Allseron (x2) Gracia Epilogue start 01.10.2004

Zaczęty przez Allseron, Wrzesień 28, 2010, 01:06:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bulls

ludzie ktorzy pisza  ze   bron +20 czy +50  nie wprowadza  dysbalansu  to musza miec cos z glowa , zeby przegrac w full equ na +20 czy +50 trzeba byc totalnym nieogarem ( ktory myszka spamuje  wszystkie skille i cp poty) albo ktory nie wie co to sa cp poty

Sickve

Z tego co piszesz widać jak mało wiesz, czyste pvp opierasz na tym, że widzisz przeciwnika, że odliczacie sobie od 5 do 0 i startujecie w 1 momencie i trzymacie F1. Stary w jakich Ty czasach żyjesz. Jest masa taktyk i masa różnych rzeczy, które wpływają na pvp i broń +20 ma najmniejsze znaczenie. Grałem z tymi "doterami" i zjadałem ich nie raz, nie dwa więc wiem co mówie - skończ mi prosze pisać, ze mam cos z głową. Jak nie potrafisz sobie poradzić to znaczy, że jesteś zbyt słaby - ja zapraszam tylko silnych. Słabi odpadną w przedbiegach. Żeby nie było, zapraszam również Ciebie i Tobie podobnych - ale musicie się wysilić wtedy sami zobaczycie, że da radę - trzeba tylko chcieć.

@pst nie wiem czy zdajesz sobie sprawę panie z "głową", że broń +50 ma takie same staty w pvp jak broń +20. Heyooo o/

Danesz

^^ Signed Sickve.

//Ryane
Spam - 5% ostrzezenia

JasnyElf

Zależy gdzie się gra / grało, może na Allseronie nie czuć tej różnicy pomiędzy bronią +3 a +30 ze względu na jakieś bugi lub przelicznik m.ataku, o którym ktoś wspomniał wcześniej, może się mylę, ale to tak jakbyś powiedział ze nie potrzebujesz S84 bo jedziesz wszystkich w A gradach dlatego że twoja strategia jest pr0.

Sickve

Tego nie powiedziałem - chodzi mi o to, że nie którzy robią bogów z ludzi z dotowaną bronią. Wcale tak nie jest. Jestem żywym przykładem nawet dotersom dałem się we znaki. Nie zamierzam się wykłucać ale naprawdę to nie przeszkadza w takim stopniu w jakim Wy to przedstawiacie. Zagrajcie, zobaczcie sami - potem oceńcie. Bez nerwów - bez zbędnych kłótni - sami sobie przekonajcie się.

Bulls

czyli cos jest Zje..anego z serverem albo z ludzmi ktorzy maja bron na +20

Sickve

Przyjdź i przekonaj się samemu.

Pozdrawiam serdecznie

Sickve

Vakro

popieram Sickve w 100%, dotowane bronie na + 20 ok jasne, sa fajne, daja boosta w pvp etc etc etc, ale nie sa rzecza nie do przeskoczenia, uwierz mi:) gram na allku od c4 z kilkoma dlugimi przerwami ale znam ten serwer w miare dobrze, jasne jak lecialem na pvp i widzialem jak Guandel czy Xsalir(ludzie z broniami czerwonymi) leca na mnie to sie wkurzalem na donatow, ale nie raz rozwalalem ich z mniejszym lub wiekszym problemem(oni mnie tez oczywiscie). Jak powiedzial Sickve w tej grze jest duzo strategii i opanowania postaci, sam na Oli nie raz kladlem donatow;] wiem ile zajelo mnie i innym (chociazby Redoxusowi) opracowywanie roznych taktyk na Oli ktore potem sie sprawdzaly:) i doter robil oczy jak 10 zl i lezal;] dotowana bron jest fajna tylko w 1 na 1, w mass pvp to lipa, kazdy zerg widzac donata musi go 1 zabic, wiec nie jest fajnie jak na 1 typie jest cale cons. party, bo nie ma szans zeby ustal, a zawsze tak jest. Donate da sie przeskoczyc tak uwazam. Twoj przyklad z bronia A i S80 uwazam za hmmm conajmniej dziwny:). Jak Sickve napisal po pewnym czasie gdy poziomy donata z normalnym kolesiem sie zrownaja czyli np. ziomek ma S80+20 a ktos bez donate S80+6(a o enchant +6 naprawde nie jest trudno, zrobic go zwyklymi ews lub nawet bews, samemu znam ludzi ktorzy robili S bronie + xx bez donate:P 3 dni temu ziomek spalil bron z 15 na 16 na allseronie:D robil od poczatku bez donate:D) nie liczy sie juz p atak i m atak tylko opanowanie klasy, sowjej postaci i wiedza o swoim przeciwniku, co lubi w danym momencie stosowac, jego slabe strony etc. Kto sie z tym nie zgodzi znaczy ze gral albo na HR100000x rate albo nie zna sie na L2 w wiekszym stopniu, tak uwazam, nie chce nikogo obrazac ani zeby sie ktokolwiek poczul urazony:)

Bulls

smieszne jest to  ze tylko gracze servera  mowia/pisza  ze bron +20 +50 nie stanowi dysbalansu w grze ,
wiec pewno jest tak jak juz ktos napisal  "może na Allseronie nie czuć tej różnicy pomiędzy bronią +3 a +30 ze względu na jakieś bugi lub przelicznik m.ataku"

Sickve

Ty wynosisz taką tezę, ja wynoszę inną. Może tacy gracze zdotowani Cie jechali bo nie potrafisz grać swoją klasą ? Hm ?  :noob:

Bulls

ja nie gralem na servach z taka dota ,bo na to szkoda czasu .
wychodze z zalozenia ze gra ma byc dla mnie przyjemnoscia , a nie zebym sie wkurzal  ze ktos ma  "latarke"
a na ilu servach poza alseronem grales ? ( servach z w miare dobrymi plikami)
juz mniejszym dysbalansem byla by dotka na full s grade " czystego"     bo czysta bron moze zdobyc kazdy  ,tylko kwestia czasu

Sickve

Grałem na kilku serwerach włączając stare hobby, dexa, arion, wratha, argosa i na sieci dragonnetwork. Nigdzie, nie grało mi się tak dobrze jak na allseronie. Nie piszę, że mam 100 % racji, ale nie usiłujcie mi wmawiać niestworzonych rzeczy skoro sam te wasze tezy łamałem. EOT w sprawie doty jak dla mnie. Przyjdź, pograj, przekonaj się. Stawiam i tak, że nie będzie wielu latarkowców.

Bulls

no tak.. jak wejdzie Fear/M.crit/silence/anchor  to z kazdym sie wygra xD

Sickve

Nie no... lepiej pisać na forum głupoty i cieszyć się jak mysz do sera xD  hahaha

Moler

To może i ja coś dodam. Grałem na Allseronie 4lata, potem jednak znudziło mi się(było to chyba spowodowane tym, że nie podobała mi sie moja klasa) Zawitałem na kilkanaście serwerów. I najmilej wspominam Allseron. Ty Bulls wypowiadasz się o broniach +xx a nie masz nawet o niczym pojęcia.  :noob: Jak już Sickve wspominał nie muszą iść na ten serv  płaczki takiego pokroju jak ty, co się zabije na PK/PvP i wyzywają od noobów(jeśli nie mam racji, to wybacz, ale po twoich postach sądzę iż jesteś taką osobą :))

Vakro

nom chcesz byc pro, i jesli takim sie ktos uwaza to bron + 20 nie stanowi dla neigo zadnego problemu;] a myslisz ze ilu tych donatow bedzie? 500? kilku na caly serw i pewnie po rowno w kazdej stronie baykady wiec pvp bedzie rowne;] slabi sobie nie radza po prostu:)

Bulls

hehe a skad wiesz co ja robie ?o.O
a nie pisze o servie jako calosci , bo nie wiem nie gralem tam , ale  jak sie widzi ze ktos pisze ze bron +20 czy +50 zabardzo nie zmienia gry  to dla mnie to jest conajmniej dziwne .
yy mam to wybitnie gleboko to  co kto o mnie mysli na takim forum , bez obrazy :)

Danesz

No tak. Ludki. Broń + 50 to się używa do koxu.  W pvp daje mniejsze bonusy niż by się wydawało.
A bronie + 50 na allku widziałem chybna dwie. 0_o.
Ale rzecz jasna nie jestem alfą i omegą a każdy czerwonolatarkowiec mi się nie  spowiada :D
Przyjdźcie a zobaczycie że Allek to coś czego nigdy nie zapomnicie :)
To polityka, to ubaw po pachy i ... kupa nieprzespanych nocy :D

Bulls

500  to tam jest/bedzie max online
co rozumiesz przez okreslenie "pro" ?

Sickve

Nie wiem Bulls czemu zabierasz głos, nie wnosisz nic konstruktywnego do tematu - nawet ton wypowiedzi wskazuje na to, że od razu Ci się coś nie podoba - wieje od Ciebie sandałem na kilometr. Do niektórych nie da się inaczej więc napiszę Ci po staro - sickvowemu, ekhm: "Nie podoba się ? To wypier...". I tyle w tym temacie chyba hehe. Sądząc po Twoich postach wiedzę o L2 nabyłes na Ruoff albo na HRach i tak ślepo wierzysz w swoje przekonania, że mimo komentarzy innych nie przyjmujesz ich wersji. Idź pan wracaj na swój serwer, tylko nie zaśmiecaj tutaj, gdzie w miarę normalni ludzie chcą sobie porozmawiać. Wydaje Ci się, że jesteś cwaniak - wpadnij na ten serwer a ja Ci udowodnię, że tak naprawdę tylko tak Ci się wydaje hehe.

Bulls

HAHA , rozumiem  In game hero in live Zero :)
nie spamuje na forum servera wiec nie placz , nie podoba ci sie co czytasz nie odwiedzaj tego forum .
sadze ze zle sadzisz , bo nie gralem ani na ruoffie ani na HR (zadnym hr) .
mam wbic na prawie martwy serv x2j??
idz pograj na  rpg/ruoff/asterios albo inny server  gdzie gra ponad 2k ludzi  i wtedy sie chwal ze masz hero itp
PS
nie gram juz w l2

DredziQ

Czy serio parę osób tutaj próbuje wmówić, że na serwerze x2, bronie S rzędu +20/50 są całkiem normalne?

Moler

Mało ich jest. Żadko sie zdaza spotkac gracza z czerwona bronia. A  ty Bulls to niezly jestes...Sickve chcial zebys wbil na Infinitum x5 i pokazal na co cie stac, a nie X2...

Bulls

po 1  nie mowimy o ilosci broni +20 czy +50 na servie , bo nie taki byl temat
po 2 z tego co widzialem napisal ze gra na Alseronie a nie na infinity , a jasnowidzem nie jestem

JasnyElf

Na pewno jest więcej osób, które zrezygnowały, z gry przez takie bronie niż jest ich posiadaczy. Dam szanse temu serwerowi, zrobię coś "fajnego" co będzie rozchwytywane i brane do pt, ale co by sie nie narobić za dużo, może SE, prócz tego buffa i pickup można cos poklykac jak nudno na TSie.