L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PloomBoom

Cytat: yeahu w Październik 24, 2010, 08:32:35 AM
wtf :E odpalam gre i mam ciagle gre w oknie i nie moge nic zrobic bo nie mam tej "ramki" ^^
alt+enter nie działa ?
GL & HF

ShamaU

Cytat: kubota888 w Październik 24, 2010, 12:11:03 PM
Cytat: born2b3wildLOL w Październik 24, 2010, 11:17:33 AM
Nie warto tracic czas na tym servie
zgadzam sie
To znajdzie mi lepszy server IL na ktorym oplaca sie grac^^.
Dla mnie np kroniki HB+ sa sux.

kubota888

Cytat: ShamaU w Październik 24, 2010, 01:39:57 PM
Cytat: kubota888 w Październik 24, 2010, 12:11:03 PM
Cytat: born2b3wildLOL w Październik 24, 2010, 11:17:33 AM
Nie warto tracic czas na tym servie
zgadzam sie
To znajdzie mi lepszy server IL na ktorym oplaca sie grac^^.
Dla mnie np kroniki HB+ sa sux.
dla mnie tez , max to IL , fakt nie ma na razie lepszego servera

Lebambel

i nie bedzie juz lepszych serwow  low rate bo interlude sie dawno wypalilo ,low rate interlude jest live przez miecha moze 2 a potem dead... i quit QQ
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

Kanaya

HI

Co do serverka to można sie pobawić nic lepszego nie ma.
Żeby zagrac w ramce musisz edytowac plik l2.ini i zmienic UseWindowFrame=False  na  True.

SpeedyGonzales

ciagle offy i dc ;/ shopu sobie na noc nie postawisz bo srednio co 45min dc. szkoda :(

ShamaU

Bez przesady dc sa ale co 4/6h niby cos wtedy poprawjaja.

Tumulec

Cytat: SpeedyGonzales w Październik 25, 2010, 12:25:05 PM
ciagle offy i dc ;/ shopu sobie na noc nie postawisz bo srednio co 45min dc. szkoda :(

Hehe Stary dobry Avalon xD Tylko kiedyś to było co 5 min :D
Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

Saniel

server sie rozkrecil daje rade coraz wiecej ludzi przybywa juz nie pada wcale nic tylko grac :)

SzRaPnEL

Nieno co 5 minut to nie :) Pada 2-3 razy dziennie na jakies 10 minut. Ale server dobry! Jest duzo klanow chetnych skoczyc sobie do gardel :)
Zapraszam wszystkich chetnych do naszego rozkrecajacego sie ally. Wiecej info na forum www.kilforfun.fora.pl

Szczepan

mozecie cos napisac o tym srv wiecej? bo ja gram na razie z kumplem na innym interlude ;) tirael.ru i jest tam online 4k~

ojciec1987

co za gowniany serwer.... :/ kur..... szkoda czasu, bym wiedzial ze to tak bedzie wygladac to nawet bym profki 2 nie robil :/

DEfan

Cytat: ojciec1987 w Październik 30, 2010, 07:31:24 PM
co za gowniany serwer.... :/ kur..... szkoda czasu, bym wiedzial ze to tak bedzie wygladac to nawet bym profki 2 nie robil :/

Mozesz rozwinac?
WR 82/80/75/75 - Dex x4 (retired)

Vojteck0202

Witam, gra ktoś na tym serwie jeszcze?
Z powodu takiego iż Certus mi coś nie tego, chcę sobie pograć tutaj, ale bez Polaków trochę lipa...z tego co wyczytałem wyżej to chyba nawet ktoś z forum gra. Jest jakiś dobry pl Clan?

Sauly

obecnie juz tam nie gram ale polecam exklan Ph34r :) pisz do Cannabis, Annsen, Torr, RasTafari. z nimi tam zaczynalem i oni prowadza ten klan. nie wiem jak tam teraz jest ale odeszlem z powodu online.. nie bylo z kim grac

GreatInqusist0r

Vojteck0202

też bym się chętnie dowiedział chwilowo tutaj gram ale ten online mnie coś zniechęca, wie ktoś jaki jest mniej więcej?

Sauly

około 150-200 osób, więc nie za ciekawie :)

Integer

Sauly

Pumas

Cytat: Integer w Grudzień 13, 2010, 11:07:56 PM
Interlude odchodzi w zapomnienie...

nie do końca. kronika nadal dobra. problem jest taki, że ostatnio bardzo dużo serwerów wstaje i konkurencja jest nieziemska. ludzie skaczą z serwa na serwer, i żaden nie stoi dłużej niż miesiąc lub dwa.

nawrot

Dokładnie aby IL lub C 5 wróciło do łask potrzeba by było ogromnej reklamy umieszczonej minimum z 3 miesiące przed startem serwa.
Lub Panowie z Azure wezmą się do roboty :D

TankerEk

wezmą się do roboty i co znowu po 3 miesiącach padnie online od bohatera do zera xD
Common sense
So rare that it's a super power

mcveigh