L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Neologis

Ok dzięki.
Jeszcze takie małe pytanie - robił ktoś Pailake 62 jakimś tankiem? Raz próbowałem w C/A - mainly C grade i na ostatnim bossie było ciężko, nawet bardzo. Wiadomo, że z A byłoby lepiej ale czy ten boss jest taki mocny, czy z C grade wyrwałem się zbyt wcześniej? Pytam się bo na plikach RPg Club ten boss zupełnie inaczej wyglądał - te małe fightery respiły się o dużo dłużej.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Polopiryn

Cytat: Neologis w Wrzesień 29, 2010, 09:17:39 PM
Ok dzięki.
Jeszcze takie małe pytanie - robił ktoś Pailake 62 jakimś tankiem? Raz próbowałem w C/A - mainly C grade i na ostatnim bossie było ciężko, nawet bardzo. Wiadomo, że z A byłoby lepiej ale czy ten boss jest taki mocny, czy z C grade wyrwałem się zbyt wcześniej? Pytam się bo na plikach RPg Club ten boss zupełnie inaczej wyglądał - te małe fightery respiły się o dużo dłużej.

Ja robiłem, i fakt jest lekko przykoksana. Sugeruje Ci rootować tego Bossa przed połową HP. Jak będzie mieć root to się nie tepnie i nie będzie próbować znów. (Testowane :D)
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

InsOmnia-

Wszystkie Seven Sign Epic questy już działają, tak samo Seed Of Destruction jest już debuged, włączony i działa.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

rexl

Mam pytanie Czy moge wsadzić SA jeżeli mam augumentacje w broni i czy jeżeli wsadzę to ona nie zniknie czasem ?

Polopiryn

Cytat: rexl w Październik 03, 2010, 02:04:01 PM
Mam pytanie Czy moge wsadzić SA jeżeli mam augumentacje w broni i czy jeżeli wsadzę to ona nie zniknie czasem ?

Możesz i chyba nie zniknie. Jednak mogę się mylić.

@Insoomnia
Co znowu dzieję się z serwerem? Ostatnio problemy tego typy były miech temu. Dacie radę to jakoś naprawić?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

ARCYK

Wydaje mi się, że nie będziesz mógł wstawić SA mając augumentacje w broni ale nie mam pewności.

Zrobicie w końcu coś, by serwer codziennie przynajmniej raz nie leżał? I nie mówcie mi zmień serwa itd. bo nie po to czekałem na niego tyle czasu i oprócz tego nie mam mu raczej nic do zarzucenia.

rexl

ja mam paliaka 73 xDD , no przecież to jest nie do przejścia tankiem .... , dobra z luku bije i co zmarnowałem 5k shotow i smoczka nawet nie zbilem do polowy hp no bez jaj ...

A tak oprócz tego , restartu serwera i feara to jest git :D .

A tak wgl ins robiliście coś ze skillem shackle , bo kiedys jak wchodził ludzią o 10 leveli wyższym za 1 razem , to teraz orkom 10 leveli niższym i elfa mysticą ( moze jeszcze komuś ale tak zauważyłem ) nie chce wejść : P

Polopiryn

Cytat: rexl w Październik 03, 2010, 03:40:26 PM
ja mam paliaka 73 xDD , no przecież to jest nie do przejścia tankiem .... , dobra z luku bije i co zmarnowałem 5k shotow i smoczka nawet nie zbilem do polowy hp no bez jaj ...

Mój kolega robił Pailake 73 bigczopem(bish) i bez problemu dał radę :P.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

rexl

bo sie da ale na odległość ;] , nawet grupki są łatwiejsze do pokonania nukiem czy bishopem , poprostu jak z luku wale 200dmg do 400dmg z a grade carange bow to to jest smieszne ;] ,

Neologis

Cytat: InsOmnia- w Wrzesień 30, 2010, 12:50:09 PM
Wszystkie Seven Sign Epic questy już działają, tak samo Seed Of Destruction jest już debuged, włączony i działa.

Mam pytanie - kiedy zostanie naprawione:
- w Pailace 62: nie działają instant shieldy, Divine Potions, Antidotums
- schody w Aden (czasami jak chodzę to zatrzymuję się w miejscu, gdyż jest niewidzialna ściana)

@Rexl
Jest tak źle? A jak idzie z Soul Bowem + Power Shot?

L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

rexl

no nie próbowałem z soul bowem ; f , ale power shot gówienko da : P . A wątpię czy soul bow coś da gdyż on ma strasznie szybki regen hp chyba ;P

- Z tymi schodami w aden to prawda
- Kiedy zostaną naprawione skille włoczni na paliace 73 ? : P

zl0ty

Zauwazylem ze jak sie wchodzi lub schodzi ze schodów w Aden wystarczy przed tym kliknąć już w miejsce za schodami i się jakoś nie klinuje.

ARCYK

I serwer leży ponownie. Miło, że tym razem się nie utopiłem w katach  hahaha

M4juS

Trochę nie grałem bo nie mam neta na razie więc mam takie pytanko: Dużo już s80 na serwerze jest? :P

Neologis

Cytat: M4juS w Październik 05, 2010, 08:46:09 PM
Trochę nie grałem bo nie mam neta na razie więc mam takie pytanko: Dużo już s80 na serwerze jest? :P

Sporawo, większość "TOP" clanów w nich lata i są bronie, też sporo.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

InsOmnia-

I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Kokiruka

Już ktoś krzyczał, że sprzeda Pole s84  :) ale to pewnie z Tiata poleciało  :P

rexl

a idzcie juz są latary s80 paranoja co tu się dzieje , ja bym zablokował trochu q na s80 ;f

Ryane

Nie paranaja, a tylko taka kronika. Jesli chcialbys takie bronie widziec po 6miesiacach lub wiecej serwer musialby miec rate max x3 :)

Polopiryn

Cytat: rexl w Październik 06, 2010, 01:41:38 PM
a idzcie juz są latary s80 paranoja co tu się dzieje , ja bym zablokował trochu q na s80 ;f

A po co blokować? Wystarczy utrudnić, żeby nie było tak łatwo :]. A przynajmniej porządne PT by tam iść.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Gandam

teraz na to juz troche za pozno :) skonczylo by sie emo QQ
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

rexl

Wystarczy że byłby quest tylko na hb z life force ;] , i już by długooo się robiło s80 ;]

Gandam

na HB jest 10x latwiej zrobic sety oO jedyne co by to spowodowalo to dyspalans miedzy klanem dominujacym a reszta :) bo wykosane klany blokowalyby celtusy oraz wiekszosc lepszych spotow :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

rexl

Cytat: Gandam1989 w Październik 07, 2010, 03:08:59 PM
na HB jest 10x latwiej zrobic sety oO jedyne co by to spowodowalo to dyspalans miedzy klanem dominujacym a reszta :) bo wykosane klany blokowalyby celtusy oraz wiekszosc lepszych spotow :)

No ciekawe jak life forcy lecą ... , tam gdzie grałem można było zabić 15 chimer i lf nie wyleciał ; P

M4juS

No to skoro TFD i Illu dostało bana to liczba dynasty sie drastycznie zmniejszyła :D