Allseron (x2) Gracia Epilogue start 01.10.2004

Zaczęty przez Allseron, Wrzesień 28, 2010, 01:06:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Moler

Sickve napisał "Wydaje Ci się, że jesteś cwaniak - wpadnij na ten serwer a ja Ci udowodnię, że tak naprawdę tylko tak Ci się wydaje hehe. "
Wiec wcale nie musisz byc jasnowidzem, tylko umiec czytac :D

Bulls

"przyganial kocial garnkowi "  (jesli wiesz co to znaczy)
ja przynajmniej nie wale bledow ortograficznch :)

Moler

Sickve

Ogólnie wydaje mi się, że nie tędy droga. Strata czasu na ludzi, którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy. Nie grasz już w L2 to po co zabierasz głos na forum odnośnie nowo powstającego serwera ? Hm ? Nie kminie zachowania takich ludzi. "In game hero in live zero" - dobre, prawie wezmę do siebie tekst niewyedukowanego pazia. Wiadomo, że nic sobie nie robisz z txtów forumowych, ale chyba wydaje Ci się, że innych to boli hehe.

przyganial kocią garnkowi "  (jesli wiesz co to znaczy)
ja przynajmniej nie wale bledow ortograficznch

To mnie rozbawiło. Widze, że nie na wiatr rzuciłem "niewyedukowanym paziem".

Vortighern

Walicie smęty a pytanie brzmi powinno brzmiec kiedy ta beta?
Ortografia polska to sztuczny wymysł 20-lecia miedzy wojennego.
NIE pisze poprawnie po Polsku!!!

Bulls

no to skoro strata czasu to po co na to forum wchodzisz?:)
dobrze panie magistrze  mam postanowienie poprawy
Ty taki wyksztalcony czlowiek a czytac nie umiesz ?
Sickve  ubodla mnie twoja wypowiedz i juz chyba nie wejde wiecej "na ten temat"

Sickve

Wchodzę, bo chcę zachęcić do serwera tyle osób ile się da. Szkoda słów - to było skierowane stricte do Ciebie. Panie magistrze inżynierze gwoli ścisłości.

Allseron

Uprzejmie proszę wszystkich o zachowanie jako takiego poziomu i spokoju. Szanujemy zdanie wszystkich. Rozumiem że komuś może się system dotacji nie podobać. Trudno, jest nam przykro, ale przecież zmuszać nie będziemy. Żadnemu graczowi na żadnym serwerze system dotacji nigdy się nie podobał. We wszystkich grach online taki model sprzedażowy jest powszechnie poniewierany przez graczy którzy uważają że są "Pro" bo nie dotują. I nie wykluczamy możliwości że tak jest, ale przekrzykiwanie się kto jest bardziej "Pro" jest moim zdaniem lekko dziecinne i bez sensu.
Faktycznie jedynie niegrzeczne jest potępianie czegoś czego się nie zna, tylko dlatego że ma się inny pogląd na sprawę.
A na końcu przecież i tak wszyscy jesteśmy graczami.
Jaki jest mój pogląd na sprawę ? Skwituję to jednym zdaniem, opartym na 6ścio letniej obserwacji graczy z Allseronu.

Jedni siedzą 16 godzin. Inni mają broń +16. I w 90% przypadków wygrywa ten pierwszy.

Predat0r

Vakro

tez uwazam ze to prawda, ludzie nie znajacy sie na L2 patrza tylko na p atak m atak, i dlatego takie sapy o te bronie:) proste. a co do broni +50 takich nie bedzie wiec skaczcie za przeproszeniem pierd..... bo max +20 o takich gadamy.

/Materid
5% za ulgaryzmy ;P

raiderek

Cytat
Uprzejmie proszę wszystkich o zachowanie jako takiego poziomu i spokoju. Szanujemy zdanie wszystkich. Rozumiem że komuś może się system dotacji nie podobać. Trudno, jest nam przykro, ale przecież zmuszać nie będziemy. Żadnemu graczowi na żadnym serwerze system dotacji nigdy się nie podobał. We wszystkich grach online taki model sprzedażowy jest powszechnie poniewierany przez graczy którzy uważają że są "Pro" bo nie dotują. I nie wykluczamy możliwości że tak jest, ale przekrzykiwanie się kto jest bardziej "Pro" jest moim zdaniem lekko dziecinne i bez sensu.
Faktycznie jedynie niegrzeczne jest potępianie czegoś czego się nie zna, tylko dlatego że ma się inny pogląd na sprawę.
Jaki jest mój pogląd na sprawę ? Skwituję to jednym zdaniem, opartym na 6ścio letniej obserwacji graczy z Allseronu.

Jedni siedzą 16 godzin. Inni mają broń +16. I w 90% przypadków wygrywa ten pierwszy.

Eeeee to przydało by się info odnośnie dotacji w prezentacji servera, oraz na stronie.
Bo w tej chwili zwykły gracz zacznie grać u was, bez świadomości że skończy się na star wars i że zmarnował tyle czasu.

Btw, http://l2gamerz.com/  wtf?
Wasting time since 2004
Ru off.

AMR

Cytat: raiderek w Październik 04, 2010, 02:47:29 PM
Cytat

Eeeee to przydało by się info odnośnie dotacji w prezentacji servera, oraz na stronie.
Bo w tej chwili zwykły gracz zacznie grać u was, bez świadomości że skończy się na star wars i że zmarnował tyle czasu.

Btw, http://l2gamerz.com/  wtf?

wygląda na to że Allseron ukradł thema i skasował stopkę
http://www.game-template.com/joomla-wow/29-wow-cataclysm-template-with-flash-header

czyli, jak zrobić serw najniższym kosztem a potem wyssać kasę z debili,

ciekawe jaki ubaw mieli jak na ich Allseronie ludzie śmieszne podania składali...

woskey

Allseron

Tylko Twój nie jest lol co Woskey ? Konkurencja miała by chociaż tyle honoru żeby nie robić z ludzi idiotów, my nie komentujemy konkurencyjnych serwerów.

Raiderek, nic nie ukradliśmy, to tymczasowy template, grafika dla Infinitum jest w trakcie tworzenia, a ten template dostępny jest w internecie za darmo, stopkę na podanej stronie dodał sobie wspomniany website, bo ani oni są autorami grafiki ani samego template. Radziłbym trochę więcej ostrożności w oskarżeniach o jakiekolwiek złodziejstwo.
Co do reszty, nie skomentuję. Jednak uważam że powinieneś wykazać powściągliwość w obrażaniu ludzi w internecie. Założę się że w realu nie spacerujesz ulicami obrzucając losowe osoby wyzwiskami. Spróbuj i tutaj. Życie stanie się lepsze.

Serdecznie pozdrawiamy!

bleble12

Cytat: woskey w Październik 04, 2010, 04:22:12 PM
nic ciekawego, pewnie kolejny lol server.

Skoro każdy server dla ciebie jest lol ,to po co na tym forum wypisujesz swoje pro teksy odnośnie servera .Nikt tobie  nie broni przed tym żeby grać na offie  :noob: ,a jak nie masz kasy ,to idź do pracy ,a nie siedzisz przed kompem i myślisz ,że fajny jesteś .Twoja wypowiedz jest adekwatna do twojej osoby pewnie  :oops:
nope

Myzreal

CytatSzanujemy zdanie wszystkich.
Tak, szczególnie było to widać po Twojej reakcji na mój pierwszy post.

A Sz. P. Moderator albo jest ślepy albo stronniczy, skoro mój post bez żadnych wulgaryzmów i wjazdów (do tego na temat, który powinien zainteresować graczy tego serwera) został skasowany, a te wzajemne wjazdy różnych trolli zostały. Gratulacje.

Ciekawy czy SMSy ładujące vitality też będziecie tam mieć, jak na Allseronie :P  A nawet bardziej ciekawe czy pewien admin tam tez będzie miał "niewyczerpywalny kod sms", który rozda przyjaciołom, pozwalając im ładować sobie vitality kiedy chcą.

Ale skoro chcecie...
[ Troll Mode]
Skończyło się ssanie kasy z graczy Allseronu więc pora na nowy serwer i nowych graczy, z których można possać?
[ /Troll Mode]
Tak, wiem, niskie toto, ale chcąc dotrzeć do wszystkich próbuję dostosować się do poziomy co poniektórych.

Pozdr.
Mai.

AMR

Cytat: Allseron w Październik 04, 2010, 04:30:54 PM
Tylko Twój nie jest lol co Woskey ? Konkurencja miała by chociaż tyle honoru żeby nie robić z ludzi idiotów, my nie komentujemy konkurencyjnych serwerów.

Raiderek, nic nie ukradliśmy, to tymczasowy template, grafika dla Infinitum jest w trakcie tworzenia, a ten template dostępny jest w internecie za darmo, stopkę na podanej stronie dodał sobie wspomniany website, bo ani oni są autorami grafiki ani samego template. Radziłbym trochę więcej ostrożności w oskarżeniach o jakiekolwiek złodziejstwo.
Co do reszty, nie skomentuję. Jednak uważam że powinieneś wykazać powściągliwość w obrażaniu ludzi w internecie. Założę się że w realu nie spacerujesz ulicami obrzucając losowe osoby wyzwiskami. Spróbuj i tutaj. Życie stanie się lepsze.

Serdecznie pozdrawiamy!

czyli jeżeli darmowe to znaczy że można skasować informacje o autorze tak?

od kiedy? tak robią tylko osoby które chcą ukryć przed kimś że szablon darmowy oraz nie mają szacunku do osoby która go zrobiła.

także nie widzę stopki Joomli, kupiliście ich licencje że możecie ją kasować? jak nie to raz dwa i strona zostanie zamknięta, wystarczy zgłosić :)

Allseron

Po raz kolejny Maithel informuję Cię,że nie komentuję postów kłamców, złodziei i trolli. Zaliczasz się do każdej z tych grup. Nie mam więc Ci nic do powiedzenia.

AMR, przykro mi ale niestety nie posiadam informacji na temat autora owego szablonu. Zakupiliśmy cały oryginalny pakiet StressWeba, wraz z nim otrzymaliśmy zestaw templatów, grafik i innych narzędzi, nie otrzymaliśmy natomiast informacji o ich autorach, a licencja którą posiadamy nie obliguje nas do ich zamieszczania.
Niemniej bardzo dziękujemy za wyłożenie nam kwestii licencjonowania prac autorskich w sieci, cenimy sobie osoby które te sprawy znają i się do nich stosują.
Nie mamy i nie będziemy mieć nic wspólnego z Joomlą więc jeśli taka Twoja wola bardzo proszę o zgłoszenie. Jednak zapewniam że strona zamknięta nie zostanie.

Serdecznie pozdrawiamy,
Allseron

aenima

mieso trolli, mieso trolli, jakies konkret i znow mieso trolli, najlepiej pogrubiona czcionka co zeby sie wazniejsi czuli....ehhh, to tyle na temat nic nie zmieniajacej sie glupoty ludzkiej i rozszerzajacego sie wciaz wszechswiata...

a tak na temat - nowy serwer pod szyldem allseronu? no no, zapowiada sie ciekawie, jesli bedzie tak jak z waszym poprzednim, wrecz kultowym zwazywszy na jego historie, serwerem to nic tylko zacierac myszke do klikania ;) powodzenia z projektem i do zobaczenia na serwerze oczywiscie! :D
"...countin' bodies like sheep to the rhythm of the war drums..."

AMR

Cytat: Allseron w Październik 04, 2010, 05:29:50 PM
Po raz kolejny Maithel informuję Cię,że nie komentuję postów kłamców, złodziei i trolli. Zaliczasz się do każdej z tych grup. Nie mam więc Ci nic do powiedzenia.

AMR, przykro mi ale niestety nie posiadam informacji na temat autora owego szablonu. Zakupiliśmy cały oryginalny pakiet StressWeba, wraz z nim otrzymaliśmy zestaw templatów, grafik i innych narzędzi, nie otrzymaliśmy natomiast informacji o ich autorach, a licencja którą posiadamy nie obliguje nas do ich zamieszczania.
Niemniej bardzo dziękujemy za wyłożenie nam kwestii licencjonowania prac autorskich w sieci, cenimy sobie osoby które te sprawy znają i się do nich stosują.
Nie mamy i nie będziemy mieć nic wspólnego z Joomlą więc jeśli taka Twoja wola bardzo proszę o zgłoszenie. Jednak zapewniam że strona zamknięta nie zostanie.

Serdecznie pozdrawiamy,
Allseron

o to mi chodziło ;)

Vakro

Myzreal ---> SKONCZ JUZ PIER**** CHCESZ JAK NAJBARDZIEJ ZNIECHECIC LUDZI DO TEGO SERWA BO BOISZ SIE ZE TWOJ BEDZIE GORSZY OD TEGO CZY JAK? JESLI NIE TO PRZESTAN PITOLIC;] MASZ JAKIES NARUSZONE EGO TO IDZ WYPLACZ SIE DO ZNAJOMYCH LUB DO PSYCHOANALITYKA. JA NIE RAZ JEZDZILEM NA GMOW ALLSERONU NAWET DOSTALEM DLVL ZA TO Z 79 na 75 CZYLI PONAD 4 LVL I TEZ POWINIENEM DALEJ RZUCAC MIESEM NA NICH, ALE WIDZE ZE SIE STARAJA, I CHCA ZROBIC DOBRY SERWER NA KTORY MAM NADZIEJE ZE PRZYCIAGNA JAK NAJWIECEJ LUDZI WIEC DAJ SOBIE SIANA BO KLAPIESZ OZOREM NIEPOTRZEBNIE, sam nie lubie wieeelu gmow i wielu gmow wiem ze robilo przekrety, ale gdzie ich nie bylo;] teraz sadze ze bedzie wszystko ladnie gladko etc. a co do tej dotacji, jest dobrowolna, masz pretensje do nich ze stworzyli cos lepszego niz Ty? Badz ok i pokaz w inny sposob ze jestes lepszy od Eliota Lexa i innych ich pokroju i pokaz ze dobrze radzisz sobie z wlasnym serwem a nie zniechecaj ludzi tutaj;]

P.S. pewnie dostane drugie 5% xD

Laner

Temat dotyczący dotacji i Myzraela został już wyczerpany, powiedziano wszystko co było do powiedzenia (tzn. kilku "wtajemniczonych powiedziało że Allseron jest zły. Dowód? Jest zły bo ja tak mówię!).

Teraz proszę skończmy już temat dotacji i płaczu (a ja nie chceM dotacji! Mamooo!!!).

Proszę teraz aby osoby posiadające IQ niższe niż 50 przyznały się do tego natychmiast. Najlepszym sposobem na potwierdzenie tego będzie napisanie kolejnego postu dotyczącego powyższych spraw które są już zamknięte.

Wracając do sprawy servera... o której jest planowany oficjalny start?

Sadek

Ja mam IQ 51:D

A tak na serio planowany start jest 10.10.10   o godzinie 10.10.10 :D

Warto czasami spojrzeć na forum 8)

aenima

Cytat: Laner w Październik 04, 2010, 06:31:09 PM
Proszę teraz aby osoby posiadające IQ niższe niż 50 przyznały się do tego natychmiast.

ciezko bedzie...gdzies czytalem ze szympans do obrania banana potrzebuje +/- IQ 80...

"...countin' bodies like sheep to the rhythm of the war drums..."

woskey

nikomu nie bronie grac na polskich nie wypalach;p server 6 lat a swiat o nim nie slyszal haha. kolejny pl jak dreabane czy cos, 200 online i szukaj czlowieka;p