Windows 7

Zaczęty przez Yoroi, Wrzesień 25, 2010, 10:46:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yoroi

Witam, mam dosyć duży problem i nie jestem pewien, w jakim dokładnie dziale to zamieścić.
Chciałbym zagrać na dowolnym polskim darmowym serwerze, jeszcze nigdy nie grałem w tą grę, więc jestem bardzo ciekawy i nie mogę się doczekać, żeby spróbować w niej swoich sił. Niestety najwidoczniej mój Windows 7 uniemożliwia mi grę. Czytałem trochę na różnych forach, jednak nigdzie nie znalazłem rozwiązania. Nie znam się na klientach, nie wiem czy można grać w kilka różnych wersji tej gry, ale sporo próbowałem. Chciałbym, żeby ktokolwiek podał mi dowolny polski darmowy serwer, oraz klienta tego serwera, ale jednocześnie żeby działał on na Windows 7.

Słyszałem, że to może być przez GameGuarda, ale mi żaden błąd jak na razie nie wyskakuje. Po prostu gdy wciskam "Start" nic się nie dzieje, ekran się nie zmienia, nic się nie pojawia. Sam nie wiem co o tym myśleć.

Przepraszam za to, że (prawdopodobnie) zamieściłem temat w złym dziale, proszę o jakąkolwiek pomoc >_>

Tirius

Dowolny polski serwer... To chociaż patcha do tego dowolnego serwera ściągnąłeś? Bez patcha to nic się nie dzieje zazwyczaj.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Yoroi

Oczywiście że ściągnąłem, ale wciąż mimo wszystko nie działa, zapewne przez Windows 7...
Właściwie, to gdy ściągnąłem grę wcześniej *(Freya Live czy coś takiego) to przynajmniej byłem w stanie odpalić grę. Gdy ściągnąłem klienta serwera, podmieniłem pliki zgodnie z instrukcją, nic nie działało.

Kamal

Sam mam windows 7, więc nie zwalaj na niego

Jeżeli pobrałeś patch serwera to łączysz się poprzez l2.exe w folderze system. Zwróć też uwagę, czy masz odpowiedniego klienta pod dany serwer (może być różnica max 1 kroniki +)

Tirius

Sam w7 nie powinien specjalnie przeszkadzać w graniu na prywatnym serwerze. Problemy mogą pojawić się na oficjalnych serwerach. Więc problem tkwić może w tym, co napisał Kamal.

P.s przenoszę topic do Errors.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Yoroi

Dobra, wszystko już działa, okazało się że po prostu pobrałem niewłaściwą wersję L2. xD
Dzięki za pomoc  :D