai czy Vesper (na razie tylko te sety sa dostepne)... aktualnie mam dynasty foundation (bez klat bo u nas na servie nie ma klat foudation) czy tez moze na razie zostac przy swoim secie i poczekac na Elegie?

2. Co do DYE... koles z serva wszedzie wciska teorie o -8con (- tego ze ciagle lata z MJ) dla kazdego daggera radzi dac takie DYE... co wy na to?

3. Elementy: Jak na Freyi sa po 3 elementy w armorze... to warto dalej oe na element ?? czy moze DUEL

PS. Czy to prawda ze elegia jest tylko z dropu??

Itherus

Cytat: naman w Wrzesień 29, 2010, 06:12:15 PM
Witam mam dla was dzisiaj 3 kwestie:

1. Ktory set lepiej zrobic Moirai czy Vesper (na razie tylko te sety sa dostepne)... aktualnie mam dynasty foundation (bez klat bo u nas na servie nie ma klat foudation) czy tez moze na razie zostac przy swoim secie i poczekac na Elegie?

2. Co do DYE... koles z serva wszedzie wciska teorie o -8con (- tego ze ciagle lata z MJ) dla kazdego daggera radzi dac takie DYE... co wy na to?

3. Elementy: Jak na Freyi sa po 3 elementy w armorze... to warto dalej oe na element ?? czy moze DUEL

PS. Czy to prawda ze elegia jest tylko z dropu??

1.Vesper ale nie wiem czy bym nie wolał zostac przy dynasty fundation +5,3 eva 500hp i atk.speed w fundation bardzo zblizony do vespera. (w ramach wyjasnien żaden set nie ma klaty fundation to dotyczy tylko rekawic helmow butów i gaci).
2.-8con to przesada biegajac w mj i wlaczac przeciwko oe element to siadasz na jednego BS chyba ze ma ghost walking ale pytanie co sie stanie jak sie skonczy :). -5str +5con lub czysty bez dye to moim zdaniem dobry setup.
3.jak masz skille na +30 to mozesz sie bawic w duel w innym wypadku nadal element.

Spaidii

Witam mam parę pytań odnośnie Aw
1.Jakie najlepiej brać subki pod pvp oraz certyfikaty?.
2.Jakiego dla AW zrobić boxa?,bo zastanawiam się na WC i SE
3.Jakie dey też wybrać pod pvp i pve?
Gram na kronie Gracia Epilogue

Z góry dziękuje za pomoc :)

Madith

1.
a) warrior (trigger haste) / rougue (evasion) -> sam wybierz. Ja preferuje t.haste w tym momencie bo musze dobic 83 :P a potem bede myslal nad zmiana na eva..zobacze jak sie bedzie spisywac.
b) tank (ud)
c) enchanter (celka)

2. hm..w sumie se bedzie fajny, zawsze podleczy, zrecharguje, ma vampira no i stigma :)

3. +con + dex -str w GE byly jeszcze chyba b.dobrym rozwiazaniem
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Itherus

x3nomorph

Cytat: Madith w Październik 29, 2010, 07:45:28 AM
1.
a) warrior (trigger haste) / rougue (evasion) -> sam wybierz. Ja preferuje t.haste w tym momencie bo musze dobic 83 :P a potem bede myslal nad zmiana na eva..zobacze jak sie bedzie spisywac.
b) tank (ud)
c) enchanter (celka)

2. hm..w sumie se bedzie fajny, zawsze podleczy, zrecharguje, ma vampira no i stigma :)

Na takiej Freyi, Satryicon dalej biega z -9str i morduje ostro.
new future.

Spaidii

czyli dey +5con -5str i +4dex -4str.?
A pod pve??

x3nomorph

Cytat: Spaidii w Październik 29, 2010, 08:00:07 PM
czyli dey +5con -5str i +4dex -4str.?
A pod pve??

Pod pve standard, +5str -5con.
new future.

Nightmare997

Witam, jaki atry bic w weapon dla AW na frey? Lepiej earth i skile w element, czy holy i skile w duel??

PuFF

Cytat: Nightmare997 w Październik 31, 2010, 10:21:38 AM
Witam, jaki atry bic w weapon dla AW na frey? Lepiej earth i skile w element, czy holy i skile w duel??
skille w duel ale jak je zrobisz 25++

Madith

Cytat: x3nomorph w Październik 29, 2010, 05:21:07 PM
Cytat: Madith w Październik 29, 2010, 07:45:28 AM
1.
b) tank (ud)
c) enchanter (celka)

Na takiej Freyi, Satryicon dalej biega z -9str i morduje ostro.

tak wiem :P ale jaki on ma sprzet QQ
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Madith

jakikolwiek attri nie wbijesz bedzie dobrze. Teraz mozna wsadzac naprawde sporo resistow wiec na wszystko ludzie maja resist.

Nie wiem czy lepiej z enchantem na duel bo nigdy sie w to nie bawilem ale ponoc, zeby to mialo sens to musi byc naprawde wysoki enchant skilli..
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League