Jak zrobić z tyranta najlepsza postac-poradnik

Zaczęty przez Raffcio, Luty 09, 2006, 11:12:07 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Raffcio

No wiec tak,zakladajac ze server jest c3/c4toz tyranta mozna zrobic najlepsza postac ktora skopie dupe kazdemu,robimy tak :
szkolimy tyrantanamaxlvl jaki nam sie uda[ musi miec 68 minimum ]
kupujemy mu tatoo od atk speed
kupujemy hero daggera albo jesli nas nie stac to obojetnie jakiego daggera A grade
staramy sie zdobyc buffki od propheta i BD
nosimy fisty
gdy juz mamy to wszystko robimy patent: zakladamy fisty,wlaczamy fist fury i totem ofpuma, gdy wlaczymy fist fury zakladamy daggera,fist fury dziala to taki bug,z tym powinnismy miec 1670 atk speed[zbuffem od bishopai BD ]dodam jako ciekawostke ze na servie na ktorym gram tatoo dodaje tylko 80atk speed [normalnie jest to 200 ],z takim atk speedem nie liczy sie czy mamy na cos mastery czy nie,polecam tez do expienia lance wlasnie na takim patencie, dodam ze z lukiem wyciagalem 1,1k atk speed ale wrzeczywsitosci nie maporownania z tym co tyrant robi z daggerem, poprostu przeciwnikowi/mobowi hp leci jak szalone mozna ubic doslownie wszystko :D

Gniewny

Nie mogles napisac tego w dziale dla tyranta?

Ryltar

Nie wiem ludzie sa za glupi zeby to pisac po co sa te tematy dla ozdoby?

Xavierr

Hom?? No nie jestem pewien, czy to taki dobry sposób...

Mój poradnik się NIECO różni: weź fisty i jeśli możesz łuk, idż na arene i PvPuj się z różnymi przeciwnikami aż zaczniesz wygrywać. Popróbuj znanych strateg walki, lub wymyśl jakąś własną.

A tak na poważnie to jeśli chodzi o face to face to tyrant jest lepszy z fistami niż z daggerem :)
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Matusz

Maksymalny do osiagniecia atk spd u tyranta to 1460. Licze wszystko co sie da.

Obecnie: Server L2REVO
KLAN: GoonS
Postac: LeitePL prophet 6x

harnas

Cytat: Raffcio
kupujemy hero daggera albo jesli nas nie stac to obojetnie jakiego daggera A grade

Bogowie chrońcie mnie przed serwerami gdzie można kupić hero`s weapon i hero`s armor....
Cytat: Raffcio
staramy sie zdobyc buffki od propheta i BD
1 na 1 powinno sie odbywać wyłącznie na self bufffie -_- Jeżeli jest sie nabuffowanym w walce 1na1 która ma być uczciwa to jak B grade armor +20 na serwerze na którym rzekomo nie ma itemków za donate -_-
nick Harnas zawsze i wszędzie....