Gra sie wlacza do momentu logowaia

Zaczęty przez Jacman, Wrzesień 29, 2010, 06:52:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jacman

Witam.
Taki blad mi wyskakuje przy logowaniu.Gra sie uruchamia normalnie,lecz w chwili nacisiecia na "log in"wywala na pulpit z takim oto bledem.

2010.9.29 18:34:17
CPU : GenuineIntel  Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz @ 2003 MHz 2046MB RAM
Video : ATI Radeon HD 4800 Series          (7111)
PosCode : LS8(216) 0:0:0 2/0 [552]

General protection fault!

History: UNetworkHandler::RequestAuthLogin <- pAS:7fa40000 <- NConsoleWnd::RequestAuthLogin <- NCAuthWnd::OnLoginBtnClick <- NCAuthWnd::OnPasswordDone <- NControl::SendEventMessage <- NCEditBox::HandleEnter <- NCEditBox::HandleKeyDown <- NCEditBox::OnKeyDown <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsg <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 000F00E8 256 <- MessagePump <- MainLoop

Nie wiem co jest grane,zdarzalo mi sie juz takie cus wczesniej,zazwyczaj wystarczylo zrobic reinstall gry,aktualizacja directa lub sterowikow do grafiki.Tym razem to nie pomaga.Wiec zwracam sie z prosba o pomoc w rozwiazaniu tego irytujacego bledu.Kroika Freya,serwer abyss

Saladin

Nie udzielam pomocy przez PM...

Kamal

Dzisiaj został wrzucony nowy patch, sprawdź go :)

MastJedi

Cytat: Jacman w Wrzesień 29, 2010, 06:52:04 PM
(...)
General protection fault!

History: UNetworkHandler::RequestAuthLogin <- pAS:7fa40000 <- NConsoleWnd::RequestAuthLogin (...)
Błąd autoryzacji.
Albo coś nie tak z hasłem/loginem, albo jak napisali przedpiścy.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Jacman

Lipka.Patch jest dobrze wgrany,tego nowego rowniez probowalem,to samo.Login i haslo dobrze pamietam,wiec to nie to.

Apocalyptik

Mi kiedys pomoglo wylaczenie AdMunchera w takim przypadku. Chodzi o to, ze jakis inny program/proces blokuje login. Mozesz poprobowac z takim programami typu admuncher, moze antywirusy. Wylaczac rozne i sprawdzac czy to cos dalo. Ja kiedys takie cuda wyprawialem, zeby do tego dojsc, ze az szkoda gadac :/

We ride together, we die together.

Jacman

Wylaczylem krowe i poszlo.Dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam.

Apocalyptik

We ride together, we die together.

Jacman

Jeszcze jedno ostatie pytanie juz nie w temacie.Otoz,na swoje konto moge sie zalogowac,na konto zony juz nie.To nie jest takie zowu istotne zeby mi spedzalo sen z powiek,ale zastanawia mnie dlaczego?
Dobra juz chyba wiem,jeszcze raz dzieki