Problem z logowaniem /hostem

Zaczęty przez Sethia, Październik 18, 2010, 05:15:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sethia

010.10.18 17:10:58
CPU : GenuineIntel  Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     T5450  @ 1.66GHz @ 1663 MHz 2045MB RAM
Video : ATI MOBILITY RADEON HD 2400 (630)
PosCode : LS1(87) 0:0:0 2/0 [738]

General protection fault!

History: NConsoleWnd::RequestAuthLogin <- NCAuthWnd::OnLoginBtnClick <- NControl::SendEventMessage <- NCButton::OnClickButton <- NCButton::OnLButtonUp <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- UMasterLevel::Tick <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

---------------------------------------------------------------------------------------
1. Wyskakuje mi ten error na kronice gracia final w trakcie gdy wpisuje passy , czytałam wczesniejsze tematy ale nic nie pomaga wiec zgłaszam sie do was ...

Ten problem dotyczy Gracii Final do ktorego tyczy sie error powyżej
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Kronika freya , problem polega na tym że nie widze wszystkich graczy - przeinstalowalam i update tez zrobilam - full check etc.

3. Po każdym restarcie lapka wywala mi hosta i nie moge sie polaczyc z serverem nawet jak jest na miejscu .

To jest drugi problem z hostem po wklejeniu hosta i czystego systemu nie łączy mnie z serwerem dodam też że wczesniej działało i z dnia na dzień przestało . Po restarcie całkowicie wywala mi hosta z folderu etc

Z góry dziękuje .

Kamal

Wybacz, ale zmień nazwę tematu albo go jakoś podziel. Nie zrozumiałem za grosz czego dotyczy problem, bo raz piszesz, że Freya, raz że Final, a raz o hoście serwera który jest w jakimś miejscu ;) Daje Ci dzień, potem zamykam  :?

Sethia

podzielone , myśle że teraz wyjaśniłam jak trzeba -.-

Kamal

1. Uruchamiasz jako administrator? Dobry folder system posiadasz? Jeśli tak patrz punkt 3 :)

2. Sprawdź w opcjach ustawienia zasięgu: NPC/PC range, NPC limit

3. Jakiego antywira posiadasz? Istnieją takie, które blokują zmianę pliku host, blokują programy mimo że te są w wyjątkach :)

Sethia

Avast , ale go wyłączałam ale nadal nic .
Wszystko mam na swoim miejscu

Kamal

wyślij mi hosta na PM

cd. Finala mi np. nie przychodzi nic nowego do głowy niż problemy z firewallem/zaporą/bitlockerem/martwym serwerem :D

Sethia

Już nie trzeba :D Kminiłam i naprawiłam :P możesz zamykać ^^

Kamal

Powiedz jak - przyda się innym na przyszłość :)

Sethia

ogólnie zmuszona byłam zrobić format i postawić system na nowo bo mi sie juz tak kręciło całkowicie że to bajka :D I po tym wszystkim dziala jak trzeba ; P