Logowanie - Problem (chyba) - Co to %$^# jest :P?

Zaczęty przez NoLife, Październik 16, 2010, 06:49:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NoLife

Witam bardzo milo i uprzejmie. Mam problem.. tzn. nie wiem czy to jest problem, w ogole nie wiem co to jest wiec moze to przedstawie:
Odpalam launcher, wbija mi do gry, akceptuje umowe, wybieram server, klikam ok (lub enter jak kto woli) i puch...:

(moze to ktos przetlumaczyc?)
Jak klikne OK to over again..
Znowu mnie loguje. Historia sie powtarza, ale za 2-3 razem jak juz chce zaakceptowac umowe nic sie nie dzieje, musze ponownie uruchomic L2...
Jakies rady (normalne rady..?)
Z gory wielkie dzieki

Arimas

To to auto connect, pyta cie czy chcesz znowu połączyć się do serwera.

Dość często to się zdarza kiedy serwery są heavy lub masz coś zwalone (może net nie daje rady czy coś)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

NoLife

Aha.. xP No nic bede probowal dalej chodz gram na Airin i jest tam 5,5k online gdzie na innych jest zaledwie (zaledwie..:P) kolo 4k online.. strange xD I jeszcze pytanko, co daje konto Premium o ile takowe tu istnieje? I czy jest bajer priorytetowy w logowaniu?
Edit:
Jeszcze takie pytanka:
- Ktory server jest najmlodszy i ile stoi?
- Czy niebawem bedzie powstawal jakis nowy?

Arimas

Airin, powodzenia z graniem tylko i wyłącznie w towarzystwie Rosjan bo Polacy tam nie grają.

PA(premium account) Daje x2 Drop/Adena/Exp/SP, dostęp do solo kamaloki. Tak jest bajer z priorytetowym logowaniem.

- Najmłodszy jest Airin ale tam nie grają Polacy
- Dunno
- ruskich farmerów nie dogonisz

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

NoLife

A ile kosztuje takie cos jak PA? na PLN ofc.
No to ze nie dogonie ruskich koxow to slyszalem taki text juz na forum "oni graja wiecej niz bys mial bota ustawionego" xD
Nie koniecznie musze grac z polakami, spotkalem juz kilku ruskow mowiacych po ang i kilku "nie ruskow" gra sie calkiem przyjemnie ^^
.. no ale marzy mi sie free off international qq

Arimas

- około 35zł +/-
- dobrze słyszałeś
- jak tam chcesz
- każdy by chciał

NoLife

Takie pytanie do Polakow 80+.. wy na PA gracie? :P
I czy mozna kupic PA albo Monety za adene w grze?

Arimas

99% Polaków gra z PA

Można, umawiasz się ze sprzedającym, że on wysyła Ci ruble na konto a ty jemu adene + nazwę konta na które owe ruble ma przelać.

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

NoLife

A Ja gram na Airin :)
I mam problem z questem na profe TEST OF SEEKER
W Ang poradniku trzeba zabic Leto Lizardman Warrior.. wbijam a ten mi hita za 2k... co wiec trzeba zabic na ruskim servie?
/Edit.. ok mam bilem jakies w ch silniejsze:P