Allseron (x2) Gracia Epilogue start 01.10.2004

Zaczęty przez Allseron, Wrzesień 28, 2010, 01:06:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

yeahu

Cytat: PuFF w Październik 09, 2010, 06:52:49 PM
Cytat: bleble12 w Październik 09, 2010, 06:51:04 PM
Dokładnie poza tym serio nie wiem po co ludzie wypisują ,że jakieś starwars będzie ,miesięcznie masz  ten jeden enchant .Ile czasu musi upłynąć żeby taka broń zrobić .Kto będzie chciał dotke walnąć jego sprawa ,ale gwarantuje iż mało kto to będzie robić  :oops:
a jak ci wpadnie koleszka 13 lat, ukradnie mamie/tacie/dostanie na gwiazdke i zrobi weapona +20?
Wtedy pójde do konta i bede tam plakal caly dzien.
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

bleble12

error
nope

bleble12

Ale zrozum iż dopiero po 20 miechach możesz to zrobić gdybyś chciał te enchanty za donate no ewentualnie po 17 jeśli byś próbował  normalnymi na początku.Jakoś jak grałem na innych serverach to mało kto płakał ,że ktoś ma broń z wysokim enchantem ,bardzo szybko padał :P
nope

yeahu

aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

Ayden

Ja mam takie pytanko jeszcze.

1 token to 10 zł?

CZYLI ZE NIBY 50 ZŁOTCH CZAPKA A 200 PŁASZCZ?????? CZY TO JAKIŚ ŻART?:D Wy dziwicie się, że wam czapek nie kupują? Na zagranicznych serwerach w funtach/dolarach/euro jest 10x taniej :D czy wy tak na poważnie?

DoD0

To nie jest żart, imo dobrze, bo tak by wszyscy dotowali, no a kto wyda tyle hajsu na enchant, czy cokolwiek

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

yeahu

Cytat: DoD0 w Październik 09, 2010, 07:38:06 PM
To nie jest żart, imo dobrze, bo tak by wszyscy dotowali, no a kto wyda tyle hajsu na enchant, czy cokolwiek
Donatorzy ?
aha.

beka xD

NOhope

Czy moze ktos napisac w skrócie :
czas buffow , d/s/cov , co z DB

bleble12

Cytat: NOhope w Październik 09, 2010, 07:49:13 PM
Czy moze ktos napisac w skrócie :
czas buffow , d/s/cov , co z DB

Retail like ?,chyba już wiesz ile teraz  :P
nope

Widel

Pzdr, Widel

Ayden

Nie obchodzą mnie enchanty, ja pytam o głupie ozdoby typu czapka i te skrzydełka, głupią dekorację

P0G0

Sadek

jutro zarejestruje się jeszcze ze 100 ponieważ większość czeka do ostatniej chwili a wcześniej rejestrują się Ci nco chcą sobie jeszcze popisać na forum:D

Allseron

Z dualboxami było by pewnie z 900 ;)

Wszystkie parametry buffow itp są retail like. Aktualnie nie ma serwera l2j na którym system debuffów działa identycznie jak na retailu. Nasi developerzy wciąż starają się znaleźć idealną formułę.

System dotacji jest tak opracowany aby przy niewielkiej ilości osób dotujących serwer mógł się utrzymać. W ten sposób nie ma wrażenia pospolitości nagród, a jednocześnie ogranicza się zjawisko konieczności dotowania aby grać. Po prostu niewielka ilość osób która nas wesprze sprawia że znakomita większość ludzi których na to nie stać lub po prostu nie chcą, nie musi tego robić. Swoisty kompromis balansu jakości i ilości.
Tłumaczyłem już to kiedyś.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszamy!

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Ayden

Marny system Allseron. Napisałeś, że serwer utrzymuje się tylko z enchantów - w porządku, ale napisałeś że czapek nikt nie kupuje. Zastanawiałeś się dlaczego? Macie najdroższe czapki, które kiedykolwiek widziałem. Gdybyście zrobili tanie czapeczki od razu by to ludzie kupowali, logiczne. Ludzie pójda do TESCO po 10 kg ziemniaków za 20 zł czy do REAL'a za 30 zł? Myślę, że będzie jak 25/1 dla TESCO.  Czapki byś zmienił do 20 zł czyli 2 tokenów i już byś miał o ile więcej kasy na serwer. Pomyśl o tym, bo czapeczka to mała rzecz a cieszy. Ja osobiście bym taką zakupił i wiem, że minimum 5 kolejnych osób ode mnie z klanu też, gdyby cena wynosiła te 20 a nie 50 zł.

Pozdrawiam

Brianoc

Jak sie tam zarejstrowac?

"Nie czytałeś zbyt uważnie regulaminu. Przykro nam. Cofnij i popraw."....
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Sadek

Proponował bym wejść na stronę infinitum i tam jest wszystko dokładanie wyjasnione.

Zapraszam wszystkich na wspólną grę. Start za 47min

DoD0

CytatAby zagrać u nas musicie wykonać kilka prostych czynności.
Ponieważ nasz serwer stawia na społeczność graczy, to aby ułatwić Wam komunikację połączyliśmy konta gry z kontem na forum. Aby zdobyć konto na Infinitum, wystarczy zarejestrować się na naszym forum i napisać jeden post (wystarczy się przywitać ;)).

Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

Allseron

Pyrrus

tak się zastanawiam ile czasu można czekać na aktywacje konta ;/
It's Not Over...  It's Just The Beginning...

Allseron

Zapewne masz aktywne, na Infinitum się nie czeka na nic.