Problem z zalogowaniem

Zaczęty przez polskimag, Październik 01, 2010, 11:32:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

polskimag

Witam,
wgralem najnowszego patcha do klienta i nie moge sie zalogowac tzn. ciagle mi sie laduje okno tak jakbym nie mial polaczenia z siecia. Wszystkie porty mam odblokowaneP

Soulern

Trochę więcej info byłoby naprawdę miłą rzeczą... Jaki serwer, jaki patch, jaki klient, jaka sieć, jakie bebechy komputera?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

polskimag

oficjal, freya, a ogolnie gralem normalnie na privach bez klopotow ale jak chcialem na oficjala to mam problemy...

Kamal

Pobrałeś/zainstalowałeś Freyę i zrobiłeś "Check Files"?

polskimag

tak tak zrobilrem patcha i z 3 razy check files

Kamal

By grać na serwerze oficjalnym nie musisz nic patchować :)

polskimag

Kamal

Więc tak: Uninstall Lineage 2 -> usuń folder lineage 2 z program files, czy gdzie tam miałeś zainstalowane -> Install -> Check Files

Jeżeli nie zadziała, pomyślimy dalej

polskimag

ok odinstalowalem juz sie instaluje. A mam jeszcze jedno pytanko. Jak mam zrobic check files bez update'owania?

Kamal

W folderze Program Files/Lineage II masz plik LineageII.exe: przez niego się łączysz itd. Chyba, że źle zrozumiałem

polskimag

no ta sciezka ktora podajesz jest updater nie?

Kamal

Tak, to jest updater :) Jeśli masz aktualną kronikę to sprawdzi folder system/dociągnie brakujące pliki i gotowe

polskimag

wlasnie. Zostawilem na noc zeby sie sciagnelo i dzisiaj brakuje window.dll xD

Madith

jak grales na privach..

wklej nam to co masz w pliku hosts znajdujacym sie w C:\WINDOWS\system32\drivers\etc, otworz plik hosts notepadem i wklej nam co tam masz.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League