Co sadzicie o Treasure Hunter

Zaczęty przez mati_scv18, Luty 09, 2006, 12:57:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mati_scv18

Witam wszystkich :) mam pytanie co sadzicie o Treasure Hunter czy jest to dobra postac do pvp gram w ta gre od niedawna wiec prosze doradzcie mi czy mam daelj ta postacia grac czy mzoe jest jaka lepsza do pvp tylko nie mag ani lucznik!>>

Thorin

jeli niebrac ich pod uwage to dobrze trafiles th to masakrator :P w kazdej postaci nieliczonc maguw i lucznikuw jak muwiles to on zondzi :P tak po krutce niema co tu pisac ma 3 skile na któr sie opieram po kolei 3 skile i tak w kulko :P potezne skile któr zajezdzimy przeciwnika :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

serdel

Cytat: Thorinjeli niebrac ich pod uwage to dobrze trafiles th to masakrator :P w kazdej postaci nieliczonc maguw i lucznikuw jak muwiles to on zondzi :P tak po krutce niema co tu pisac ma 3 skile na któr sie opieram po kolei 3 skile i tak w kulko :P potezne skile któr zajezdzimy przeciwnika :P
Nie sluchaj sie Thorina to jego ulubiona postac :) TH jest wzgledny duzo ludzi go ma :]

GlooM

Tak szczerze na C3 to TH jest mierna postacia...
Staby wchodza srednio 1/3 i za troche przydlugawo sie odnawiaja...
W C2 bylo prosciej bo TH podchodzil i walil naprzemian 3 staby (postac przy ktorej nie trzeba myslec) ale w C3 juz sie nim tak prosto nie gra.

Tyr

no i oczywiście mana .... ech... jak na seriwe nie ma przynajmnije czegos co daje 100MP to pfuuu.....
Lineage 2 Classic EU

KLOC

Oj wedlug mnie TH tak bardzo nie dostal po tylku nadal jest najlepszym daggerem, i naprawde walka nie zalicza sie tylko do stabow
++++++++++++++++
NICK: KLOC
RASA: DARK ELF
KLASA: ABYSS WALKER
LVL:6x
KLAN:BRAK
ALLY:BRAK
SERWER: nOObwars
++++++++++++++++

"TAKIE MALE BRAZOWE I SMIERDZI :P"
Nie Klikaj tego linku :P

Jancia

Cytat: KLOCOj wedlug mnie TH tak bardzo nie dostal po tylku nadal jest najlepszym daggerem, i naprawde walka nie zalicza sie tylko do stabow
hmmm... to może powiedz wpierw ze grasz na podrasowanym c1 (piraty) a nie pełnym c3 (officjal)
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+