Pytanie o spoila.

Zaczęty przez heikero, Październik 10, 2010, 10:28:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

heikero

Nie wiem gdzie spytac wiec spytam tutaj..

Wiec gram z dual boxem (spoil) i mam pytanie, jest jakis program (nie chce l2neta, walkera itp) ktory bedzie na main char assistowal, spoilowal i podnosil spoila? Albo jakies macro lub cos takiego? :<

gustd

nie ma, bo jezeli masz auto spoil/sweep w l2necie, to jak chcesz to na macro ustawic? :P

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

heikero

Kiedys znajomy mial taki programik ze, ustawiales na 2 pasku (skill bar) skille ze spoila jakos tak i jak miales ustawione na 1,2,3,4 to uzywalo ci dual boxa skill baru, a F1 itp z main chara : D

Widel

Cytat: heikero w Październik 10, 2010, 11:14:04 PM
Kiedys znajomy mial taki programik ze, ustawiales na 2 pasku (skill bar) skille ze spoila jakos tak i jak miales ustawione na 1,2,3,4 to uzywalo ci dual boxa skill baru, a F1 itp z main chara : D

Pamiętasz może nazwę programu?
Pzdr, Widel

heikero

Jakbym pamietal nazwe programu to bym nie zakladal tego tematu ;)

Yoko

Hah napisalem kiedys taki programik Dualbox Helper i przy formacie go stracilem :X Forum na kotrym byl umieszczony(l2polska) juz nie istnieje...:(