Necromancer vs Gladiator

Zaczęty przez bst, Sierpień 12, 2010, 01:12:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bst

chyba nikt nie pomyslal o tym zestawieniu, a mnie interesuje wlasnie taki temat :)

Kazuya

sonic storm, buster, blaster gf
rpg x5 [gh85]

Vascius

No nie przesadzaj ja bym tam wsadził jeszcze TSS na koniec, albo jak masz 83 i maximum sonic to robisz c-c-combo breaker'a :D buster>dss>tss>maximum sonic>buster>dss>tss i powinno być po walce.

bst

jakies porady dla necro ?:) jak ma wygrac z gladem ?:D (epilogue)

Kwadrat

na oli? armor +16 i wbicie mu anchora (ktory bedzie mial na lh ~5% szans na wejscie), albo doom, inaczej mozesz zdejmowac armor

KaeriN

celka w klatece, enli i nukujesz. A nuż z odrobina szczescia Ci sie uda.

Scorpion

Cod +15/fear+30 i juz jakies szanse sa. Na enli i po gloomie land rate nawet przyjemny. Ofc mozna odbic, ale no risk no fun jak to mowia.
...

KaeriN

imho te topici sa bez sensu bo jest za duzo zmiennych ktorych nie sposob uwzglednic.

jyqx

Na oly necro to trudny przeciwnik ale jak glad podbiegnie to buster storm tss i po necro :/
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Alarion

przed Freya moze tak, ale po freyi (nerf atri i boost dla summonow) juz imho calkiem ciekawy pojedynek moze byc.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Solar

Cytat: Alarion w Wrzesień 22, 2010, 09:15:59 AM
przed Freya moze tak, ale po freyi (nerf atri i boost dla summonow) juz imho calkiem ciekawy pojedynek moze byc.
Aż takiego bostu to nekro nie dostał :P A nerf atri  jest bardziej na niekorzyść nekro :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Naito

Jak dla mnie to Necromancer ma małe szanse na wygranie jeżeli nie wejdzie żaden potężny debuff typu Curse of Doom czy Vampiric Mist, oczywiście wyżej Interlude i niżej niż Freya
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Medium

Przy zbliżonym poziomie EQ + zakładamy, że Glad zna swoją postać -> szanse Necro są bardzo małe. Jeśli będzie miał OGROMNE szczęście i coś mu siądzie to jest jakaś szansa na zwycięstwo ;)

Laner

Cytat: Medium w Wrzesień 27, 2010, 12:59:26 PM
Przy zbliżonym poziomie EQ + zakładamy, że Glad zna swoją postać -> szanse Necro są bardzo małe. Jeśli będzie miał OGROMNE szczęście i coś mu siądzie to jest jakaś szansa na zwycięstwo ;)

Jeśli coś Ci to nie jest to "jakaś" szansa tylko już masz w zasadzie wygraną walkę.

Medium

Zgadza się o to mi chodziło dlatego emotikona na końcu zdania ;p

OneGeer

Czemu niby ogromne szczescie zeby weszlo?? Wystarczy doom na +15 i przy mizernym m defie glada z duza szansa jest ze siadzie chyba ze sie odbije to juz dupa :D
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Medium

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie ;p