L2 Sensation - Medium x45 - Interlude - 01.11.2010

Zaczęty przez bckq, Październik 30, 2010, 03:21:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bckq

Nazwa: Lineage 2 Sensation

Strona WWW: http://l2sensation.com/
Forum: na razie brak

Exp: x45

Cechy:
Bezpieczny enchant: +3
Szansa enchantowania: 45%
Subclass: Star of Destiny kupowana za Adenę.
Nobless: trzeba zrobić pełny quest
Dualbox dozwolony.
Czas trwania buffów: 2 godziny
Brak NPC buffera.
GM shop: D, C, B grade.
Craft A-S grade za medale.
Brak custom itemów.

Online: około 500 zapewne.

Otwarcie 1 listopad 2010.
Film promujący:
http://www.youtube.com/watch?v=8QnjGDXgQIE

Rival

ale zainteresowanieee w tym topicu widać. a te 500 online przewidziane to skąd? z powietrza?

bckq

Pewnie z powietrza. : )
Ja napisałem tylko to, co mi powiedziano.

Ludzie nie muszą się wypowiadać w każdym temacie. Grunt, że przeczytali i zostali poinformowani.

LorDofHerO

Klan VindiHtus zaprasza :)

http://www.vindihtus.ownd.pl

Draer

Po co k***a kolejny medium ten sam jak wszystkie inne:D Niech zrobią stacksub`a na takich ratach i plikach L2off to po dobrej reklamie powinni masę ludzi ściągnąć :P

bckq

Może dlatego, że kolejne upadają? (na przykład L2Immunity nie doczekało 1szych hero : P)
Ja za to nie wiem co ludzi ciągnie do stucksubów, posiadanie postaci półboga na dłuższą metę staje się nudne.

W tej chwili z solidnych serwerów high midrejtowych kojarzy mi się jedynie Sublimity.

Rival

ja tez nie jestem fanboiem stacksub, ale jednak jest to dla wielu ludzi urozmaicenie. i pamietaj ze tego o mało co "półboga" ma kazdy a nie tylko ty, wiec szanse są rowne ;)
ja tam temu sensation sukcesu nie wróże ale zycze

Draer

Wcale nie jest tak, że jedna klasa to półbóg. Już mi sie znudziło "klasyczne"L2 dlatego czekam na porządnego stack`a. btw. firepoint.ru jest ciekawy :) nawet bardzo. Po dniu/dwóch grania już nawet cyrylica nie przeszkadza jeśli się jest w polskim klanie.
  Co do serwera, to obstawiam na Aegis. Zresztą te wszystkie "nowe" to nic innego jak to  samo co było wcześniej tylko w nowym opakowaniu. Nawet takie same opisy serwerów... :D

bckq

Też liczę na Aegisa. Sensation, mimo że wysoko w topliście, jakoś mnie nie przekonuje, może dlatego, że nic o nim nie wiadomo. No, ale zobaczymy już za kilka godzin.
Niedługo, bo 13 listopada rusza też x50 Tirael.ru, który może zaskoczyć onlinem, ale całkowity brak języka angielskiego na stronie i forum mnie odrzuca.

Rafka

"Od każdego słońca wschodu śmiejesz się i mówisz,
don't worry be happy i do przodu.(...)"

bckq

Mi się wydaje, że to brazylijski serwer (korzystają z Orkuta między innymi), a w Brazylii jeszcze nie ma 1szego. :-P

Rafka

wrzucaja strone moze jeszcze cos z tego bedzie ;d

Rafka

Cytat: bckq w Listopad 01, 2010, 12:06:38 AM
Mi się wydaje, że to brazylijski serwer (korzystają z Orkuta między innymi), a w Brazylii jeszcze nie ma 1szego. :-P

lol a czy ty nie widziales licznika?

grandor

wstanie dopiero za 2 godziny według brazylijskiego czasu

bckq

Cytat: Rafka w Listopad 01, 2010, 12:08:10 AM
Cytat: bckq w Listopad 01, 2010, 12:06:38 AM

lol a czy ty nie widziales licznika?
A może ten licznik to zwykły JavaScript, który pobiera datę z twojego komputera i porównuje z datą wpisana do kodu, a następnie pokazuje różnicę?

cieniaseq

marcin7s

kyndzior

fajny

marcin7s

Do administratorów tego serwera może chociaż jakieś info kiedy serwer się podniesie?

Rafka

Cytat: Rival w Październik 31, 2010, 10:55:36 AM
ale zainteresowanieee w tym topicu widać. a te 500 online przewidziane to skąd? z powietrza?

jak miałeś wątpliwości co do online to nie jest 500 tylko 1500