Chodzenie - sprawa podstawowa

Zaczęty przez alco81, Luty 15, 2006, 09:42:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

alco81

Witam,

wiem, ze posypia sie na mnie gromy za to pytanie... od razu mowie, ze probowalem szukac w search "chodzenie" lub "poruszanie sie" i nic ciekawego nie znalazlem, a problem jest ZASADNICZY...

stworzylem wczoraj postac na na jednym z serwerow nalezacych "l2extreme", wszedlem do gry i...........

jak zrobic chociaz jeden krok ?? caly wieczor nad tym spedzilem i jestem pewnie skonczonym idiota skoro nie umiem tego zrobic...

bardzo prosze o pomoc - bede za nia dozgonnie wdzieczny

P.S.: znalazlem komendy /sit i /stand, ktore dzialaja i postac poslusznie je wykonuje

Tyr

OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :lol: :lol: :lol: :lol:
"USE the button^^"
Lineage 2 Classic EU

alco81

dzieki za BARDZO RZECZOWA odpowiedz  :evil:  :evil:  :evil:

klikam lewym... klikam prawym... ale to za JASNA CHOLERE nie dziala !!

Tyr

uzyj myszki albo WSAD albo strzałek :lol:
Lineage 2 Classic EU

alco81

probowalem juz WSZYSTKIEGO....

strzalek.... numerycznej (z numlockiem i bez)... WSAD... myszki... klikania...

i NIC !! ludzie... co z tym jest do cholery!! myszka na pewno dziala, bo jak otworze mape, to moge ja "przeciagac"  :?

-----8<-----------8<-----------8<-----------8<-----------8<-----------8<------

chyba powinienem cos dopisac, bo moze to ma jakies znaczenie... po "spaczowaniu" gra nie chce sie uruchomic... szukalem juz rozwiazania tego problemu i ktos mi poradzil, zeby zastapic plik user.ini pustym plikiem... porada okazala sie skuteczna, bo gra zaczela sie uruchamiac...

nie wiem... moze to jest problemem... nadal prosze o pomoc !!