Bladedancer vs Destroyer

Zaczęty przez Polgara, Maj 26, 2007, 04:39:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

x3nomorph

new future.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

tevin

jedyny destro na servie pokonany  :D

xXxFelekxXx

Cytat: x3nomorph w Październik 10, 2010, 03:05:39 AM
Raziel wannabe?

nie, poprostu chciałem pokazać że da to się zrobić na normalnych plikach a nie tylko na dexie gdzie bdek z dualami blokuje tarczą za 1 :D

PuFF

jak go po 500 biłes to, widze ze fajni sa tam enemy jak sie ciesze ze na tego serva nie zawitałem.

Blitz

jezeli to byl kryt to nic dziwnego raczej, destro ma malutko p defa bez gutsa, a bd nienaganny p atk i crt dmg

PuFF

zwykły hit zobacz skrina wiec lol deska to była, tyle na tem at felkowej oly.

Kwadrat

Blitz

critical hit pokazuje sie nad dmg, wiec nie wiadomo czy byl, czy nie, jednak po dmg mozna raczej latwo stwierdzic

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

Cytat: RazielIII w Październik 11, 2010, 11:22:58 PM
nob bd bez as z cancelem ;p

mam as z cancelem że go nie widać na screenie to nie moja wina xD co do tego dmg na końcu to nie był ani crit ani normal hit tylko drain health

Kazuya

rpg x5 [gh85]

xXxFelekxXx

raid fight l2dc / na theonline też wygrałem z deską tbh ale screena nie posiadam nie robiłem wtedy akurat xd

Blitz

masz juz pvp weapon na serwie ktory mial w czasie robienia screena 10 dni? ile fame kosztuje pvp do s grade?

Gatz

Cytatraid fight l2dc
Na tym serwie idzie wygrać bdkiem z tankiem przez bug medusy. Cancel z pvp daggera też jest zbugowany (na korzyść cancelujacego) ^^

xXxFelekxXx

Cytat: Gatz w Październik 13, 2010, 06:57:37 PM
Cytatraid fight l2dc
Na tym serwie idzie wygrać bdkiem z tankiem przez bug medusy. Cancel z pvp daggera też jest zbugowany (na korzyść cancelujacego) ^^

Oo ? Bug medusy niby jaki ? I to z tym cancelem też mi powiedz jaki jest bug bo nie zauważyłem do tej pory ?

Cytat: Blitz w Październik 13, 2010, 04:51:21 PM
masz juz pvp weapon na serwie ktory mial w czasie robienia screena 10 dni? ile fame kosztuje pvp do s grade?

normalna cena, dodaj że miałem już meduse na +15 itp się dowiesz czemu tyle fame miałem :p

Kazuya

ta deska była na fr zbita w ogóle ?
rpg x5 [gh85]

xXxFelekxXx

ano była ;p ale talismand ud / ud , medusa po krzyku ;p

x3nomorph

Cytat: xXxFelekxXx w Październik 13, 2010, 08:23:07 PM
ano była ;p ale talismand ud / ud , medusa po krzyku ;p

Czy LH przypadkiem nie chroni przed meduza?
new future.

Kommodus

Raczej nie bo to nie paraliz 
chodz zastanawiał bym się nad teoria czy to czasem nie zalicza sie do debuffow a zealot daje duzy debuff resist. 

Gatz

CytatOo ? Bug medusy niby jaki ? I to z tym cancelem też mi powiedz jaki jest bug bo nie zauważyłem do tej pory ?
Tak sie zastanawiam czy powinienem xD W zasadzie jakis czas tam juz nie gram, wiec mogli to naprawic, ale jesli działa to moze wykorzystasz: jak wrzucisz meduse, to niby nie zadajesz dmg ale jest on (teoretyczny dmg ktory bys zadał) wliczany gdy walka rozstrzyga sie na zadany damage.
Cancel z pvp działa nawet jak nie zadajesz dmg.

xXxFelekxXx

Cytat: Gatz w Październik 13, 2010, 09:15:33 PM
CytatOo ? Bug medusy niby jaki ? I to z tym cancelem też mi powiedz jaki jest bug bo nie zauważyłem do tej pory ?
Tak sie zastanawiam czy powinienem xD W zasadzie jakis czas tam juz nie gram, wiec mogli to naprawic, ale jesli działa to moze wykorzystasz: jak wrzucisz meduse, to niby nie zadajesz dmg ale jest on (teoretyczny dmg ktory bys zadał) wliczany gdy walka rozstrzyga sie na zadany damage.
Cancel z pvp działa nawet jak nie zadajesz dmg.

1. To akurat ten bug z medusą nie działa ale dzięki za info.

2. Eeeeee i ? Na medusie nie zadajesz dmg i cancel działa i jest to retailowe ? Zresztą nawet z opisu samego pvp "during an attack" wynika że to nie jest bug.

3. Co do tego co napisał komodus i x3no to by trza było spytać insomni jak to na l2dc działa.

Gatz

Cytat2. Eeeeee i ? Na medusie nie zadajesz dmg i cancel działa i jest to retailowe ? Zresztą nawet z opisu samego pvp "during an attack" wynika że to nie jest bug.
Być może masz racje. Gdzieś przeczytałem "retailowe testy" z ktorych wynikało, że by można było to zrobić potrzebny jest dmg przynamniej ~50. Ja tam konta na retailu nie mam, sprawdzić sam nie moge ;]

RazielIII

To jest normalne, na kazdym srv sie canceluje na meduzie
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77