[L2DC - Gracia Epilogue] RaidFight x1000[PvP]Otwarcie 01.10.2010 Gracia Epilogue

Zaczęty przez LentroN, Wrzesień 26, 2010, 04:14:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dorsai

Troche zalosny online biorac pod uwage zapowiedzi ;p Normalnie 150+ online na start to nie bylby problem, ale jak ktos obiecuje 1k to musi sie z tego wywiazac ;p Dla mnie wlasne obietnice to swietosc; p

NOhope

Cytat: Dorsai w Październik 01, 2010, 09:24:26 PM
Troche zalosny online biorac pod uwage zapowiedzi ;p Normalnie 150+ online na start to nie bylby problem, ale jak ktos obiecuje 1k to musi sie z tego wywiazac ;p Dla mnie wlasne obietnice to swietosc; p
Obiecywanie online z gory jest juz samo w sobie niepoważne

Gandam

wielka szkoda :PP
ale to dopiero 1 dzien will see! :>

x4 maja online siegajacy az 4K?:P czy tak bylo kiedys?:>>
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Kazuya

Cytat: xXxFelekxXx w Październik 01, 2010, 04:41:42 PM
Cytat: Kazuya w Październik 01, 2010, 04:35:47 PM
bezsens trochę raty 1k a buffy trwają 2minuty szybko online spadnie do 20 coś tak czuje :)

Na theonline też tak było ? Mam ci przytoczyć jaki tam był/jest online ?
Cytat: scibi1989 w Październik 01, 2010, 04:37:54 PM
a jaki jest online?

admini przewidują 1k+

x4 mają dobrze zrobioną dobrze pilnowaną i 4k online wyciągają więc póki co nie widzę powodu żeby się martwić o online na x1k
theonline to server l2off z dużym community gdzie wbijają poważni gracze a na takie rejty to mogą przyjść jedynie lolki z hr którzy quitna po 2 dniach bo bez supportu będą biegać :)
rpg x5 [gh85]

GenesiZ

Cytat: Kazuya w Październik 01, 2010, 11:18:49 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Październik 01, 2010, 04:41:42 PM
Cytat: Kazuya w Październik 01, 2010, 04:35:47 PM
bezsens trochę raty 1k a buffy trwają 2minuty szybko online spadnie do 20 coś tak czuje :)

Na theonline też tak było ? Mam ci przytoczyć jaki tam był/jest online ?
Cytat: scibi1989 w Październik 01, 2010, 04:37:54 PM
a jaki jest online?

admini przewidują 1k+

x4 mają dobrze zrobioną dobrze pilnowaną i 4k online wyciągają więc póki co nie widzę powodu żeby się martwić o online na x1k
theonline to server l2off z dużym community gdzie wbijają poważni gracze a na takie rejty to mogą przyjść jedynie lolki z hr którzy quitna po 2 dniach bo bez supportu będą biegać :)

ja już quitnąłem bo nie ma co bić na tym serwie :<

/edit

Wbiłem dzisiaj i wieje nudą. Ktoś chce Łuk Vesper +10?
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

GenesiZ

PuFF

GenesiZ

Brak jakichkolwiek farm to Fail, brak przygotowania, przyłożenia, dopracowania, przemyśleń.

Blitz

slonecznypatrol

Co ty chcesz oceniac? ze tak zapytam wprost? , oh w888 ... 100 ludzi ? brak pvp ? brak farm ?

GenesiZ

Cytat: Blitz w Październik 02, 2010, 01:30:08 PM
nie ma to jak oceniac serwer po kilku godzinach

nie po kilku. Ja jak i 80% ludzi tam przebywających po starcie oceniło go po godzinie :D

Blitz

po godzinie od startu chcialbys pvp?
brak 'farm' to dla mnie zaleta, w końcu można pójść na różne, ciekawe lokacje, bijąc różne typy mobów, a nie cały czas jeden i ten sam, którego się ma za hitem
a tych 100 ludzi.. nie kazdy jest maniakiem by od razu na starcie 0wn0w@ć każdego kogo widzi
równie dobrze więcej ludzi mogłoby być dzisiaj. przykładem może być choćby l2gang, który na starcie miał sh1ta

GenesiZ

kochamziolo

Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

GenesiZ

ale ja tam gram, fajnie jest choć brak pvp :<.

/edit

FELEK SZAŁ!

slonecznypatrol

Felka Const nadal gra na dead serwie?

EDIT. ''gf'' piszac gdzie gra 100 osob

xXxFelekxXx

Cytat: slonecznypatrol w Październik 02, 2010, 03:23:57 PM
Felka Const nadal gra na dead serwie?

EDIT. ''gf'' piszac gdzie gra 100 osob

gf napisałem bo miałem pvp o to :) , online może niski ale pvp jest , nikt wam tu grać nie każe jak dla mnie serwer jest przemyślany i jest co robić , każdy ma swój wybór

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Blitz

jesli kazdy bedzie tylko myslal o online to sam w koncu odejdzie, co konczy sie jeszcze mniejszym online, i tak az serwer calkiem padnie
tak trudno jest uwierzyc, ze to sie poprawi? ze bedzie ciekawiej? zapewniam was, ze jeszcze dlugo nie bedzie kolejnego takiego serwera jak ten, warto poczekac

Kazuya

Cytat: Blitz w Październik 02, 2010, 11:47:39 PM
jesli kazdy bedzie tylko myslal o online to sam w koncu odejdzie, co konczy sie jeszcze mniejszym online, i tak az serwer calkiem padnie
tak trudno jest uwierzyc, ze to sie poprawi? ze bedzie ciekawiej? zapewniam was, ze jeszcze dlugo nie bedzie kolejnego takiego serwera jak ten, warto poczekac
ale to się nie poprawi :D
rpg x5 [gh85]

xXxFelekxXx

E tam poprawi się pliki są git :D do tego nawet w środku nocy mieliśmy pvp 4vs9vs18 etc więc nie mówcie mi że pvp znaleźć nie można :D na baiumie też było fajnie :)

2 baiumy vs 1 party :D 

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

HellSign

Cytat: xXxFelekxXx w Październik 03, 2010, 12:58:36 AM
E tam poprawi się pliki są git :D do tego nawet w środku nocy mieliśmy pvp 4vs9vs18 etc więc nie mówcie mi że pvp znaleźć nie można :D na baiumie też było fajnie :)

2 baiumy vs 1 party :D 

hahahaha Clone wars.

L2DC :***
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

PuFF